Možeš se popisat i kad si u goste,(tad si valjda uber popisan),ali u tom slučaju valja častit đecu od domaćina sa po 20€ jer si skratio troškove za kafu,rakiju,sok...a i đeca će tad zapamtit popis kao nešto lijepo,ka vrijeme praznika,pa ga se neće plašit za 10g. ka pojedini sad
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 03-12-23 at 17:00.
SPC priznaje isključivo Srbe ka naciju a da im je u vjeroispovijest koliko ja znam za njih su Crnogorci izmišljena nacija.
Jes da to nema veze sa hrišćanstvom ali ima sa SPC uvelike.Realno to je Srpska Politička Centrala ako ćemo realno a možemo i da se foliramo.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-12-23 at 17:06.
Zavrsih i ja tu duznost dobro je sto me prvog dana nadjose da se ne dopisujem sa njima kad mogu i ne mogu da se nadjemo
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Danas su samo čisto radili kao probni dan popisa.
Sjutra se kreće punom parom.
znači opet ova djevojka dolazi kod mene?
može
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A brt, moraš malo bit snalažljiv, treba si joj reći imamo još jednog člana domaćinstva, nije tu, a zahtjeva da lično za par dana bude popisan, ostavi br da te kontaktira kad da dodješ![]()
Forever young, i want to be forever young
Ja kolke sam sreće taman će mi neki panjat smarač doć, što bi rekli iz džaka p..... k.... bi izvuka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja samo velim što čelnici SPC vele ono parafraziram za Crnogorce ima im to na audio snimak uostalom i izjave rekordovane poglavara te crkve.(ako ćeš linkove ka tome izvoli evo ti gugl brat)Oni su izjednačili vjeru sa nacijom nisam im ja pravila taj program pa se čude što se nekima gadi ući u crkvu.I ajde da se ne foliramo ali baš nema potrebe to je institucija koja najjače gruva srpski nacionalizam ovi drugi su naspram njih mala maca može bit da koriste što ovi gruvaju srBstvo da su tražili neđe da se nađu a da im se ne negira nacija.
Mene lično zabolje i za religiju i naciju jer nisam iz te priče no odlično vidim što čini SPC.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-12-23 at 18:05.
Ja sam bio kupio nekog alkohola da pocastim popisivace ali oni nisu dosli pa sam to popio.
Ne mogu ja svaki dan da kupujem i da pijem, kad ce doci vise...
Važnije imat dobrog kom#iju, nego rodbinu![]()
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks