Može. Isplatni listić iz banke je najbolji dokaz o porijeklu sredstava.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja nisam bas toliko siguran da moze tek tako sa priznanicom starom par mjeseci. Prije godinu dana su meni rekli da to tako ne moze jer sam ja MOZDA obrnuo neke pare sa tim novcem, kamatasi i slicno![]()
Onda sam uplacivao u par puta sa odredjenim razmakom, kao da to nije vise sumljivo nego ajde, proslo je.
Gledao sam provizije za međunarodna platna transakcije prilikom prijem novčanih sredstava i djeluje da je hipotekarna najpovoljnija.
5e do 2500e.
U NLB je to 0.5% u odnosu na uplatu, a u CKB 1 % u odnosu na uplatu.
Ostale nijesam provjeravao. Djeluje da je to to?
Uveli su sad paket u CKB za pomorce, nema naknade na uplate iz inostranstva.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Paket dobro djeluje.
8e je cijena.
CKB Go, odrzavanje racuna, debitna kartica, visa platinum i bez naknade za prilive novca na devizni račun.
Last edited by --SpArTaNaC--; 17-11-23 at 16:35.
Slicno su meni nudili bili u nlb cini mi se 7e da je bilo mjesecno al stvarno prije mozda 3 godine isto bez naknada za priliv i tako te stvari...
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Djerujem da u CKB traze dokaz da si pomorac... Sto ja nijesamInace bi paket bio odlican.
Ako neko zna ima li neki paket (koji nije samo za pomorce!) gdje nema poreza na uplate na devizni, bio bih zahvalan
Zna li neko kako na novi telefon se verifikuju kartice koje sam imao na google wallet na prethodnom telefonu, Mastercard premium od HB i Visa od CKB, na finish setup nudi na obje "call bank" dok za HB nudi preko njihovoe app hb klik koje nemam, cudi me da ne budi sms kao mogucnost, cak i ovi iz ckb poslali poruku da zatrazim jednokratni kod a ne nudi drugi nacin sem poziv
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Traze potvrdu sad i za Apple pay, zbog ucestalih "phishing" mailova i poruka...
Sent from my iPhone using Tapatalk
U hipotekarnu je sad novina da se master premium kartica vise ne moze vezati samo za devizni racun vec se mora otvoriti i tekuci/transakcioni racun sto je jos 1.30€ mjesecno odrzavanje.
Ako se uzme premium paket onda je to sve 3.5€
Za uplatu plate mi uzmu 10 eura jer je firma ta koja je aktivirala "share" sistem kako ne bi posla u minus
![]()
Cijena je 8 i kusur mjesecno, zaboravih tacno koliko.
https://www.ckb.me/retail/cards/debi...sa-platinum-en
Ja je imam i jos nisam probao ove benefita speed pass na aerodromima i lounge pristup dva puta godisnje. Imam osjecaj da nije svuda dostupno.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
I sada zbog par prevara svi moramo da zovemo banku… radi aktivacija iz mBank za HB
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hoću kakim, neću kakim.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Zvao banku (zbog drugog raloga, izgubih karticu na ulici, bravo ja!) i usput pitam za ovo... rece mi da ne mogu da placam preko njihove aplikacije nego samo preko Google Pay-a a da njihovu aplikaciju slobodno deisntaliram.
Bio sam u soku jedno 10 sekundi zbog tog 'savjeta' radnika banke...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
I meni je ista poruka stigla...nesto su zajebali
Dakle, što se tiče Super CKB paketa:
https://www.ckb.me/gradjani/paketi-p...kb-super-paket
definitivno jeste samo za pomorce pogodnost ukidanja taksi pri prilivu na devizni.
Djeluje mi onda hipotekarna kao najbolja opcija za sve koji često imaju prilive iz inostranstva.
5e do 2500e, fiksno.
To ne treba da postoji, a posebno ne toliki iznos. Ili jos gore - prenos sa deviznog na tekuci… uzas![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Imao sam 35k€ na račun. I nisam želio da mi stoje na banku. Podigao sam keš i imam potvrdu iz banke da sam sa svojeg računa uzeo keš (i morao sam da najavim par dana unaprijed da ću da dignem keš).
E sad bih da uplatim nekih 25k-26k i da prebacim čoeku na račun.
Konkretno u mojem slučaju, uplaćujem ono što imam (manje nego što sam imao) i to bi trebalo da ne bude problem?
Naravno.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks