Sinoc prijavljeno na mail a i n aplikaciju , sad su zvali da vide o cemu se radi i prijave problem
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Sinoc prijavljeno na mail a i n aplikaciju , sad su zvali da vide o cemu se radi i prijave problem
Jedna cudna stvar ,
neko da objasni ako moze
Do prije 4 dana komp nam je povezan bio preko wi fi i tako bas godinama...kaznim djecu da ne mogu na kompjuter zbog skole nekolko dana.danas istekla kazna ,da se konektuju nema sanse.ne prepoznaje nam mrezu .sve komsije vidim ali svoju NE.serujem sa telefona hot spot odma je prepozna i nakaci se.
Zovem call centar kazu sve u redu...nakacim se preko kabla radi.pozicija kompjutera i rutera mi je bas nezgodna da bi mi kabal isao po sred kuce.ima li neko pametni savjet sta bi moglo da bude
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Koji ruter imas? Svijetli li lampica of WIFI?
Prema tome, šta da ti kažem?
Pretpostavljam da ti je neki usb wifi adapter na računaru, ako jeste koji je? Moguće da je neki stariji single band adapter u računaru tipa ovaj TP-Link koji je rasprostranjen dosta kod nas. U tom slučaju on vidi samo 2.4GHz mreže, da bi vidio 5GHz signal potrebna je dual band kartica. Pristupi routeru i vidi da nije slučajno ugašen 2.4Ghz band, mada malo vjerovatno kad ti već svi mobilni uređaji rade. Njihova wifi kartica bi switchovala na 2.4GHz kad god nisi u prostoriji gdje je router, ispadao bi ti wifi iz range-a svako malo.
Last edited by BiTrAtE; 12-11-23 at 00:00.
Bitrate brate, imam dobar asus adapter cita je do prije nekoliko dana normalno i 2.4 i 5 ghz.nista mijenjali nismo.imam komsijin wifi isti ka moj i ruter i t com magentu, sa svima se nakacim i sve prepoznaje. osim moju kucnu mrezu, vise je ne VIDI
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Mislim da ti je najlakse kupit novi usb adapter i to koji podrzava sad ove brzine telekoma ac
Evo sam trenutno u BG, nemam mreze na 067 niti mi se roming aktivira, probao sam manuelno, ali nece ni manuelno da izabere mrezu, 1500 ne mogu zvat odavde, na 069 mi radi sve normalno, ne znam kako da rijesim?
Nisi aktivirao roming , emili na forum ,ili da zovne neko tvoj u cg telekom da ga aktiviraju
probaj da se logujes na ruter kad si vec povezan kablom ili sa nekim telefonom da provjeris wifi kanal na 2.4Ghz na koji trenutno radi, pretpostavljam da udaljen komp da bi wifi kartica ufatila signal od 5Ghz, a za 2.4Ghz pogledaj ako na ruteru slucajno emituje na kanal 11+, podesi neki od 1-10 i vidi ima li promjena
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Drugi USB port?
Delete device u device manager, Restart?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Imam jedno pitanje. Imam Extra TV i Magentu L (optika), prije neki dan sam dobio Magenta TV, prikacio i sve ok, medjutim, sad mi Extra TV ne radi, je li to do njih ili ne moze da radi istovremeno Magenta i Extra TV?
Proslo je 72h nakon aktivacije Magenta TV servisa... pocelo je gasenje ETV servisa
Mozes vratiti stari risiver u poslovnicu.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks