Koliko cuh, vozac je bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci kad je pokupio babu i djeda od 80+ godina.
Koliko cuh, vozac je bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci kad je pokupio babu i djeda od 80+ godina.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nece bit u tvorza preko pola godine. Mozda nece bit uhapsen.
Prema tome, šta da ti kažem?
velika razlika u pm
https://standard.co.me/hronika/dejan...tvora%EF%BF%BC
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa znaci on sad ide kuci...
Stara priča, smrad nadrogirani a kao sportista, trenira u teretanu i "super je momak", jer i ja mislim, baš je super ovo dje živimo. Ta mrče ima ćerku malu od 2 godine. Sudija je posebna priča. Zna se da su veze činjene, ali ovo ovako ako krene i nastavi, neće na dobro.
E da je vječna, blago nama s nama !
Naježim se kad vidim da likovi kucaju poruke i izlijeću pred mene pun gas, ni lijevo ni desno. Čudno da nema više ovoga. Kazne kazne treba ali nema odje pomoći, koji djavo to pisanje poruka i zvanja i slikanje,
Ka Kolašinu
![]()
Je li preko preticao prije tunela?
Dobra slika. Evo pogrešno parkiranih vozila.
Oslikava naš karakter
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tu je kriv obaj koji nije postavio STOP znakove.
Nema potrebe za dodatnim znakovima, parking je u pitanju, važi pravilo desne strane.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kakav je haos u Ivana Vujosevica. Proc se ne moze. Zvah komunalnu ali nista.
Kad je početak mjeseca (plate) i vikend ne idem niđe u trgovinu.
To je najveća kazna i rizik od raznih "vozača".
Ludnica u prodavnice što neće tri dana radit.
Potpuno se narod pomami.
Zato su i udesi.
Ljudi, nema policije. Ja ne znam zasto ne povecavaju broj policije, svaki od njih bi zaradio platu za dan.
I to je tačno.
Niđe ih nema.
Nema reda ni kontrola kao ranije ("akcija").
Ima "ležećih" zato ....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Nema sistema, nema autoriteta, nema represije, nema odgovornosti, svako silji onu stvar na bilo koga ko treba da sankcionise i razmislja se zasto bi se onda bilo ko deranzirao i rabotao. Problem je samo kad je nekom licno pravo ili interes ugrozen, onda se sjeti pravne drzave ali to ne postoji tako da samo treba polagano prihvatiti anarhiju i da je sve dobro dok god te neko ne ubije. I zato je Crna Gora u stvari jedno lijepo i lezerno mjesto za zivot, gdje se covjek ne treba opterecivati mnogo regulama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks