Ljudi, mozete li mi reci gdje i koje zimske gume uzeti, velicine 215/55/17, 215/60/17 ?
Naravno da cijena igra ulogu, pa samim tim bi i htio neku jeftiniju varijantu?kakve su ove milever?
Unaprijed hvala...
Ljudi, mozete li mi reci gdje i koje zimske gume uzeti, velicine 215/55/17, 215/60/17 ?
Naravno da cijena igra ulogu, pa samim tim bi i htio neku jeftiniju varijantu?kakve su ove milever?
Unaprijed hvala...
Milever su smece.
Ja sam danas uzeo Hankook Icept Evo3 235 65 17, 623 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Strašno dobro drži auto u krivini pri punih 30km/h.
Takume zasto hankook a ne michelin alpin?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Otanjao mu je novčanik
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Imao sam iskustvo sa Uniroyal MS Plus 66 i MS Plus 77 koji su stariji modeli
Vrhunska zimska guma za mjesta gdje ima dosta kiša i slabijeg snijega, ali nisam isprobao u ekstremnom snijegu.
Suv i topliji asfalt (proljeće, ljeti ih nisam vozio) ih jede nenormalno, bukvalno komadi otpadaju.
Ne znam jesu li ovaj Winter expert što pokvarili.
Inače Hankook sam vidio masovno po Njemačkoj da ugrađuju
Last edited by mur3633; 21-10-23 at 08:31.
A nije ni sto se nema, nego se bas bezobrazno gadjaju sa cijenama, da se osjecas kao ovca...
Ono sto odokativno mogu rec za Unirojal dok ga ne montiram je da sara niije premekana pod prst ono da se uvija sva (sto obicno bude slucaj s kinezima, koji se penju uz masnu banderu po s nijegu ali zato po kisi pogines), ali vidim da je zid mekan i relativno tanak(ima rim protector)...
Sto znaci da ce vjerovatno bit udobna, ali da ce posle miselin pilot sporta osjecaj na volan bit kao da vozim na ljigavce
Takodje mi se cini da je smijesno lagana guma, tako da se vjerovatno treba pazit rupcaga, jer uniroyal voli da se iskilavi.
Sto se Hankook-a tice, vrhunska zimska guma...Pa ima i 6-7 godina unazad da je vozimo na svako sluzbeno auto, garantujem vam sigurne 3-4 zime iz nje, ako je ne vozite ljeti.Odlicna i po kisi i po snijegu.
Jedini problem je sto Hankook trenutno kosta koliko je nekad kostao miselin, a miselin i konti sad kostaju...bubreg
Skocile su cijene stvarno bruka. 17" skoro 800e sve 4, a previse je
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Meni 20tice dobre bliže 500 nego 400 po komadu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Next auto.
kakve su opcije za zimske gume 205-55-16? tj kakve su cijene i sta je pametno uzeti? niiisam u toku, prastajte.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Michelin alpin 6 u kastelanu na popust
Tu treba provjeriti nedelju proizvodnje, cudno mi je da daju zimsku miselinku na popust prije zime.
i ako je malo starija nije na livadu stojala
edita
sad udjoh na webshop
dot 3423
Dub, uzimaj.
Dje da ponesem neke felne za zimski set sto sam planirao, da skinu stare gume s njih, i da na balanserku provjere koje su felne krive?
A da mi ne prevrcu ocima kao da sam im trazio da mi iskopaju kanal...placam uslugu regularno
Nisam vozio na njih 4 godine, koliko se sjecam dvije su bile malo krive, pa su tresle na 80-100.
I dje onda da ih nosim na ispravljanje?I koliko to moze kostati u danasnjem vremenu?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks