Brajići
![]()
Brajići
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Mozda 5%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Sve vise vozaca ne staje na crveno,a ne na znak stop
Stao sam ma crveno koje traje vec 2 sek, svira kreten i pope se desno i preko trotoara me pretece, kod pumpe u Zagoric...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Isti slucaj meni prije neki dan u blok, kolona guzva u 3 sata, brat mi blica da odem naprijed jos da ufati polukruzno dje ne smije da ne bi kroz guzvu bio, ja idem naprijed u branik se nabih ovome ispred, ne mogu vise bez da ga udarim. Ovaj nastavlja da blica, svira, vidim nesto mase rukama psuje... Ooo reko ne mogu kroz njega majku ti... I kad prodje malo kolone onda pun gas dade ono nervozno i kao svira ovo ono... Tablete za smirenje samo rokajteeeee, niste vi za volan...
Sent from my T Phone using Tapatalk
Prije nekoligo godina se jedan momak ubio odje, bas sam prije neki dan komemtarisao sa kolegom
Ne vjerujem da je samoubistvo. Ko zna kako je vozio i sto se tu desilo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Često prolazim ovuda....primjetni su zaleti, ali sve nekako.
Možda je bio momak zaspao, ili pod uticajem nečega već...
Strucnjak
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nije isključeno da je nesretnik imao srčani udar,...ako stvarno kočio nije, jes nešto zdrastveno
Ja jedino u CG ne śedam za volanom bez prvo da oči zatvorim i jednu molitvu izgovorim. Nijesam religiozan, pa se molim univerzumu. Eto tako.
Nema vožnje bez molitve.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
meni ovo djeluje kao samoubistvo
dobro je pa nije pokupio jos neko auto
Nije crash ali je neko onoj crnoj g klasi sto je parkirana prekoputa Venoma izbusio sve cetri gume.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sad prolazih i viđeh
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa stalno na trotoar, na ulaz.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks