Meni radi.
Stanje 0
nije vam uzeto stanje
nothing comes from violence and nothing ever could
Računi za oktobar dostupni za provjeru preko SMS
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
23, isto kao septembar.
67€, krenulo je grijanje u oktobru već, a novembar se ne gasi praktično.
#fakenews
Sept 35
Okt 42 radila je klima masu
Ali sam na drva ustediojos nijesam lozio, moram jedan dan
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
86,61 EUR, biće da ovi te im šerujem nisu bili puno doma u oktobru.
Ima nova aplikacija epcg, super je. Samo ne moze da se sačuva kartica za plaćanje, mora svaki put da se unose ponovo podaci
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Onda može biti super samo za praćenje potrošnje![]()
#fakenews
Septembar 27.21e, palila se klima malo vise jer je i dalje bilo vruce. Oktobar 24.20
Zadovoljan
![]()
Čudo vala
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne postoji teorijska šansa pa i da čoek sam živi i ne znam kako da se pazi. Nekome dođe mnogo više kao recimo meni, nekome dođe mnogo manje kao recimo kolegi, ništa i ne čudi od raspada iz EPCG/CEDIS-a...![]()
Dvosoban stan, 69 kvadrata, ja, supruga i pas... Mada gledam da se optimalno koristi energija, generalno su svi uredjaji u stanu novi i energetski efikasni, bojler radi nocu u jeftinoj struji npr...
Ali BiTrAtE svakako ostaje misterija ovog PDF-a...
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Evo upravo zvah Haus Majstora da dođu da mi promijene bojler, sumnjam bogomi i na stari bojler, mislim da je preko 10 godina star, čistio se kamenac prije par godina ali isto mislim da može on da prži struju neđe...![]()
Ja sam nedje slao prosle godine dje za skoro istu potrosnju je razlika u racunu 18e, ne bi me iznenadilo da lupaju te brojeve tamo pa kod koga prodje prodje.
Meni račun ne može biti mali, imam baš dosta uređaja, sijalica, ali bar 20% mora biti manji.
najjace kad izbace racune nekretnina u kojima niko ne zivi ili nije uzeto stanje, ne sprdajte se
nothing comes from violence and nothing ever could
19.08e. Taman ocekivano.
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
18e... prosli mjesec 17... cim nema grijanja/hladjenja, racuni su mi duplo manji...
@BiTrAtE nema onih uticnica sto nisu prikljuceni na brojilo, zato su mu ovoliki racuni. Vidji s nekim iz cedisa da ti zavrsi makar jednu...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne razumijem?
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks