Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
"I shut my mouth and hold the light"
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Stari dobri Gavrilo, moj zemljak, rodom iz Grahova. "Neko" je jednom sarajevski atentat prokomentarisao: "Istorijska spoznaja delovanja kuće Habzburg bila je potkrepljena svakodnevnim iskustvima. Na sjeveru i na jugu žderao je tuđinski otrov naše narodno biće, pa je čak i Beč upadljivo sve više postajao nenjemački grad. "Nadkuća" je reagovala, gdje je i kako bilo moguće, i zar to nije pesnica boginje vječne pravde i neumoljivog poravnanja, koja je smrt neprijatelja austrijskog njemstva, nadvojvodu Franca Ferdinanda, dovela do pogibije upravo od onih metaka koje je on sam pomagao da se izliju. Zar pa baš on nije bio glavni pokrovitelj da se odozgo pa sve do dolje sprovede sloveniziranje Austrije?" Taj "neko" je isto htio da promijeni čitav svijet, ali nije Principa smatrao odgovornim za početak svjetskog rata.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
@outline pričaj mi.. Džejla?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
tjah, šta da se kažeklasa za sebe, ka Novak. dodatni plus nije bilo mnogo kuvanija glava u Urban. samo mnogo lijepih djevojaka
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja se smucah po gradu, a skroz zaboravio na Džejlu i Urban. Shame on me
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Danas ko upali auto zaHebo se.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
najbolje da su nekako vas grad zatvorili radi trke ove nekakve
A ne može se u taj velegrad od PG jedan dan bez auta, i to nedelja.
Eto pola NYC zatvore za maraton, grad od 10-15 miliona, nemojte na dojč zakasnit![]()
Forever young, i want to be forever young
ajd da je onaj pravi maraton i da je to dobro organizovano pa da reče čoek. no zatvore se neke ulice totalno a nekima saobraćaj može tipa u 11 a u 12 ne![]()
Lako mi je za njih kad imaju Metro.Cijeli grad mogu da iznad zemlje stopiraju.
Ođe a neko protestvuje,a litije,a delegacije ne možeš bez muke proći od tačke A do tačke B.Tako da nama treba metro.
Pa zar nije puni i polumaraton?
Protegnute malo noge, zdravije vam je, a i jeftinije![]()
Mašiš poentu.Poenta je da čovjek šeta kad mu se šeta a ne kad mu se to nameće.
Od onih protesta majki sa 3 djece,preko litija i ko zna čega i ko zna kakav delegat u PG da se dočeka i utakmica cio grad se blokira.Pri tom neko m*do pod rotaciju može da prođe i na dojč.
Eto to je sva poenta.
Last edited by Bluemoon; 19-11-23 at 18:36.
A bgm ka da je PG nedini grad u svijet sa protestika i sa maratonom, svaki iole veći, a pogotovo glavni grad u Evropi ima isto puta 10.
Ne morate šetat, ne thera vas niko, sjedite na bajs ako vam volja, mislim još PG, prepješačio sam je sa kraja na kraj grada x puta.
Umjesto da idemo u smjeru da nam treba podzemlje.Zamisli metro kroz cijelu Crnu Goru.
Kakav bi to bio projekat!Što veliš neki evropski grad taman je te veličine.
Oće, kad se ostatak civilizacije preseli na Mars.
Zamišljam metro u PG.Čekaš na početnu stanicu(npr.Murtovina),izađeš na sledeću stanicu(Centar npr) za minut i po i onda zoveš taxi da te prebači do Sastavaka ili izađeš na drugu stanicu,ujedno i poslednju na drugi kraj grada(npr Zabjelo kod pasarele) i onda zoveš kuma da te prebači kolima od te stanice do Lakovića jer nemaš trotoara do tamo ili te blam da pješačiš.
...ili možda da kopamo stanice na svakih 500m pa da vožnja metroom bude ka vožnja ovim novim liftovima u poslovnim zgradama ili u KBC-u npr,kad ti vožnja do 4.sprata traje 3-4min.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 19-11-23 at 18:58.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E to bi moglo i ličilo bi na evropske metroe.Recimo,metro Ulcinj-H.Novi.
Neko će bolje znat,koliko slobodnih m˛ treba da bi se izgradila jedna metro stanica i đe te kvadrate vidite u užem i širem centru PG
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To je cca 108km (HN-UL) a Moskovski Metro ima 397km.Dakle sitnica.
No na kraju krajeva ko bi se ođe istim vozio kad je auto statusni simbol i najbolje da ključeve istog parkira na sto u kafanu da se vidi kakva je on faca.Zamisli da stavi na sto kartu iz metroa svaka bi ga oduvala.Lol.
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks