Nasi neka skijaju na Ivanova Korita![]()
Nasi neka skijaju na Ivanova Korita![]()
Ovo je za strance. Naši neka skijaU u maj
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Opet nijesu uspjeli da se dogovore oko spajanja skijalista...
300e za samo gornje skijaliste je skupo.
350e na akciji bih za oba skijalista i dao, ali 300e za samo gornje...ne znam oce li iko dati te pare...
A i to ako skija bar mjesec. A bude zima da nema snijega do februara bacene pare
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hoće li opet biti objedinjenog ski-pasa? Ja sam prošle sezone ubo 5 dana savršenih. Petodnevni je bio oko 80tak eura.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
,,Počeli smo sa promotivnom prodajom sezonskih ski pasova za skijašku sezonu 2023/2024 i svaki kupac ovog promotivnog ski pasa imaće pogodnost da može tri dana uzastopno da skija na padinama Olimpijskog centra Jahorina. Tim povodom izražavam veliko lično i profesionalno zadovoljstvo, zahvaljujem se direktoru OC Jahorina, Dejanu Ljevnaiću na saradnji i nadam se da će ta saradnja trajati i u budućem periodu,” kazao je Milošević.
Jahorina je dnevni 44€, Kopaonik u piku sezone i jače od toga, na Kopu ukinuli porodični ski pass.
Livigno sa 115km staza decembar 02-22.12 besplatan ski pass ko bukira preko njihovog sajta smještaj (4 dana hotel ili 7 dana apartman).
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
A neće,bice hipstera paraša u Kolasin koliko 'oćeš.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Zna li se koliko ce biti ski pas za Kolasin 1600 ove godine?
Ee oni isti sto idu do Budve preko ljeta popit dojc i cijedjenu za 20 eura u Dukley.
Uglavnom bitno je da si tu, da se izbachi koja slika, nema veze sto ces se mozda jednom ili ni jednom spustit, status u drustvu je bitan, a i mora se kacamak pojest.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Postoje neke naznake da se za ovu sezonu ponovo priprema Ključ, poslije nekoliko godina pauze.![]()
If you could reason with religious people, there would be no religious people
Bojim se da je kolega ironičan...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ne ne, nije ironija. Pouzdana info. Porucen petosjed, na kraju ove sezone pocinje ugradnja.
Kome je korisna informacija, ove zime Gallileo planira da organizuje aranzman u Bugarskoj, Bansko.
Jos nijesu izbacili zvanicnu ponudu, ali bi trebalo da se krene 12. januara, a sami aranzman (put autobusom i polupansion u odlicnom hotelu) ce kostati oko 450e.
Odlicno a relativno jeftino skijanje (70+) km staza. Ko je bio, zna.
Takodje, ako kome treba da mu se srede tj servisiraju skije/bord pred sezonu, nek se javi coveku 069/580-015, Brale madafaka.
https://gallileo.me/tour/bansko-skij...-12-01-9-dana/
Preporuka i za Braleta, doktor za skije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj aranzman je smijesan iskreno.
Nijesu izbacili za Kl jos cijenu skipasa?
Nude smjestaj, hranu (dorucak+ vecera) na bazi svedskog stola i koriscenje spa centra u vrhunskom hotelu iz kojeg u pancericama izlazis do gondole (150-200m).
Ne znam jesi li bio gost hotela Kaza Karina. Djeluje kao da nijesi, pa mozda ovako pricas, a ako jesi, onda oprosti.
U Banskom sam do sad bio 10 ili 11 puta, od toga sam bio u 4 razlicita hotela, a u Kaza Karinu sam bio 8 puta, Od ovih hotela u koje sam bio, ovaj hotel je bio najbolji.
Ono sto je poenta svega je da su u aranzmanu 6 skijaskih dana.
Ja sam cak prvobitno dobio nezvanicnu informaciju da ce anarzman da kosta 450e, ali je ispao i jeftiniji, 420e.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks