Ja ne mogu da vjerujem da google maps predlaze tresnjevik uopste kao put. Da ne govorim u zimskom periodu tek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi smo preko trešnjevika dosli sinoc,drugom lagano,nije bilo snijega lagana kisa,put seoski pravi,jedan kamion sa drvima naisao i pofino se sklonio. Nije bilo uopšte guzve.
E sada Takumi,dal da se vraćamo opet tuda ili da idemo na Ribarevine? Zar je toliko lose?
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
Ja ne mogu da vjerujem da google maps predlaze tresnjevik uopste kao put. Da ne govorim u zimskom periodu tek
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Što, kad nema snijega skroz lagan put, posebno u ovom periodu kad se drva skoro ne izvlače.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja sam sreo 3 autobusa rumunska, ljudi u soku. Ne mozes se razminut, pakao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Javi nam kako si prošao, preko Ribarevina je pista.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ima li onih đaoljih zastoja sa auto puta do Kolašina?
A kako sam prosao ,kao bos po trnju.
Put je uf,pravi osjecaj za zimsku gumu M+S sa vecom kolicinom blata+ snijega. Velika guzva juče oko 16h,dva semofora,bilo je radnika koji su radili
Pratio me snijeg cijeli putem od Berana do ulaza u Pg sa auto puta.
Bila poledica,jako je padao do Kolašina.
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
Ali završeno sve osim klizišta na ulazu u KL, mada zlobnici bi rekli da je to dosta skarabudženo. Okolo nasuta zemlja, na dosta mjesta nema ni slivnika... Izgleda kao da se šminka za otvaranje u roku.
Svi koji krecete da znate da mete preko Ct. Mete skoro do Budve. Prosla jutros oko 8, nije bilo jos ni cisceno, cistaci taman izasli.
Narod lud, pretice, obrce se, kliza, ubice nekoga. BMW na tri trake na Obzovicu ostade, zaplesao i ne moze dalje.
Zato, ko vozi oprez.
Mislim da je preko Niksica isto jer policija stoji na kruzni u Lipce i upozorava.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Bih danas do Savnika i onaj put od NK prema Pluzinama je zastidje.
Ne znam sto se radi ali ruse cijelo brdo, odroni i blokovi na sred puta, cijelom duzinom radova a kilometri su u pitanju... svuda rupe i dzombe.. totalni pakao.
Postavljeni semafori i cekanja od po 10+ minuta... A da je iko imao grama mozga moglo se lagano i bez njih, makar trenutno.
Izgleda je svaka druga dionica kod nas u nekim radovima a ti radovi uvijek kasne u nedogled.
Last edited by Fidel Castro; 21-01-24 at 23:56.
--------------------------
Do Not Disturb.
Evo par slika od subote ujutro, horor, a juče popodne azad kao da je subota bila prije 10 dana haha. Sve mirno, put suv. Mada sma ranije jer bi uveče vjerovatno bilo zaledjene rose. Vidite sliku sa Lapčića.
Brajići
I sta je uopste automatska priprema za sudar, to mi je javilo da je nedostupno, takodje i čitanje zankova nije radilo, vjerovatno snijeg na senzor.
![]()
Automatska priprema za sudar je ono kad ti pali led diode ispod sofersajbne ako detektuje da vozilo ispred tebe ide mnogo manjom brzinom i da postoji opasnost od sudara. Imas samo kameru gore, ne radar. Moguce da ti se nakupila vlaga/voda unutra.
Prema tome, šta da ti kažem?
Da da, projektuje tackice na sofersajbnu zavisno od brzne kada se primaknem. Cim sam dosla nedje u Radanovice prodadilo je sve. Hvala
Ljudi danas je dan perfekcija.
Sve suvo, sunčano.
Relacija Nikšić Bar.
Što je najjače nijesam primjetio nikakav debilni potez vozača na 100km vožnje.
Zanimljivo
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vjerovatno zato si stalno gledao nivo baterije.
Pomiješao si me sa sobom.
Mene potrošnja ne zanima, ne troši mi auto 10l da moram da pazim
Do Not Disturb.
Druže trošak mi je 0e. Plus hrana
Koga briga je li 15 ili 25 kilovata
Dobices ti secer zbog toliko stresa.
https://www.vijesti.me/v/690966?utm_..._share_counter
Narode,
je li ko obrtao skorije put Slavonije (Osijeka)?
Kuda da idem? Obicno sam do sad isao Niksic-Pluzine-Foca-Sarajevo-Tuzla-Vinkovci-Osijek (mada zadnji put prije ~2.5 godine)
Sad vidim viaMichelin, ali i navigacija mi, favorizuju Niksic-Pluzine-Foca-Sarajevo-Zenica-Doboj-Djakovo-Osijek (i cak je navodi ko uru kracu rutu)
https://www.viamichelin.com/web/Rout...on=6.8:5.6:5.6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks