Zašto parlamentarna većina i prije glasanja o novoj vladi ulazi u pravne vratolomije i dovodi u pitanje njen ustavni legalitet zbog partijskog kusuranja? Titula 'najprvi od potpredsjednika' nije bila dovoljna?
Radulović potvrdio ono što je očigledno:
https://m.cdm.me/politika/advokat-ra...rsenje-ustava/
Last edited by Viscount; 20-10-23 at 20:53.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
U super samo da se izglasa da se krenu u krađu vise.... ova neizvesnost smara.... kad ono rekoste kakva ce sledeca vlada biti !
ps ne znam da li ima kod vas ljudi sto vode preduzeća ali odlicno ste svjesni kakvim kadrom raspolazemo ada oca mu ne mozes naci ni coeka da razvuce kabl a ne ministra
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
![]()
Last edited by NetworkMaster; 21-10-23 at 06:05.
Moze li vlada da ukine Snus? da mi ne zakazuju vanredne roditeljske sastanke i otvaraju glavu kako je stetan , kako utice na mozak , ama klasicna laksa droga! i to se prodaje na trafike!
stetan za odrasle stetan za djecu u slobodnoj prodaji
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da se ovo završi pa ćemo oko toga.
Podijelimo uloge, opozicija jednu, vlast drugu i onda udri 9 mjeseci do sezone.
Onda ide klasika, trajekti, turističke takse, ko krao, ja krao, ti krao, pa ovsa malo o školi pa raspad vlade, pa novi topic 45 Vlada
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
ljepše zvuči zamjenik premijera kad pišeš u bio na tw. a te stvari su važne
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali kandidati Demokrata za ministre.... Pakao.
Ekstremno važno je naglasiti da je sve ovo produkt očajnog obrazovanja kod nas, kakvi kapaciteti izlaze iz naših škola... A tek što nas čeka u idućih 20ak godina. Pravićemo od blata neke ministre kojima se sada sprdamo.
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
Nema veze, bitno je samo da nisu iz BS
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Problem nedostatka kadra je problem no. 1 u državi. Školstvo nam je u rasulu a ovo malo što valja ide vani ili radi ovdje za strane kompanije.
Međutim, uprkos tome, ovo kadriranje političkih partija je isključivo po partijskom ključu i nema veze sa manjkom kadra. Nemoguće da nema niko iz policije da bude ministar nego mora konobar ili političar bez radnog iskustva. Ako već nemamo neke stručnjake, onda bar da budu iz te branše.
Ima li đe lista poslanika po poslaničkim klubovima, sa stručnim referencama? I dalje ne mogu da vjerujem da je najbolje što df ima u vezi sa ekonomijom lik koji je fizioterapeut i koji je kasnije sa 40+ godina upisao i doktorirao na sportskom menadžmentu univerziteta braće Karić. I to je predsjednik skupštinskog odbora za ekonomiju, finansije i budžet. Ovo ekonomista što imaju i oni i demokrate uglavnom nikad ništa u životu mimo politike radili nisu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad se sjetim slobovih i milovih ministara sve fakultetski obrazovani ljudi sa prestiznih fakulteta. A ovo danas u biografiji pise da je bila clan folklornog ansambla ili kk trener u tutin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa i dps je imao grdilo takvih ljudi. Doduše, kao ljudi su bili nule prekrižene i korumpirani i slično, ali su makar na papiru imali reference. Ne svi, naravno, ali dobar dio njih.
Ništa, moraćemo se navić’ na neku bolju CG
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Odović, Martinović, Bogdanović
тапаталк
Mi imamo očito pamćenje zlatne ribice, pa smo zaboravili, evo da ne idem dalje u prošlost, da je ministar nečega (bilo čega) bio lik sa srednjom školom.... A uz to, u ovom konkretnom slučaju, i potpredsjednik vlade za ekonomski sistem....
No, nisu meni problem same (i samo) kvalifikacije kandidata demokrata... Nego njihov učinak u bilo kojoj oblasti...
PES ima odličnih kandidata iako "naravno" moraju gurati i neke kojima ne bih dao dvije ovce da čuvaju...
TT
pa trebamo li svaki put da pišemo - a kakvi su bili prethodni? i da to bude opravdanje za biranje pojedinih ministra sadašnje vlade? presmiješno da Odović bude ministar bilo čega, onda Martinović? kakve to reference ima Bogdanović da vodi jedan od najvažnijih resora u državi? jel moguće da partija fizijatra predloži za ministarku kulture?
isto mislim i za kadrove bsa i ostalih štetočina koji vode državu
тапаталк
Last edited by outline; 21-10-23 at 12:31.
Jedva cekam pres konferencije novog Mup-a. Molicemo konobara za oprost.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Očekujem da se Brano Mićunović hapsi makar dvaput neđeljno.
Očekujem i neke slogane za mup. Da makar neđe iskoristi svoje prethodno iskustvo. Neću reći talenat.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks