Ti si rekao da je to osnovno radnicko pravo, a ja ti kazem da nije.
Sad pominjes ugovor o radu. Pa ni tamo ne pise. Zimnica je odluka Uprave tj vlasnika firme. U ovom slucaju drzava baca u vatru 450 eura po radniku minimum. 300 radnika dakle minimum 135,000 neto plus doprinosi. Nema veze to ke sitnica imamo mi para.
Ako vec ne znas, onda savjet ne pricaj sa ubjedjenjem o temama sa kojim nemas dodirnih tacaka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Lijepo li je biti privatnik, narusi ti se zdravlje propade za sekund.... takve beneficije nema drzavni sluzbenik...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nova funkcija, nova nafaka. U njenu odbranu i u njenu osudu, udata je za Bazdihovno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E ako i tamo naleti na zakljucana vrata ima moju podrsku da digne ruku na sebe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Какви Швеђани...фирма са обртом пар стотина хиљада годишње и три и по радника.
Рекао бих неки Драгиша Гиша Свиларевић.
Нисам против тога што је држава за мале паре купила вриједну имовину.
Против сам запошљавања ради ухљебљавања бирачког стада, а на мој терет.
За тај простор треба бољи план, и на памет ми увјек падне простор некадашњег Ћуре Ћаковића у С.Броду, као добар примјер.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Momak, ne možeš istovremeno i predśednik i premijer nikako. Dočekuj te inostrane diplomate i svoj posa'.
Milatović: Za realizaciju programa Evropa sad 2 postoji jasno definisan put, koji se sastoji iz pet koraka
https://www.cdm.me/politika/milatovi...definisan-put/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nažalost, jeste ozbiljan za ove naše.
Oni imaju u Željezari 300 radnika, a profita nemaju, nego debeli minus.
Da imaju prihod po radniku kao Šveđani bili bi u plusu 15 miliona ove godine.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Prearaste ga više sa ovom pričom da se Milatović drži samo predsjedniče funkcije. A do prije neku godinu vam je Đukanović drmao državom od portira pa do predsjednika i nije vam to bilo tako loše. Milatović je iznio ES uz Spajića. I stoji da je debil. I da nije dostojan funkcije. Ali spočitavati mu kako se "miješa" u program koji realizuje partija u kojoj je on drugi čovjek, pa daj ne pravite se veći Englezi od Engleza. Ili ti ne kakite.
Nije ovo samo tebi konkretno, već se samo nadovezah na ovaj post.
Last edited by extravaganca; 30-12-23 at 00:40.
Procitao sam nesto drugo:
Prema podacima do kojih smo došli, „KvalitetsBygg“ ima godišnji promet od 700 miliona švedskih kruna (oko 64 miliona eura), te oko 80 zaposlenih, a osnovana je 2006. godine od strane Pera Andersona i Ulfa Kaisera. Valjda je UberNordic dio te grupe.
Mozes li objasniti to "na tvoj teret"? Ti si zaposlen u EPCG grupu i toliko si doprinio firmi da ovo dozivljavas kao da se od tvojih usta odvaja za kupovinu te imovine?
Vijesti pisu nesto drugo: https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...u-za-zeljezaru 150 miliona obrta i 210 zaposlenih...i to je valjda izjava savjetnika predsjednika.
Puni naziv konzorcijuma je “KvalitetsBygs & Uber Nordic”. U pismu namjera naveli su da namjeravaju da investiraju 70 miliona eura sa ukupnim rokom trajanja od 12 godina. Predstavljanjem svog konzorcijuma napisali su sljedeće - citiramo “Kvalitetsbygg Gruppen &Uber Nordic”, koji se sastoji od više kompanija fokusiranih na građevinsku industriju, formalno je izrazio svoje veliko interesovanje za revitalizaciju fabrike u Nikšiću
E da oce , od rada i nesto od nerada nista samo se ja bojim ove modernizacije fabrika jer iz iskustva zlatnija ribica dps valorizacije svaka modernizacija fabrike je znacila da novi vlasnik dodje ,proda stare masine reciklira i zapali put pod noge.....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
istina je kći vremena
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Хоће ли ико ко је насјео на ове "провокације" рећи себи "био сам наиван ал сад схватам"?
Поздрав за Антену М, Побједу, Градску. АЛ Џазиру, једва чекам да оренесу ову вијест.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
A forumaši? Što njih preskačeš
Ne bi Lazovici ovo uradili, oni su independisticki blok, pro crnogorci, pro nato, pro Eu, pro kavcani... nasi su.
Ovo je sve ruski hibridni rat, jer oce sve crnogorsko da zatru.
Al necemo se dat, tu je nasa nova nada, Crnogorska Evropska Partija, zastupace nase interese pred naletom velikosrpskog povampirenog nacionalizma!
Srecna nova 1999! Da zivimo bolje. Tj 2021! Tj 2024!
Nikad vise 2020!
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks