Ovi dostavljaci Express Poste vise ne zovu.
Znaci nije ta vreca ni toliko daleko od CG![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ovi dostavljaci Express Poste vise ne zovu.
Ne zovu, direktno na vrata ujutru dolaze pa ako nadju te to je to. 90 % nikog ne nadju.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
kakva se ovo drama ođe odigrala, zna li ko?
https://ibb.co/KjvjPKN
Moze li se znati da li posiljka putuje kopnenim ili vazdusnim putem? Deutsche/DHL je u pitanju i pocinje sa CY
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo jos jedne...
Narucena 24. oktobra, 1. novembra spakovana u vrecu, 7. novembra stigla u izmjenicnu, 9. novembra (danas) urucena na adresu.
![]()
Do Not Disturb.
Evo iz Njemacke za 4 dana
Da li je tačno da amazon isporuke nemaju plaćanje PDV i carine?
Ako je tačno, do kada će to biti tako?
Do Not Disturb.
Zna li neko sto moze biti sa robom koja dva mjeseca ne stize a DHL-om je iz Njemacke poslata? Bas nikakvih informacija nema osim one poruke na DHL-u o datumu kad je trebala da izadje iz zemlje. DHL je posiljku proglasio izgubljenom i imam opciju da trazim da pokusaju ponovo da posalju ili da dobijem refundaciju, ali prosto ne mogu da vjerujem da iz Njemacke moze da se izgubi do Crne Gore. U pitanju je jedna stvar u vrijednosti preko 150e (u stvari 116e + 40 troskovi prevoza), pa rekoh da je nisu mozda genijalci zadrzali na carini. Ako jesu, kome da se obratim jer trika nema da mogu broj telefona da nadjem da zovem te ljude i vidim sta oni tamo rade tj. ne rade.
Last edited by VanjaTheMan; 11-11-23 at 10:26.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Pa najvjerovatnije je izgubljena, desava se. Sa DHL-om se meni desilo, vise puta. I pri narucivanju u CG i pri narucivanju dok sam bio 'vani'.
Sa druge strane... sve i da su nasi zadrzali na carini, do sada bi se sve rjesilo bilo da su je pustili dalje ili vratili posaljiocu.
Treca mogucnost je da su nasi ukrali sto, nazalost, i nije tako rijedak slucaj. Ali u tom slucaju ide moto 'izio vuk magarca' jer apsolutno nista ne mozes da uradis.
I to mi se desavalo par puta, uvijek je bio izgovor da je "izgubljeno/ukradeno" u transportu, ne u Crnoj Gori. Ista prica i pri kradji stvari iz kofera koji kasni gdje opet nista ne mozes da dokazes i ides dalje, znajuci u kakvoj rupi od zemlje zivis.
Do Not Disturb.
Koliko obicno traje procedura provjere robe na postu carinjenja? Prvi put da mi traze fakturu. Juce oko 14:20 dobih poruku i odmah odgovorih. Sto se tice ovog dijela do sad, mogu reci da su azurni.
Jes, nekih nedelju dana izgleda treba da od 'pakovanja u vrecu' dodje u izmjenicnu...
Ocekivao bi promjenu na ovoj mojoj ovih dana ali zbog praznika vjerovatno nista prije srijede/cetvrtka.
Znas da je srijeda prvi radni dan tako da ne ocekuj odgovor prije cetvrtka/petka.
Ako pise isto vezano za neplacanje troskova ovdje... trebalo bi da vazi, bez obzira koji je Amazon u pitanju.
Last edited by Fidel Castro; 11-11-23 at 22:02.
Do Not Disturb.
Za telefon oko 315 preko DHLa sam platio skoro 110e, cisto da imate okvirno.
Nmg nac racun dje sma ga stavio. Moze li im se poslati mejl da mi proslede racun cisto da ga prostudiram?
Pa to je u skladu sa racunicom
Vrijednost robe (+postarina) + 10% carina i na sve to + 21% PDV. I eventualno spediterski troskovi (ako je preko express kurira).
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kad god je nesto preko 150e, najlakse je racunat' da cete platit oko 1/3 ukupne cijene (artikal + postarina) i necete mnogo pogrijesit'.
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks