znaš što je moguće, ali vrlo malo vjerovatno, da sami taj jedinstveni ID od videa je ponovo upotrijebljen za neki novi video (ovaj koji se vidi) nakon što je prvotitni video izbrisan zbog copyright-a. Nego evo uđosmo u IT i web development digresiju![]()
To ima logike samo mislim da je prekratak period da bi se tako brzo iskoristio, jer iz iskustva znam da youtube prvo sakrije video i daje useru vremena da ako oce dokaze da ima prava za kacenje a ako nece onda ga ti brises, osim ako nisi imao vec dosta copyright kazni ranije, onda znaju da ga oni sami obrisu, ali u medjuvremenu iscackah i vidjeh da ima fora neka za custom urlizludjese nas
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Plot twist, MVP potpisao sa PFL.
bolje mu je da radi na wrestlingu.. Mislim svakako da bi dobio Aspinala..
---
Moze li El Cucuy protiv Pimbletta pod patronatom Gogginsa![]()
Nije problem Toniju kardio..
Bice dobra karta ako budu svi zdravi. Mislim da sam pored Colbijeve porodice, jedini koji navija za njega.
Ako iz meca sa Frencisom i Jonesom nije shvatio da mora da trenira grepling, upravo ovo sto si napisao. Krece se fantasticno, ima prelijep stendap, ali dolje mucenje.
On nema los parter ali ima prostora da napreduje. Nganu je goli misic i pobjedu protiv Gana mu je donijelo to sto je bio stalozen i iskoristio osnove rvanja + glupost Gana kad je pokusao iz mounta leg lock i pao na ledja i izgubio odlucujucu rundu za pobjedu
Ovaj yt kanal mi je super
https://youtube.com/@mmabrutality?si=yJR7jnijZc05XZfx
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Nema los ali izgleda da nema dovoljno dobar da bude sampion. Svakako mislim da bi svaki borac kojeg dagestanci zovnu da trenira kod njih, trebao objerucke da prihvati tu ponudu, ali vjerujem da Gane i svi ostali bolje znaju od mene sto im nedostaje za pojas
Sto ga sprecava da trenira s njima? Ego? Rating na fifu?
Oce li se boriti Ian? Izgorece, nemilosrdni su
Izgleda da nece, bolestan je valjda
Sto radi Chaos, nece mu ovo na dobro izaci
Ne gledah press ali vidjeh da je Leonu prozivao pokojnog oca, bas neukusno. Prebice ga Leon svakako
Nisam ja htio otpisati tako lako Colbija. Na Leonovo mjesto bih forsirao udarce u tijelo i calf kickove da mu kompromituje najjace oruzje, valjanje i kondiciju. Da vidimo oce li ga emocije savladati. Licno mislim da ce biti jos opasniji i vise motivisan
Strasan card nas ceka
http://m.sherdog.com/events/UFC-296-...ovington-98050
Ima li dje Ilic v Slemenko?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks