mogu li kako da stave akcenat na
- vozila koja blokiraju normalno obavljane saobracaja prometnim gradskim bulevarima, kruznim tokovima
- vozila koja se parkiraju na autobuskim stajalistima, jer svako jutro pratim po 10min autobus kroz blok5/6 jer ne moze da stane da primi putnike a da ne blokira sa obracaj..pa dok udju svi, pa kontrolisu/palte karte itd....
a onda redom sve ostale...
A viđi ovu budalu:
Imamo li pobjednika teme?
Kvalitetan kandidat za kapitalca.
Prema tome, šta da ti kažem?
1000x ponovljeno pitanje....
ali obzirom da guramo najmanje ispaltivo i efikasno rjesenje onda moramo i redom da vidimo sto su prioriteti...
moze li ovo ovdje
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
Area 51.
Pa, mislim, lako se može zaobić.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Manijak je sinoc jos jednom izbucao gumu i preko svakog komada lima obiljezio. Na krov je 8 vecih znakova X. Citavo auto treba da se lakira.
S obzirom da znam dje zivi, spustio sam mu sklopku na elektricno brojilo i cekao ga da izadje. Po pozivu neki ljudi, dosla je policija, inspektori, hitna i vatrogasna da obiju vrata nakon cega je uhapsen.
Ocekujem stetu od nekoliko hiljada eura. Nadam se da ce kasko pokriti njihov dio
Ne mogu da nadjem gumu a da nije kinesko smece.
Uzeo je tablicu, ali na mjesto stanovanja ne moze da se nadje, a u par kontejnera je nisam naso.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Svaka tebi cast, ja sam sa godinama postao smiren covjek ali toliko strpljenja ne bih imao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A koji mu je krac bio da to radi?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto ga nisi rasarafio nekom sipkom i izio vuk magarca?
Ne mogu da vjerujem ovo sto cujem. Ako ti bude trebala kakva pomoc javi.
Oli javit ovdje sto su ti rekli iz osiguranja za stetu na vozilu koju je nanijelo drugo poznato lice.
Svaka cast za foru sa sklopkom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Zovite mu tatu, ozb lovu ima.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
On ima arsenal sa sobom u torbu. Nisam ja znao koliko je on jak i spreman. Meni djeca prodju pored njegovog ulaza do vrtica dva puta svaki dan. A sistem kakav takav, ja bih bio priveden sivurno da sam ga okrojio, to bi bila ipak teza povreda, ili pokusaj ubistva. Mada sam razmisljao, trebao bi mi sprej prvo da ga onesposobim.
Kasko prva steta je popisana juce, a za ovo od danas cu u ponedeljak. U ponedeljak ostavljam i auto na defektazu da se popisu djelovi, izda predracun, pa ce se to prilozit uz prijavu po sluzbenoj duznosti koja iznosi 3000e +
Trebalo bi da ide nova hauba, na prvi pogled izgleda da je kiselina penetrirala do lima.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kakav arsenal? Utoku?
Nema, ali ludom covjeky kad udari adrenalin ima vise snage no kad je priseban, a ja nisam toliko jak da bih nekog na sake mogao savladat.
Milije su mi ove nekovencionalne metode.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Last edited by branko.kotor; 18-11-23 at 16:39.
Svaka cast na smirenosti i nacinu rjesavanja situacije kolega, ja bi vjerovatno napravio nesto zbog cega bi se kajao 5 minuta kasnije.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
acs, HaRRyy, joni, LUKA!, NetworkMaster
e ebem ti državu i sistem đe neko uništi kola iz čista mira i policija ga lagano pušta
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
pa rece coek da tata ima para
nothing comes from violence and nothing ever could
bi li ga taj tuzilac i sudija pustili i da njima grebe auto nekoliko dana zaredom,unistavanje imovine i pravljenje stete od vise hiljada eura,nevjerovatno
i sta sad da radi kolega sa audijem i ostali kojima je ovaj ludak ostetio auto,da strazare ili da puste da im i dalje unistava auta
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks