P.s jesu li izasli Drile i Adzic da kazu da su ova hapsenja njihova zasluga? Samo je pitanje vremena.![]()
Last edited by avet; 28-12-23 at 14:59.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
P.s jesu li izasli Drile i Adzic da kazu da su ova hapsenja njihova zasluga? Samo je pitanje vremena.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ada cus.
URA: Abazović dostavio šemu šverca cigareta, a PES se obračunava sa ljudima koji su najzaslužniji za hapšenja švercera
https://www.cdm.me/politika/ura-abaz...enja-svercera/
Nije mi jasno otkud sad šverc cigareta,
kad je isti po Dritanu odavno klinički mrtav.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
pa retroaktivni sverc. ima li ove carinice jos nedje, malo droga, malo duvan
nothing comes from violence and nothing ever could
https://m.cdm.me/politika/zana-prasc...drije-mandica/
kako je oće ove funkcije
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sedam sati trajala je potraga za djevojkom koja se juče izgubila u planinama iznad Bara. Oko ponoći ženu (27), državljanku Ukrajine, pronašli su pripadnici Službe zaštite i spašavanja Bar.
Akcija je trjala od 17 časova do ponoći. Žena je pronađena Šušanjskoj planini, iznad Bara. Izgubila se šetajući psa.
“Akciji su učestvovala četiri spasioca Službe zaštite”, kazao je načelnik Službe zaštite i spašavanja Bar Aco Vulević za Primorski portal.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Je li pas dobro?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...splati-zimnica
Jel ovo zeljezarci i dalje primaju platu dok ne rade nista?
Koji su oni faktor...
Ministar neka im iz svoga dzepa isplati pare, lako je tudjim qrccem drace mlatit.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nije njihova krivica sto ne rade, dobili su ugovor o radu i dostupni su za rad.
Krivica je na menadzmentu (njihovom ili EPCG) sto ne umiju da ih uposle, svakako ne bi trebali radnici da ispastaju sto je neko drugi nesposoban ili lazov.
Ne bi trebalo ni da budu nagrađeni što su im partijski poslodavci korumpirani.
Cime 'nagradjeni', zimnicom? To je osnovno radnicno pravo kao sto je i godisnji odmor, odmor u toku radnog dana...e sad sto ste navikli na dps tajkune koji zgrcu milione dok radnike osiguravaju na minimalac, dio plate u kovertu bez ikakvih prava...to je vas problem.
Kao prvo i osnovno, niko ih ne bi zaposlio kad nema posla...a sad, kad su zaposleni - daj im sve sto treba, jer si ih zaposlio.
Jesu li krivi oni ili taj sto ih je zaposlio?
Pa Milutin ih je zaposlio a da nemaju posla. Bukvalno plaća svoje aktiviste državnim parama. Zbog glasova su i kupili željezaru i tako prosuli koliko već miliona dosad?
Nesto ne vidim da iko proziva Milutina zbog te greske, kad smo vec kod Zeljezare, imam jedno pitanje.
Kako mogu svedjani, kako se njima isplati da uloze i pokrenu nesto...a mi ne mozemo, necemo ili ne umijemo?
Ko je kriv, svedjani? Radnici zeljezare? Vanzemaljci?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nisam siguran sta je obavezno zakonom o radu, ali ako im u ugovoru o radu pise da imaju pravo na zimnicu, onda je poslodavac duzan da isplati istu.
Ja ne znam kako neko ima obraza da prima platu a da ne radi.
U rad se ne racuna prebacanje stvari sa jedne gomile na drugu.
A sto je tek onaj prosli direktor radio mimo pravila nabavki...
Kako je dobro przit narodne pare...
Dpsu je trebalo 30 godina da sprzi zemlju, Df i Demokrate bi to za 3 godine uradili da im se moze.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks