Evo iz mog iskustva od prije par dana,no ne stigoh odma da pohvalim momka a i ne nađoh temu za pohvalu majstora:
Next Level Garage,Stari Aerodrom.Da sad ne ulazim u detalje,otprilike,sad znam kakav je doživljaj ljudima koji imaju dioptriju dugo a ne znaju,pa dobiju odgovarajuće naočare.
E ja nemam dioptriju ali sam izgleda imao svijeće naprijed sad-ka da sam krenuo u lov sa onim reflektorima a linija na zid ispred farova ka da je katanom samurajskom povučena.
Svaka preporuka za momks
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A na kisu kakva su ti svijetla sad joni to je najbitnine
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Imam jednu nedoumicu u vezi Renault Grand Senic, iz 2017.
Farovi imaju sociva i imam utisak po mraku da na kratka svijetla jedan far toliko lose radi da sam cak mislio da je sijalica crkla, izadjem, vidim radi...
Na duga svijetla je ok.
stigle mi ove H15 i sinoc da ih montiram, o jadu me zabavila lijeva.... ovu desnu sam i uspio da ubacim kad sam pomjerio filter nafte....ali zbog liejve sam sve ruke iskidao...
i onda danas naletim na ove H15 koje imau ovajleptir kao i fabricke, da bi se lakse montirale... ove sto ja uzeh nemaju to, i onda ovu lijevu ne uspijevam da okrenem da upane dje treba
a do vieknda ocekujem i H7....sinoc kad vidjeh koliko prostora imam za menvrisanje rukama...tacno mi dodje da i ne probam nista![]()
Last edited by E_K_V; 16-11-23 at 13:56.
namontirah ih danas napokon....
kad upalim duga kao da neko ugasi mrak
ne svidja mi se jedino sto za razliku od halogene nema 3 rezima, vec samo dva, pa su tako dnevna svijetla i pozicije iste jacine...
Nemam uslova za tako mesto trenutno..ali evo sllika sa brda iznad kuce... nema rasvjete, nema mjeseca...
Redom kratka pa duga..led je trenutno samo duga
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Stigla hyperboloid sociva...Izgleda top, nisam montirao jos, ali naspram ovog sto sam nocas testirao je top...(samo sam udzekao jedno da probam, laser jos nije spojen jer treba posebno napajanje da mu se dovede)
Znaci stara sociva su bila bi-led sklop ujedno i socivo i drajveri, odnosno kratko svijetlo je guralo kroz kroz socivo, dugo je bacalo tako sto je led dioda bacala na reflektor dio fara.
To je radilo super, bolje od halogenih, nikome nije smetalo, 4 godine radi bez greske(pasivno hladjenje)
Sta je bolje kod ovoga, kratko svijetlo gura kroz socivo, dugo svijetlo gura isto direkt kroz jedan usko fokusirani dio sociva, pa baca baas daleko...
Plus ima led diodu koja isto baca na relektor od fara(samo kad su duga upaljena) i plus ima laser za dugo koji moram probati.
Mnooogo su jaca svijetla, jedino mi se ne svidja sto su aktivno hladjena s onim malim ventilatorom, koji sigurno nece trajat duze od dvije godine.
(ovaj halo ring dolje sto vidite da svijetli je zato sto nisu u far, pa ta dioda sto treba da svijetli na reflektor samo baca u pod direktno)
kratak test naspram starih dobrih
https://streamable.com/r4avwa
Au koje ludilo
Koliko su se izašla? Ko će ti radit montažu?
Jedva čekam da vidim rezultat na autu
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Sta da ubacim na audija a6 a da me ne izadje ka marko majku.svijetla su mi losa prelosa uvece, bi xenon je far a dnevna normalna al bolesna zuta.nista se ne razumijem u te sijalice ali bukvalno
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Najbolje oćeraj to kod nekog od ovih majstora za farove, ima ih izgleda kroz PG dosta. Neka pogledaju što je, jesu li sijalice dotrajale ili balasti ili su sočiva izgorjela unutra...
U najboljem slučaju su sijalice dotrajale. Sve ostalo je $$$
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Stigle, utisak ovako iz prve jenda su bas kvalitetne, ako je suditi po materijalu i tezini istih
Zeznuh li se ja ovo
Ima li kakav adapter za ovo?
Sto nisi uzeo one manje bez tog ventilatora iza i tih kablova? Ima ih velicine 1:1 sa tom halogenom. Ja sam takve uzeo,extra su. Bullvision je proizvodjac
Sent from my S23+ using Tapatalk
A naletio na ove dje ih svi fale.... a iskustva sa prethodnima su bila losa uglavnom...
Nesto tima bez hladjenja ne vjerujem...
Ove kao sa slike bi se uklopile bez adaptera...a i vise su nego duplo jeftinije od ovih sto ih uzeh
Narucicu ove adaptere ako nema kod nas da se uzmu
@ekv koji je ovo tip sijalice?
H7...samo sto ide neki adapter u koji se ubacuje a ujedno su i konektori na njemu
Za kratka su voda. Za duga mogu.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks