Dzabe se zalis kod svih operatera imas opciju za brzinu do xxx mbps ,nidje nemas od do brzinu definisanu
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ali nedje drugo pise x4 ili x5 tako da je 625gb.
Svakako sam izbrisao post jer sam u trenutku zaboravio da nije u pitanju klasični wifi nego preko kartice. Ako nisam potpuno promašio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A onda sitnim slovima ti pise da je to maksimalna brzina...
Uh apsolutne te razumijem jednostavno raskini sa njima ...
Ne razumijem tebe sta pricas, kakva maksimalna brzina, dje je to? Kako se dolazi do te maksimalne brzine? Koliko dugo traje ona?
Najvise sto sam vidio je 20, a to je od te maksimalne 10i dio.
Ulozi zalbu Agenciji ako su te odbili za raskid.
One je trenutno mreza na nivou elektroprivrede..
Jos malo ocekujem servisne informacije dje ce koja lokacija ostajati bez signala u tom i tom periodu...
Danas mi je pucala veza nekoliko puta na relaciji NK - PG.
Ovim putem idem od 2006 skoro svaki dan i ovo je zaista horor. Mislio sam da će Volte poboljšati stvari, ali u mjestima gdje je signal loš Volte je još lošiji, dok je u mjestima gdje je signal dobar Volte bolji...
Poslije trećeg pucanja veze, sam nazvao sa 067 broja.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zhuangzi uzeo si mobilni internet, ne znam šta očekuješ? Ne postoji mreža na svijetu koja će da ti garantuje konstantnu brzinu za mobilni internet. U podrumu kuće može da ti bude 100 Kbps a u dvorištu 100 Mbps
Bravo, otkinuo mi je poslije malog tunela ja PG, i onda prije policije na Bogetiće...
Katastrofa
Telekom prije 4-5 godina nije ogranicavao brzine, kako je to bio dobar period. 150/50 u svako doba dana i noci.
Ako na one imas od pocetka slab signal ona tu nema srece za nesto bolje. Ali da je mreza losa to stoji jer na istoj lokacoji jedan dan imam 50mbit a drugi 1mbit.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
\\OFL•GIC
Ja skoro bih u Srbiju, a i u Bosnu, signala mi više nije bilo nego štk je bilo.
Znači, ne za net, već uopšte signala, nit me je ko moga dobiti niti ja koga, kao da je ugašena kartica.
Tužni su postali
Forever young, i want to be forever young
Izvlaci se profit.
Ocekujem da obicno surfovanje radi brzo bez greske i da video ne sjecka, ipak je 2023. godina i sa telekom kartice sve to moze i radi odlicno jer su brzine 100-150-200mbps na 4g+ iz stana u kojem zivim.
Trenutno sam kod ujaka na selo u Banjane, bukvalno 67 i 69 nemaju signala...oni imaju mtel mobilni internet 3g sa brzinom od stabilnih 17mbps i taj internet u nedodjiju bolje radi, ocitava sajtove, snimke...nego moj 4g+ operatera one u centru grada!
Meni se nedje priljetos kroz italiju upaali 5g...sokirah se..reko sto je ovo..oce li ki kosa opanut, ili ce mi se reno pokvarit...
U cg pored svih reklama jos 5g ne vidjeh...mada sto ce mi 5g kad ni ovo sto imaju ne radi...horor sa internetom za zabljal necu ni da pominjem
A ja van Balkana, tj. u EU uzmem hrvatski A1, najbolje sa ovim blavorima da se kutarišem
Forever young, i want to be forever young
Test 5G One i Telekom kod Doma revolucije Nikšić.
Telekom
--------------------------------------------
One
Ovo ti je do bazne stanice po meni....
Nemam baznu stanicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks