Prema saznanjima portala Standard, u jednom od motornih vozila koje je učestvovalo u nesreći nalazio se kamerman koji je snimao kolonu koja je formirana zbog svadbe. Došlo je do preticanja, a tom prilikom je vozilo udarilo u automobil iz suprotnog smjera.
nothing comes from violence and nothing ever could
Užas. A u vezi rekla-kazala priče da su se vozila trkala - pa ne moramo potrčat da sva ta čaršijska naklapanja iznesemo u etar ljudi. Posebno kad su tragedije u pitanju. Sve i da je to tako, a nije..
“Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevicama nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara”, priča sagovornik “Novosti”, koji tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poletjeli u vazduh, a da je jedno vozilo doslovce proletjelo ispod njih…
Cujem da je bio stravican udes CT-BD. Ima li neko infu?
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.rtvbudva.me/vijesti/udes...rijedene/74919
Svi su na broju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
zipa francuzi sve smrskani putnici povrijedjeni a njemac puška
ovo je užas, čini mi se da se skorije neđe isto ovdje desilo
https://www.cdm.me/hronika/donja-gor...a-jedna-osoba/
She is only here to annoy herself!
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod tunela Budoš jedna osoba je poginula, dok su dvije teško povrijeđene.
"Vijestima" je iz policije nezvanično rečeno da je poginuo M.T. (75) iz Nikšića.
"Dojava o udesu smo primili u 14:36h. Na teren su izašla dva kamiona sa deset vatrogasaca. Nažalost, jedna osoba je poginula a jedna je transportovana u bolnicu vatrogasnim kamionom", kazali su "Vijestima" iz nikšićke Službe zaštite i spasavanja.
Iz Operativno-komunikacionog centra (OKC) Uprave policije je saopšteno da su u nesreći učestvovala dva vozila.
"Stradalo je jedno lice, a dvije su sa teškim povredama", saopšteno je iz OKC-a
https://m.cdm.me/hronika/saobracajna...ar-iz-niksica/
Pitam se koja je to 'crvena linija' koja treba da se pređe, pa da se država ozbiljno posveti rješavanju problema zvanog 'saobraćaj na našim putevima'.
Edukacija, prevencija, rigorozne kazne. Država, sistem, neselektivna primjena propisa. Čak se i ove naše varijante "završi mi ovo, pocjepaj mi kaznu, viđi mi kod sudije" mogu relativno brzo i efikasno riješiti. Samo da neko s vrha hoće da se pozabavi istim. Ali to je vrlo nepopularna mjera, pa je jasno zbog čega se i ne bave tim (uz brdo raznih problema, ovo dođe ko zna koja rupa na svirali). Dodatno, većina političara se vozi pod pratnjom, tako da ih problemi u saobraćaju puno ne tangiraju.
Da se napravi autoput kroz cijelu drzavu i da se ne vozi od Novog do Podgorice 2-ipo - 3 sata,ali da je ogranicenje 130
Kroz grad instalirat kamere i kraj price
Last edited by Randy Orton; 31-12-23 at 17:03.
Samo kamere i duplo vece kazne nego sto su sad, dzaba i autoput kad mnogi nemaju mozga u glavu.
Sent from my iPad using Tapatalk
A sto je najgore, odje na kraj 3 trake prije tunela je vazda patrola, ali dzabe izgleda. Nekima je malo jurenja onamo, pa bi prije Budosa jos nekog da preteknu...
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Koji je razlog ovog udesa?
Last edited by TAKUMI; 31-12-23 at 18:37.
Što je ova muka danas? 4 poginulo....
A muke,,,,,odje su česti udesi ali ovo je katastrofa...
Juri se na mrčeni doček nove godine ka da je sudnja ura....Žalosno, ,,dan ka svaki drugi, ljudi gube um i razum...
Da me niko ne shvati pogrešno, bolje je rešenje kad se ima problem kod psihijatra pitat za mišljenje nego sebi život uzimat, i zavijati porodicu u crno.
Last edited by bloom; 31-12-23 at 20:55.
Ovo u nk udes, vozaca sto je poginuo srce okinulo....
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks