A poglavlje 27 čiji je red da bača smeće i brine o klimatskim promjenama.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ja i supruga smo poglavlje 27 zatvorili prije 20g.U početku sam mislio da je to nedostatak koji moram prihvatiti kao cijenu zajednice koju smo potpisali.Danas to posmatram kao benefit,čak supruga smatra da zloupotrebljavam obavezu iz poglavlja 27 odnosno da prečesto i u predugim intervalima izvršavam tu obavezu.
Ukoliko dođe do opoziva tog poglavlja-nabavljam psa.Koja vrsta zahtjeva najčešće izvođenje napolju?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A sto je sa gomilom ovih "listica" sto se danas kace po drustvenim mrezama?
Zar nije slikanje/snimanje zabranjeno?
Zvuci jako profesionalno, moram primjetit'.
--------------------------
Do Not Disturb.
Izvinite nisam u toku, kada mozemo ocekivati da ce nam popisivaci doci?
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sjedi doma naredne mjesec dana i ti i svi ostali pa kad dodju. Dje ces po ovom nevremenu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne sprdaj se, pa popisom su obuhvaćeni svi gradjani CG, pa i ti što su došli do kamiona, aviona na sumnjive načine.
A i za to postoji katastar, inspekcije i ostale službe.
Ako su popis ispolirizovali sa svih strana, opet ne znači da neko treb a da bude blavor pa da onoga kukavca pušti da.mu bleji islred varata bzv, ili još ogre da vrišti na njega.
Forever young, i want to be forever young
Ako mi zazvone doma dok sam na poslu, može supruga popunit umjesto mene ako bude kući?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može...
Do Not Disturb.
Ako su ti bili a nisu te nasli, ostavili su ti listicu na vratima.
Sa imenom popisivaca i narednim planiranim dolaskom (datum i vrijeme) a ako ti predlozen datum i vrijeme ne odgovaraju, ostavljen je i broj telefona popisivaca na koji mozes da kazes kad ti odgovara da ponovo dodju.
Do Not Disturb.
Ja popis neću bojkotirati da se razumijemo ali nisam ni budala da ne vidim da oni koji koriste isti u političke svrhe đe se opstati ne može od njihove priče ko je koje nacionalnosti da su isti svoju "nacionalnost" debelo naplatili.Ka ono Roćen kad reče *ebaćemo majku i Srbiji i Crnoj Gori u razgovoru sa Vukom Jeremićem.U tome je sva poenta ko oće da vidi ko neće svejedno.
Što se mene lično tiče Hebe mi se no vidim o čemu se ođe decenijama radi na kartu "popisa".
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-12-23 at 16:47.
Ali zamisli pisanje SPC ili CPC pored vjeroispovjesti.
Pišu lu Katolici jel pripadaju Rimokatoličkoj ili Protestantskoj![]()
Mora li popis da bude u mjestu prebivališta?
Recimo nađem se u goste kod druga i dođe popisivač, mogu li tamo to završiti?
Ima li uopšte obaveze da bude popisivač u stanu/kući, može li se popis raditi u poslovnom prostoru?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
ne moras bit doma, tu dje te nadju pises ono kako jes'
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks