Da, ona je nesposobna, ali zato su 'vrhovni vodja' i njegovi podanici vrlo sposobni, da od CG koja je nekad bila kakva takva drzava, u kojoj su gradjani imali kakav takav zivot, naprave crnu rupu, besprizorni provizorijum pun jada, nemastine, bijede, i totalnog rasula u svakom smislu. Krajnje kvalitetno dostignuce mora se priznati
Vidi se efekat 35 god. rada 'vrhovnog vodje', nedostatak empatije i solidarnosti kod vecine gradjana CG. Bitno je ono 'ja sam ja' (kako bi rekao onaj primjerak intelektualno inferiorne 'security' zivuljke sa zenskim glasom, sa snimka onih nereda u Budvi 2020-e), pa hoce li komsija da crkne od gladi, to je manje bitno
Zena je potpuno u pravu, moraju li u vrijeme krize da se kupuju autobusi (ko zna od koga, i po kakvim uslovima), mozda oni elektricni sto je iskompleksirani 'mali' Milatovic lupetao na TV-u. Sto bi gradjani davali pare za neki tamo klub Buducnost, od kog nemaju ama bas ikakve koristi. U vrijeme krize treba prestati trositi novac na sve projekte (koji nijesu bitni za bioloski opstanak gradjana), i gluposti alavih, neizivljenih sluzbenika koji jedva cekaju da se dokopaju neke metropole da potrose pare gradjana. Sto se nije PG rukovodstvo samo sjetilo pa izgradilo 10 zgrada za mlade bracne parove, za socijalne slucajeve, da mogu ljudi da rijese stambeno pitanje, kad su tako 'sposobni'. Toliki budzet grada, a PG u svakom smislu lici na obicno smetliste, u fizickom, kulturnom, drustvenom smislu, i generalno u pogledu kvaliteta zivota (i da ishrana utice na kvalitet zivota jer se ljudi ne hrane gledanjem u Sunce, iako bi 'vrhovni vodja' bio vrlo radostan kad bi to bilo moguce, da ne moraju njegovi tajkuncici da isplacuju ni tu crkavicu gradjanima CG). I to je ocigledno, pogotovo bilo kom ko je bio idje van CG na 5 min.

PopCorn

Bookmarks