Bilo je gledao sam posle ovog posta gore. Izglasano je 2 dana
Provjeri to jos jednom... Ako nisu sto ove godine naknadno promijenili, slavi se samo 1 dan i to na dan kad pada... Prosle godine je bila nedjelja, pa je bilo one polemike da li se prenosi u ponedjeljak i nije se prenosilo...
"Izuzetno od člana 2 i člana 3 st. 2 i 3 ovog zakona, praznik 13. novembar - Njegošev dan, crnogorski praznik kulture, praznuje se jedan dan i to na dan praznika."
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Bilo je gledao sam posle ovog posta gore. Izglasano je 2 dana
koliko je pouzdan edreams za karte
Last edited by MotobikeR; 16-10-23 at 13:37.
You'll Never Smoke Alone..
preskoci
nothing comes from violence and nothing ever could
Tnx za info, evo vidim da je krajem prosle godine izglasana promjena...
"Skupština Crne Gore je prihvatila danas predlog Demokrata da se Dan Njegoševog rođenja. 13. novembar, ubuduće slavi dva neradna dana. Prethodnim zakonom je bilo precizirano da se Njegošev dan, praznik crnogorske kulture, praznije jedan dan i to na dan praznika.
„Nakon što je na predlog Demokrata u Skupštini Crne Gore, Njegošev dan 13. novembar proglašen za crnogorski praznik kulture, kao i zbog činjenice da se ove godine prvi put obilježavao, poslanici Demokrata su shodno obećanju datom građanima podnijeli Predlog za dopunu dnevnog reda, kojim se zahtijeva da se na dnevni red Četvrte sjednice Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja u 2022. godini, uvrsti tačka dnevnog reda – Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o državnim i drugim praznicima, a kojim se predviđa da će se ubuduće ovaj dan praznovati dva neradna dana“, saopšteno je ranije iz Bečićeve partije."
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Trgovah rizicne karte za decembar, ali nije bilo druge da povezem Rabat i Rejkjavik.
Iz tirane preko Londona za Rabat.
Pa nakon 3 dana Rabat to Rejkjavika, preko Londona isto.
Pa povratak iz Rejkjavika za Tiranu preko Londona.
Preko kivija uzeh karte, oko 70e po karti, sa ovim kivi osiuranjem za vracanjem para ako mi se neka od karata otkaze....
Imam Uk vizu, pa reko taman da je iskoristim za tranzit prije no sto istekne u januar.
Imam i Usa vizu, pa mogu u maroko sa evizom, ne mora u konzulat u Bg da se vadi.
Da vidimo koje sam srece...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja za nekoliko dana treba da letis sa Pegasusom,nisam do sada koristio njihove usluge a i ne znam nikoga ko jeste pa da vidim ima li ovdje neki njihov bivsi putnik da mi sa par recenica ocijeni kompaniju.
Tipa jesu si rigorozni u vezi prtljaga,mjere li ga revnosno,da li moze da se sa telefonom cekira ili se moraju stampati karte i slicno?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Satelitski resiveri/oprema
Oko 5e je autobus sabiha taksim.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Radi se o nevezanim letovima Ryan-a.
Znaci Tirana London. London Rabat. Ovo nisu povezane karte. Nego moram da udjem u Uk kad sletim, pa da se opet chekiram na let za Rabat. U slucaju da jedan let otkaze ili pomjeri, nemam vajde od drugog i propade sve...
Preko kivija, ima opcija kao da se vezu i plati extra osiguranje oko 20e i ako se jedan otkaze, ne propadaju pare, nego imam pravo na refund za obje karte, ili nove letove odma da rezervisem.
Imam karte Rabat Rekjkavik preko Londona, i povratak London Tirana, preko Londona. 6 karata 210 eura...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sto se kod nas tice samo pasos i na salter ne treba nista spampati uzmes bording i to je to...Samo vodi racuna da imas samo taj kofer nikakave kese,torbice ili bilo sta drugo nisu dozvoljene ono
1 item per passenger policy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Letim iz Tirane ali vjerujem da je to sve isti djavo a posto nema predatog prtljaga racunam ne moram izlaziti u Istanbulu ako ne zelim nego mogu produziti samo do izlaza za sledeci let.
Ja sam pravi stari covjek,volim da imam odštampanekarte pa to ti je.
Pegasus daje 7 dana ranije da se cekiras sto je veoma korektno u odnosu na wizz i ryanair.
Колко треба раније бити на аеродром у Тирани за Виз еир летове?
Такође колко кошта аеродромски паркинг (по дану) и је ли сигурно оставит кола тамо?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mi uzesmo 4 povratne PG-Gdansk, 25-27 nov, 30e povratna po osobi. Stan na glavni trg, 160e, 2 nocenja. Dzabe, da se ode za vikend na kafu
Ovaj Pegasus koliko vidim nema mogucnost da za letove iz Tirane da online boarding pass ali za razliku od drugih kompanija ne daje ni da odstampas neku vrstu karte na kojoj pise da to nije dovoljno vec da moras ici na njihov salter itd samo ti napisu svi putnici cekirani i nema mobie pass a dodijelili su nam sjedista,malo konfuzno rekao bih.Nemam za taj prvi let nista sem u aplikaciji potvrdjeno da smo cekirani i imamo brojeve sjedista ali da stampamo nema.
Za ostala 3 leta sve normalno i pdf i za telefon i novcanik imas karte dje god oces.
Visa chek....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto se tice parkinga imas P1 i P2-P3, ovaj P1 ti je odma uz ulaz/izlas sa aerodroma i kosta ti 15 eur po danu. (Upravo sam se juce vratio i bila jenta cijena) Imaju rampe, kamere i vjerujem da je dosta siguran. Bogu hvala do sad nisam imao problema tamo.
Sto se tice P2-P3 oni su ti 5 eur po danu i malkice su udaljeni ali opet nekako tu. Mislim da su i oni dosta sigurni.
E sad, imas dosta praking mjesta oko samog aerodroma, da kazem u blizini, kad prilazis aerodromu, ali ne znam kolika je cijena i koliko je sigurno, al opet vjerujem da jeste. Sve je stvar izbora i ukusa.
Nisam cuo nase ljude da su se zalili na sigurnost auta tokom boravka u inostranstvu.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
ja se parkirao na p3, 5-6 dana ostavio auto 5€ dan. Sve bilo ok..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks