Nije svaki Kolja sveti Nikola...
Mudra misao Faruka Đ.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Totalno razumijem sta pricas i tvoju odluku da zivis u nerazumjevanju stvari kao i osjecanju cari u tome. Ali ako se neko potrudi da razumije i u tome uspije, sto nije tesko...nemoj im govoriti da su oni budale jer su tu 'umjetnost' trebali ostaviti nerazjasnjenu - i diviti se njenom znaku pitanja.
Totalno NE razumijes sta pricam, ali moja greska, mozda je bilo malo too much za tebe…
Evo ovako cemo. Kazes da “nije im to proslo pa muslimani i dalje zive u Crnoj Gori i niko ih ne dira”. Naravno da se “ne diramo”, zivimo u 2023oj godini. Njegos nije imao tu privilegiju da zivi u bas tako multikulturalnom okruzenju. Bila su druga vremena, dosli su osvajaci, a crnogorci nikad nisu ljubili kako lance, tako ni “izdajnike”. Takav sistem vrijednosti, takve okolnosti, sta ja znam. E sad, vjerovatno nisi razmislio o tome pa onda zato ti malo nejasno kako je moguce da ljudi ne postuju druge vjere, nacije… bilo drugo vrijeme, brate.
Iako ga ti smatras “zaostalim”, Njegos je u Luci mikrokozma pokazao da je njegov um bio stotinama godina ispred svojih savremenika, i vecine nasih… ali nemoj tu knjigu da citas jer ti tek onda nece nista biti jasno![]()
Odoh da spavam, kod mene je vec kasno, pa ne zamjeri sto ti necu odma odg, ljubi te brat. Drzi mi se i samo hrabro![]()
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Tehnikuse čuvam samo za tebe.Lol
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Njegos - OTPOR
![]()
Last edited by NetworkMaster; 13-11-23 at 14:33.
Kakav je ovaj sajbertrakTesla grdilo od auta.
Meni izgleda ka kovčeg.
A đe si Bluemoon 100 godina.
Pije li se što
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vazda.
Što bi Šekspir reka (a Šekspir je Car) piti il ne piti?A ja odgovaram kako glupo pitanje.
Nedostajali ste mi što da vi rečem.
Ja se pitam jel Njegoš što pio a ono jes sigurno čim je razbio onako u poetiku.
Skup ti je sad kvadrat moleraja, ne zalijeći se![]()
Forever young, i want to be forever young
E kakvo vrijeme je došlo, na klik ćemo i jesti, a ne krečiti.
Forever young, i want to be forever young
A ono je da se ne naljuti što neko evo kako to zamišljam.
Mrtav pjan.
"A ja što ću ali sa kime ću,malo rukah malena i snaga,slamka jedna među vihorove"..
Društvu poslije kafane..
"Spuštavah se ja na vaše uže,umalo se uže ne otrže!"
Kad je mješa pelinkovac i rakiju.
"Čašu meda jošt niko ne popi,što je čašom žuči ne zagrči!"
Kad je prvi put pio ono piše da misli na ženu a sigurno je to metafora za rakiju.
"Kad je viđu đe se smije mlada svijet mi se oko glave vrti".
Ne treba ni sebe ni život ni druge uzimati previše ozbiljno pa ni Njegoša.On prvi mislim da je bio neki zaHebant.
Bluemoon kad citam tvoje postove opet razmisljam o samoubistvu.
Hahahaahahhahahahahahh
A što je muško kad ga odbiješ.Po definiciji LjiGa.Lol.
Vulkan Teide Tenerife
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tripi, zaljubices se, neces se vracat' ovamo.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Tesko jos ova 2 dana. Ali je ostrvo san, tokom cijele godine 27 stepeni
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks