gasi ovo
E hebem vas mutave
gasi ovo
Ne da se pa se ne da...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mancester ga trazi .....
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nevjerovatno koliko promasaja sta je ovo sve ti je.em...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sa drvima igra joveta, to su Krstovic i Osmajic
Sav se naježih eto...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ovo ti je mentalitet pickica, krenuli da se branimo i 2 gola za minut igrali se sa nama. Kad se napadne protivnik tako se branis prijatelju a ne ka curica i glineni golub cekas
Pih, po***** se na sve
Vidji start Kuc-u hahahaha
Steta Jovetica....
Da ne moze neko da uzme lika na odbijenu loptu stvarno previse...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
tako blizu, a tako daleko - najbolje opisuje ovaj ciklus.. Joveta penzija?
Zamisli, najbolji u grupi jedna ovakva mizerna Madjarska i ne kvalifikujes se. O cemu mi da pricamo?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam da li cemo se ikad kvalifikovati za neki veliki turnir, lozenje svaki put evo do sad, nikako na nasu vodenicu da se okrene.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Joveta bi meni igrao dokle god ima jednu nogu, u ovom sastavu... Ako su nam Osmajic (Mr Pojma nemam) ili Krstovic (Call me Pipo Inzagi sa Alija) najvece vedete, onda Joveta moze da igra i u dubokoj penziji, bez ikakve sprdnje i zajebancije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
teško ćemo više dobiti grupu koju možemo da prođemo. nismo iskoristili Jovetu na pravi način. igrača mladog nismo godinama izbacili, kante neke nam vode selekciju U21, selektori upitni. sve to ide na dušu rukovodstva saveza. morali su nekad rez napraviti, pa bačit ciklus jedan totalno. mogli bi da pogledamo kako rade Albanija ili Luksemburg, al mi mislimo da znamo sve i to nas ebe, i ebaće nas. nažalost, nama selektori su gubitničkog mentaliteta, kao i jedno 90% reprezentacije
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Radulovića isprati i zahvalit mu se.
Forsirat ove mlade te imamo.
Više bodova uze Bugarska protiv Mađarske i Srbije od nas.
Fali kvalitetnija klupa.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Nista crnje se nije moglo desit nego da se zavrse ovako kvalifikacije da se desi neki privid da nesto valja.
Bilo bi baš mnogo bolno i jezivo da je ostalo 1:2 u Leskovcu.
Nagrdi nas Soboslaj i golman njihov. Bez njih Madjarska ne vrijedi mnogo. Strašno koliko smo
blizu bili…
Mali golman Djukić je baš - mali. Prenizak, a nije baš Keylor Navas. Maler je Mijatovićeva povreda. Svakako Šarkić kad se vrati treba da bude prva opcija.
Utješno je što se vidi napredak u zadnjih par utakmica. Rubežić i Kuč su donijeli dosta.
Krstović je djelovao indisponirano. Čudno je ušao u utakmicu. Promašio je odbitak koji mu mora biti rutina.
Dosta smo opet stvorili, dosta dobro vezali u nekim fazama. Da nam je ovakav pristup bio kroz čitave kvalifikacije prošetali bi se lagano do cilja.
Nadam se da se neće produžit ugovor Raduloviću. On je srećan sa 11 bodova, on se stalno poredi sa prethodnim rezultatskim debaklima i time iskazuje svoj “uspjeh”. Plus je izgubio dobre igrače koji bi nam danas recimo vrijedili. Nema pobjednički mentalitet, ne uliva hrabrost igračima, psihički smo labilni, i to je znak da smo nespremni. A trče i bore se krvavo.
Strašni su to momci, mnogo ih volim. Žao mi je jer zaslužuju više, pogotovo kad je ovakva grupa i mogu više.
Sreća pa ima mladih koji obećavaju, možemo biti dosta jači u sledeće dvije godine, pod uslovom da se klupa osvježi.
Joveta majstor, onaj lob je bio poezija. Razlog zašto se igra, gleda i voli fudbal.
Kad se mi iz ovakve grupe nismo plasirali, čemu da se nadamo?
Fakin Madjari nas 2x otresaju ka sline.
Još je brat .Bole davno reka, treba sve fudbalske lopte u CG izbušit.
Forever young, i want to be forever young
madjari trenutno imaju najduzi niz bez poraza na svijetu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Mijo zadovoljan to je najvaznije
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks