Kakav nikšićki triling poče Eraković pa Vukovic i sad ovaj Zirojević- ja priznajem da ospice dobijem kad čujem to njihovo karakteristično podvriskivanje što ću ipak sam iz staropodgoričke porodice.
Sad se pitam npmozda je do mene,mozda su oni dobri oratori i narodni tribuni?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ako dobijem podršku parlamentarne većine, moja misija je da pomirim Crnu Goru, i ja ću se tako ponašati.
AHHAHAHAHAHAHAHAHJAkad krene Manda da 'miri' tako što će počet da poziva na ćeranje Crnogoraca i Albanaca iz države sa govornice
treba se svakako zafalit i Abazoviću i prezidenteu. jedan je sve radio u korist snsa, a drugi tek počeo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako Maida gleda zaljubljeno u Filipa Ivanovica
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Vuković KučJevto pozivaju na protest.
Je li moguce da ljudi stavise crnke trake na ove mikrofone.
Kako su nervozni i kako su pali isprosipali se.
Neka je sa srećom Andrija Mandić.![]()
49 od 49 Mandić preśednik
Tako je Bizbi, dako te postave za Mandinog šofera, uvijek uz pobjednike!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Neka je srecno u oba doma.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Rekoh li ja davno da ce ici na 3/5 vecinu jer drugacije nema smisla dok su neki forumski strucnjaci tvrdili da nece :-)
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam siguran da ovaj govor gospodina Mandića ne ostavlja ravnodušnim ni kolegu outline-a.
Ima li dje titlovano ...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Za mutne poslove koji obično obavljaju Mandićevi vozači potrebne su određene predispozicije. Sposobnost prelijetanja nije jedna od njih.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sjajan govor zasluzio si da ti slika stoji pored ranka i pajovica
Suza suzu stize, kakav emotivan govor, u stvari on ce sad da bude poznat kao Manda pomiritelj, Mandela, Gandi i ostali ce da budu mala djeca za ovog peacemakera.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Govor ovog Lekica jos bolji.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ne gledam to ruglo. pratio sam ono 2020. godine ka i svi jel te
sad uđoh na portal da pročitam kako je prošlo kad viđeh par zanimljivosti. Manda je splaka, bio i ostao. taman ka i čitava ova bagra dps, bs & co. uništili su ovu državu zajedničkim snagama. sramota da je četničina bilo đe, al sve po zasluzi. da smo šta valjali imali bi bolju vlast, ovako imamo tačno onakvu kakvu ovaj narod zaslužuje. najgoru
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jesu li ovo dpsovci sami sebi okačili crne posmrtne trakice oko sopstvenih usta(mikrofon) sa mišlju da je super kreativna fora? 😂
Aj neka je sa srećom ovaj ,može se reci istorijski trenutak, jer ovo je možda prvi čovjek koji je u CG izglasan za bilo šta UPRKOS oštrom protivljenju "zapadnih prijatelja". Ako ništa drugo, bilduju nezavisnost i nepodanistvo 😂
Nije da u nekom od prošlih postova nisam JASNO naglasio ovu istu rečenicu u malo drugačijoj formi ali...
Drugačijim putem do istih ciljeva!
Srećno, odoh da prosetam kroz kvadrat patriote i slikam, vazda je to nepresušan izvor internet zajebancije 😁
Naravno da ne.
Ni izbor predsjednika skupstine ni izbor vlade ne garantuju da ce poslanici moci da se dogovore oko kljucnih reformi. Posebno ne poslanici koji dolaze iz partija koje jedni drugima ne vjeruju i koji imaju svoje agende, neke od kojih su potpuno suprotne onome sto EU ocekuje od nas. Slobodno racunaj na to da ce se pregovarati o svemu. Ovo apsolutno nista ne znaci za dalji rad ni vlade ni parlamenta.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Masovni protest ispred Skupštine protiv Mandica i nove Vlade CG.
Nema ih 1000 iz čitave CG došli.
Last edited by Biznismen Podgorica; 30-10-23 at 17:34.
Nek nadju cisti kadar vanpartijski ako im je stalo do icega i ikoga.mada i ja imam puste zelje
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks