Isto razmisljam zamisli da se poslo na ovo Evropsko kako bi nam narkomancina od Deja glavu otvarala jer je posle 20 godina upsio da ode na neko prvenstvo. Ne bih mogao da izdrzim to.
Par kratkih crtica
-Savić ubjedljivo najgori od naših na terenu , mislim da odavno goru utakmicu za reprezentaciju nije odigrao (dobio samo 3 od 16 duela , 12 izgubljenih posjeda , 4 puta predrirblan , ispao kod prvog gola kao iz voza)
-Prvo poluvrijeme , Srbija sa 8 igrača iza lopte i opet im duva promaja iz naše tranzicije , dakle jasno je da su se morali više zbog rezultata otvoriti u drugom poluvremenu
-Povezano sa ovim gore , morao je do 60-og minuta najkasnije da Krstović mijenja Osmajićem.
Em je Krstović poslije Savića bio najlošiji na terenu , em je onakav razvoj događaja savršeno odgovorao igračkim karakteristikama Osmajića
-Naš selektor je apsolutno usrao drugo poluvrijeme
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne vidim problem da se koriste njih dvojica dokle god mogu. Ne odriče se ni Srbija Tadića a on je još stariji. Takve klase se ne bi odricale ni mnogo veće reprezentacije, dokle god oni imaju snage i volje treba da budu tu.
A stanje nije nimalo loše. Toliko puta smo kukali kad se neko od njih povrijedi, jer nije bilo alternative, sad i bez Jovetića u napad ima mnogo opcija. Radulović, Hakšabanović, Djukanović, Krstović, Osmajić, Mugoša takodje može još…
A i bez Savića pozadi sa Rubežićem i Vujačićem imamo pokriće. Vezni red može da se sklopi, Vukotić mora da bude tu. Adžića je Guardian prepoznao u 60 odabranih iz cijelog svijeta kao next gen. Pozadi imamo Šarkića iz Championshipa…
Igraćemo mi dobar fudbal. Samo treba da je na klupi neko ko u ovako teškim utakmicama na poluvremenu ne čuva 1:1 po svaki cijeni i ne prepušta protivniku da se onako razigrava pola sata dok nas ne slomi. Katastrofalno je vodio Mijo drugo poluvrijeme, zakasnio je sa svim i ne po prvi put. Promjena je baš nužna.
S litvanijom ulazi jovovic primamo gol
S srbijom isto ne moze niko da bude selektor a da neki moraju da mu igraju jednostavno ne moze... Daj sta imas pa dobili izgubili koga boli uvo ali da to bude najbolje u tom trenutku i da se bori za svaku loptu...
Ali mi lige selektora a ni presednika saveza namamo pa shodno tome ovakav epilog. Najvise sam ljut na sebe jer i pored svega gore napisanog ja sam i sinoc se necemu nadao i navijao i nervirao se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jedina svjejla tacka zadnje nekolike godine je Marusic.
Kako gine za dres jos sinoc nekoliko puta udje u fight sa protivnicima.
Sent from my SM-A135F using Tapatalk
Marušić je fantastičan! Igrač i po i ljudina sudeći po zalaganju i na najnebitnijim utakmicama.
Stojković i Ivanić su sasvim izvjesno po Terzićevoj komandi ispali jadovi, ko zna ko i koliko im je prijetio jer su u tom momentu bili igrači CZ. U svakom slučaju neka ih daleko, ta ogoljena slabost je previše rekla, kamo sreće da nikad poziv nisu dobili.
Bilo bi zabavno da Madjari izgube u Bugarskoj. Možda se to i desi ako šutnu bezumnog Krstajića, pa Bugari dobiju ekstra motiv da se nametnu novom selektoru.
Brat branio juče opet
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Osmajić gol i asistencija
https://streamin.me/v/e75cba3d
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Posto sve bukirasmo za ovo gostovanje u Budimpestu , zna li ko ima li kakve sanse nabaviti te karte ?
Je li objavljen spisak reprezentacije za ovo okupljanje?
Ne mogu nigdje da nadjem, a igra se u subotu.
Zabranjeno je gostovanje nasim navijacima organizovano, tako da ne moze preko saveza
SPISAK
Golmani: Milan Mijatović (Borac Banja Luka, BIH), Danijel Petković (Kišvarda, Mađarska), Filip Đukić (Hvidovre, Danska).
Odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), ÂŽarko Tomašević (Astana, Kazahstan), Adam Marušić (Lacio, Italija), Risto Radunović (FCSB, Rumunija), Igor Vujačić (Rubin, Rusija), Marko Vukčević (Varaždin, Hrvatska); Andrija Vukčević (Huarez, Meksiko), Miloš Milović (Navbahor, Uzbekistan), Marko Tući (Gangvon, Južna Koreja), Slobodan Rubežić (Aberdin, Škotska);
Vezni igrači: Vladimir Jovović (Jablonec, Češka), Marko Janković (Karabag, Azerbejdžan), Miloš Raičković (Aktobe, Kazahstan), Stefan Lončar (Debrecin, Mađarska), Driton Camaj (Kišvarda, Mađarska), Edvin Kuč (Balkani, Kosovo), Vladan Bubanja (Lokomotiva, Hrvatska.
Napadači: Stevan Jovetić (Olimpijakos, Grčka), Stefan Mugoša (Inčon junajted, Južna Koreja), Milutin Osmajić (Preston, Engleska), Nikola Krstović (Leće, Itallija), Dušan Bakić (Dinamo Minsk, Bjelorusija), Viktor Đukanović (Hamarbi, Švedska).
Mnogo pitanja oko nikad tanjeg veznog reda. Nema Marka Bakića, vjerovatno zbog povrede. Znamo zašto nema Hakšabanovića (ozbiljan luksuz za reprezentaciju poput naše) Od Šćekića je očigledno odustao a da li je Bubanja bolji igrač? Partizan je bar prvi na tabeli, djeluje ozbiljnije od Lokomotive. Vukotića da ne spominjem višeÂ… A zbog čega nema Andrije Radulovića koji je dosta pokazao protiv Libana je misterija.
Novi golman je tu, standardan u Danskoj, u klubu koji je poslednji na tabeli nažalost.
Nadajmo se pobjedi kući i nadajmo se budjenju Bugarske sa novim selektorom te dramatičnom finišu ciklusa. Nije gotovo dok ne čuješ gong.
Ajte Bugari, jos jedan gol!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Haha samo sto napisah. Tooo!!! Dzte se sad!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kad bi Bugari izdržali nekako, pa da se opet ložimo malo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Uh, 6 dodatnih minuta.
A u tri lijepe pm.
Recite da moze var da ponisti?
dje je ovaj golman posao samo mi nije jasno
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks