Quote Originally Posted by beatnological View Post
Ja uopste ne pricam o tome, samo sam se nadovezao na tvoj komentar, nista drugo. Link ka INS4 portalu nisam niti otvorio niti mi pada na pamet da ga otvaram, svi podobro znamo kakav je to "vid" medija. Bolje pitanje bi ovdje bilo zasto se uopste ti zamaras sa citanjem tekstova sa tog sajta?

A vjerovatno pojedini pricaju o temi koja te pogodila iz istih onih razloga iz kojih Vojvodina, Sandzak, Kosovi i drugi pricaju na slicnu temu.

Istorija ti nije jaca strana reklo bi se?

Da, upravo se igram djavoljeg advokata.
Kad već pitaš,istorija me je uvijek interesovala i znam dosta o istoriji crne gore,ali to nije tema.

Mislim da je dosta prekrajanja granica,a kome je trebala boka pripadne nego crnoj gori evo se pitam,posto bi neki znali da joj nadju mjesto.

Možemo da se zavaravamo odje koliko ocete,ali in4s i borbu čita i podržava solidan broj ljudi u ovoj državi,pa samim tim ni ovaj tekst im nije mrzak.ja nemam problem da čitam bilo koji portal,dosta sam puta rekao na forumu šta mislim o portalima tipa aktuelno,in4s,borba,cdm i sl.

Sve u svemu mislim da nam ovakve teme ne trebaju,imamo dosta prečih,život nam prodje u podjele na ove i one,prekrajanja teritorija i sl.

Sent from my iPhone using Tapatalk