Ovaj popust (100 proizvoda najavljeno) je napravljen tako što je na te proizvode marža ogranicena na 5% (do sada je marža na te proizvode bila i do 40%). Prevedeno, sada će biti realne cijene tih proizvoda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li neko zna gdje da kupim sjeme koprive?
Vodenica nema vec duze vrijeme.
Ovaj popust (100 proizvoda najavljeno) je napravljen tako što je na te proizvode marža ogranicena na 5% (do sada je marža na te proizvode bila i do 40%). Prevedeno, sada će biti realne cijene tih proizvoda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj u Bonelu za śeme koprive.
Pa sve je nerealno sta se desava i kod nas i u SRB ,zasto u BiH ne divljaju cijene ko kod nas?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Grozdanić: Ulazak na crnogorsko tržište je veoma skup, pitanje je da li je to potrebno Lidlu
https://investitor.me/2023/10/10/gro...otrebno-lidlu/
Nemoj ko da se zabebao da kupuje organska jaja sa Male Minjine farme - 7,5 eura 😱
Mene bole i ova od 2,30e. Nikad im ovo neću zaboraviti!
Previše smo tolerantni, ja da vam kažem.
"I shut my mouth and hold the light"
Kod Lakovića Old Spice i Nivea dezodoransi po dva eura. Stop inflaciji
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sto bi reklo da nivea ne mora da bude 4€
nothing comes from violence and nothing ever could
Oni nama cine i drzava nam cini umjesto da ih kontrolise kao sto kontrolise neke druge. Ali to su lokalni mocnici koji mogu da ucjenjuju.
uopste nije los, jedini od kupovnih koji nije vodnjav, rok od otvaranja 5 dana
![]()
Taj supper je dobar ali cini mi se da imaju jeftiniji i skuplji, mozda je fora u tom 'domaci', ja uzimam jeftiniji jer mi je zao za ajvar ogromne pare.![]()
ja sad ne znam koliko je bila ova mala teglica, a posli smo u nas diskont da pokupujemo hrane za kucu nakon mjesec dana bez kuhinje.
posle horora dje si prinudjen, a ne da ides kad ti se ide, da jedes po kafanama, cini mi se da bi ga uzela i da je 10e bio.
tako sam uletjela i na pjacu i u mesaru.
greote.
pise na njemu tako, juce je otvoren, tako da jos ne znam
Ja isto Vitaminka, obožavam ga. Jedva ga vidjeh, promokeniše pakovanje i za ajvar i za džem. Ne mogu ga naci na net, valjda nisma promašila haha.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks