Završiće ti to Mojsije, ne moraš da dolaziš. Samo mu pošalji na pm šta da ti upiše![]()
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Mislim da nema veze to sa "snagom" partije.
Ima više veze sa retorikom.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Naravno da ima, ne može partija od 14% imati takvu organizaciju, infrastrukturu i moć ka tipa SNS gore, ni 5-ti dio.
Forever young, i want to be forever young
Df je samo trenuta politička ekspozitura sns-a. Ranije je bilo drugih partija, a i ubuduće će biti drugih. Glavni zvođač radova velikosrpske politike bila je i biće svetosavska sekta. Oni imaju i pare i organizaciju plus institucionalnu, finansisjsku i svaku drugu poršku matične države.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
If it looks like "dps propaganda" and smells like "dps propaganda" - it must be "dps propagandom izrovaren mozak"
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
If it looks like a sect, and sounds like a sect, and acts like a sect, it ain't a damn platypus.
Mnogo volim kad vidim komite kako cvile i plaču po forumu svjesni šta će da se desi i da su na margini nebitni sad i tek će da budu![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ovo pise momak. Ao
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Kako su šlatki svetosavski sektaši sa pokušajima da svakoga ko ne puva u prkno njihovoj sekti svrsta u istu grupu.
bude nekako smiješno kakve stvari piše tip koji je prije par godina bio sve ovo što sad pljuje odje i koji je bio za to da se protesti tadašnje opozicije razbijaju primjenom sile
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam ima li ovako nešto u drugim državama, mijenjaju se ljudi iz Njemaca u Engleze, iz Rusa u Kineze...
"У односу на попис становништва из 2003. године број етничких Црногораца је порастао за 1,81% док се број Срба смањио за 3,25%." Ili još jače:
"У односу на попис становништва из 2003. године број говорника црногорског је порастао за 15,01%, док је број говорника српског језика опао за 20,61%."
Nije za nas ni popis.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
To je priča ako ne misliš kao ja, protiv si mene...
Ne druže, nisam protiv tebe samo ne mislim kao ti/tvoji
Otkad je dosljednost mana? Čini isto sada što je činio i tada. Nije on kriv što su drugi zamjenili svoja mjesta.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sada će da se pokrene odpriznavanje (postoji li ova riječ?) Kosova.
Dobra slika za bilbord na primorju, a tekst neka smisli tata Srđan.![]()
Ko je ženska?
Djokovic i Rita Ora, pricali kako se kao ne podnose jer je on srbin a ona kosovarka pa evo vjerovatno koliko se ne podnose zajedno sjede i caskaju...
https://twitter.com/ParodyPabs/statu...0%2Fframe.html
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jedva čuo za nju, nikad je prije nisam vidio.
Ja i dan danas ne znam niti jednu njenu pjesmu, cuo sam za nju samo preko medija da na svaki dan nezavisnosti Kosova drzi koncert, i bilo par naslova kako kao ne podnosi Djokovica, mada sto god dolazi iz nasih medija toga tipa to ne treba uzeti za ozbiljno, i sigurno je sad ovaj video kod nas na balkan "WTF" a u svijet nesto normalno, zato mi i jesmo su.ak evrope...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks