Page 58 of 149 FirstFirst ... 84854555657585960616268108 ... LastLast
Results 1,426 to 1,450 of 3710

Thread: Popis 2023

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Quote Originally Posted by troops View Post
    Malo i likujem moram priznat'. Ni ta soda sto ces da se plaknes sa njom se ne proizvodi u CG, no ti je iz SRB pa stavi malo da ti na pluca ne ode....

Hvala na lijepim rijecima <3
    Uz dužno poštovanje i dugo prijateljstvo (odgovor na jedan dio iz prošlog posta)
    Neće ovaj popis pokazat pravo stanje.
    Zašto?
    Jer kako su prije bili profi crnogorci (po potrebi i kako im Kapo naredi) tako su i sad profi srbi (da ne rečem pripejd).
    Ovo važi i za jedne i za druge.

2. The Following 3 Users Say Thank You to jokaš For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ja čak mislim da se oko ovoga diže prevelika drama, u smislu da tu nekakvih dramatičnih promjena neće biti u odnosu na ranije.
    Ono što mi smeta je kampanja za popis!? Alo umjesto da se dobro prepanu brojem stanovnika, pričamo o ubjeđivanju nekog kako da se izjasni.
    Iskren da budem ne vidim nikakvu korist srpstvu, ako nekoga treba da ubjeđuješ da je srbin
    Svako kako misli, a što se tiče rezultata, jedva čekam da vidim broj stanovnika.
    I volio bih uporednu analizu u odnosu na 2011. koliko se građana i građanki nacionalno predomislilo, ne samo cg - srb, nego i cg - bošnjak, čisto da se vidi koliko je to ubjeđenje, a koliko samo još jedan partijski izbor.
    nema što no da pravimo referendum o tome je li referendum pokraden @troops ko određuje što je to pravilno i u kom smjeru ide ispravljanje? Crkva? DF? vladajuća partija?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Koja je razlika sem što je Karadjordje pobijegao prijeko Dunava, a Manda u Kristal?
    Pretpostavljam da je onda Psihopata fuzija cara Lazara i Dušana.

Inače, ako je Karađorđe primao pare od nekoga sa strane da djela u interesu strane države, onda pretpostavljam da df može da bude kao Karađorđe...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,110
    Thanked in
    2,315 Posts

Ova CG je postavljena na temeljima genetickog-inzenjeringa i naravno da ne moze biti zdravo drustvo dok se to ne ispravi, a da li se moze isporaviti ,mozda moze ali jako tesko a to je lose za sve nas.
    Генетичког ижењеринга...ало људи генетичког ижењеринга...

Претпостављам да мислиш на оно кад су ономад унија ЦИА, масона, комуниста, језуита, албанске мафије и Алкаиде, од Срба из Туниса мијењањем ДНК, направили Црногорце из Црне Горе?

Зрачили нас Харпом.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

svakako su Crnogorce nazivali pristaše sloba, voja, tadića, vučića, dfa al da smo produkt genetičkog inženjeringa još ne. bila su lijepa ona vremena kad su Crnogorce vrijedjali nazivajući ih dukljanima dok im šef nije rekao da su to bili Srbi pa onda prestali. ako ništa drugo, lijepo je vidjet da je df toliko siguran u popis da je angažovao ovoliko botina po forumu da objašnjavaju neke stvari

тапаталк
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    60
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    A, ne pričaj da Njegoš nije rekao da smo svi Srbi vazda bili?! Za nevjerovat

Bez šale, najbezveznije pitanje vele, a upiru svim silama i porfirijem i joanikijem da sebe uvjere u svoje porijeklo...haos!

Sto se tiče bojkota, najveća glupost po meni! Ali kako oćete mene nije stra' da se popišem vi kako oćete...mene nije stra' ni od Srba ni od Albanaca no sam sa svima kadra da živim u građanskoj državi.
    Kako da nam kažeš da ništa nisi pročitala od Njegoša a da nam to ne kažeš direktno 😁

Bez šale, barem se Njegošu ne može spocitat da nije dovoljno puta naglasio ko su Crnogorci. Mada može neko ko ga nije pročitao, nesto ne vjerujem da bi pričala o temi o kojoj ništa ne znaš, OPET, nakon onog prosipanja sa Bratić i Sdt 😁
    Za tebe jedno osvježenje
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2023-10-16-13-55-00-390_com.facebook.katana.jpg 
Views:	208 
Size:	10.2 KB 
ID:	178069

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    60
    Thanked in
    47 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    svakako su Crnogorce nazivali pristaše sloba, voja, tadića, vučića, dfa al da smo produkt genetičkog inženjeringa još ne. bila su lijepa ona vremena kad su Crnogorce vrijedjali nazivajući ih dukljanima dok im šef nije rekao da su to bili Srbi pa onda prestali. ako ništa drugo, lijepo je vidjet da je df toliko siguran u popis da je angažovao ovoliko botina po forumu da objašnjavaju neke stvari

тапаталк
    a boga mi je lijepo i vidjet da se i DPS predao očigledno čim je uposlio samo tebe da objašnjavas neke stvari ��

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Šta rade agitpropovi pitanje je sad @Rodion Romanovich

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Ja čak mislim da se oko ovoga diže prevelika drama, u smislu da tu nekakvih dramatičnih promjena neće biti u odnosu na ranije.
    Ono što mi smeta je kampanja za popis!? Alo umjesto da se dobro prepanu brojem stanovnika, pričamo o ubjeđivanju nekog kako da se izjasni.
    Iskren da budem ne vidim nikakvu korist srpstvu, ako nekoga treba da ubjeđuješ da je srbin
    Svako kako misli, a što se tiče rezultata, jedva čekam da vidim broj stanovnika.
    I volio bih uporednu analizu u odnosu na 2011. koliko se građana i građanki nacionalno predomislilo, ne samo cg - srb, nego i cg - bošnjak, čisto da se vidi koliko je to ubjeđenje, a koliko samo još jedan partijski izbor.
    nema što no da pravimo referendum o tome je li referendum pokraden @troops ko određuje što je to pravilno i u kom smjeru ide ispravljanje? Crkva? DF? vladajuća partija?

U pitanju je i skoro odgovor. Narod treba da odredjuje, narod i narod iskljucivo. Ali je poenta sto se ovdje volja naroda nije mogla pravom prikazati unazad X vremena. Nece moci jos neko vrijeme jer je steta velika napravljena a ne mozemo ici dalje dok ne popravimo ono sto je bilo i slozimo se oko krucijalnih odluka koje su nas promijenile, a nismo ni pitani. Ni ja ni vi.
    U biti, vi kao da ne shvatate da si nacionalni osjecaj Crnogoraca pravio i mjerio po tome koliki si anti-Srbin, koliko ne podrzavas ili ne podnosis SPC itd itd. Vi ljudi ponekad kao da ste se podizali i rasli daleko odavde pa vas je sad neko ubacio u CG i tu ste od 30. avgusta?

Jako je lose po vas koji ne zelite da prihvatite (pa vam se stalno mora ponavljati) ovo sto sam napisao u prvom postu. Ako ste vec demokrate, evropejci i hiperzenzitvini za probleme drustva, kapirate li da ste imali problem sa ogromni dijelom drustva koje ste gurali pod tepih, samo zato sto vam se DPS-ova ideologija (iako je kao niste podrzali), bila oooook, samo zato sto se kao sto sam gore naveo temeljila na anti-bg...anti-SPC itd itd, pa ste gutali sve socijalne probleme samo da "ovi ne dodju". Primitvno razmisljanje.

Pumba, ispravljanje ce najbolje ici kad se budu pitali ljudi kojih je najvise, pa makar bili i Marsovci i kad se gradjenje CG drustva ne bude temeljilo na supresiji bilo koje vjere, nacije, identitetske odrednice itd. Onda ce CG biti zdravija puno.

Da se definisem, ja ne podrzavam nijednu partiju, niti iskreno da ti kazem imam za koga glasati a generalno sam ljevicar 20-tog vijeka (Ne ovaj moderni LGBT ljevicar). Kao sto nikad necu prihvatiti da neko kaze da Crnogorci ne postoje, tako necu da prihvatim da Crnogorac hapsi Mitropolita i svestenstvo i drzi ih utamnicene. Kome je god to normalno onda ima problem sa sobom i zelim mu brz oporavak. To nije ispravno.

"Svako bice u univerzumu zna sta je ispravno a sto nije"

Kevin Spacey (K-Pax)
    Last edited by troops; 16-10-23 at 13:09.

11. The Following User Says Thank You to troops For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Oce li bit nekih revolucionarnih promjena ako broj srba bude isti kao crnogoraca?

Jel to nesto bitno?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Oce li bit nekih revolucionarnih promjena ako broj srba bude isti kao crnogoraca?

Jel to nesto bitno?

Autenticnim predstavnicima Srba je to bitnije od toga da li ce neko imati ljeba da ije sjutra.
    Provizija je u pitanje.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

14. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by HighCastle View Post
    a boga mi je lijepo i vidjet da se i DPS predao očigledno čim je uposlio samo tebe da objašnjavas neke stvari ��
    jes, iz mojih postova baš izvire dps tebe plaćaju ka ovoga gore sa samo jednim ciljem - da objašnjavaš okolo kako Crnogorci ne postoje ka klasični pristaša df

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Autenticnim predstavnicima Srba je to bitnije od toga da li ce neko imati ljeba da ije sjutra.
    Provizija je u pitanje.
    Ako ćemo računati po količini histerije oko popisa i plakanju rekao bih da je obrnuto

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    jes, iz mojih postova baš izvire dps tebe plaćaju ka ovoga gore sa samo jednim ciljem - da objašnjavaš okolo kako Crnogorci ne postoje ka klasični pristaša df

тапаталк
    Ali interesantna stvar, kako se dotični i ostala "bratja" nikad ne pozovu na djelove đe Njegoš i ostali Petrovići veličaju svoje "crnogorstvo" i s ponosom to izgovaraju, nego samo one odlomke đe "srbuju".
    To je najbitnije, ostalo je nebitno

18. The Following User Says Thank You to jokaš For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ako ćemo računati po količini histerije oko popisa i plakanju rekao bih da je obrnuto

Ako cemo racunati po bezbroj bilborda sto su digli i kako na hitnom politickom skupu cusmo da odjednom Kosovo nije postojbina Srba nego Podgorica, nije obrnuto. Pravoslavni svijet u nevjeri.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    26,221
    Thanks Thanks Received 
    8,419
    Thanked in
    4,145 Posts

Bezbroj bilborda

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Ako cemo racunati po bezbroj bilborda sto su digli i kako na hitnom politickom skupu cusmo da odjednom Kosovo nije postojbina Srba nego Podgorica, nije obrnuto. Pravoslavni svijet u nevjeri.
    To se pomjera po potrebi.

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts

Iskren da budem, za moj ukus se Patrijarh malo jace zagna i zaletio - priznajem. Mislim da bi ga zbog toga trebalo uhapsit' dok je o'dje i ispitati ko ga je poslao ? Sto mislite? (Ironijo slatka li si)
    Last edited by troops; 16-10-23 at 13:38.

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

A ne treba ga vala `apsit ali će se "zagnat" i još poneko uz njega, pa će to uzet zdravo za gotovo.
    Što pomenu neko ranije a i ja čini mi se neđe par puta, ne možeš bit crnogorac i pravoslavac, to je nemoguće.
    Takvog mišljenja je i "patrijarh" kao i sva "svita" crkovna u SPC.

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Provizija je u pitanje.
    Mandic ce bas da se smori ako ih ne bude bilo makar 40%.

Mada mu realno nije ugrozena pozicija, nema niko dovoljno lud kao on i Pipun da se bavi ovim cim se oni bave. Inace bi ih gazda davno zamijenio, s obzirom na lose rezultate.

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,035
    Thanked in
    1,156 Posts

Nebitno je koliko ce Srba na popisu biti, moze nas biti 99.9% to apsolutno nikako ne pomaze DF-u jer Srbi ih vise ne glasaju, glasaju ih samo oni sto su od njih koristi imali/imaju kao i ovi glasaci DPS-a sto su ostali. Vise ima Srba u PES-u nego tamo.

26. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Mozda grijesim,nisam vidovit,ali ubijedjen sam da ce procenti Crnogoraca i Srba u ukupnom stanovnistvu pretrpjeti jedva neke kozmeticke promjene u odnosu na popis 2011.

Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

28. The Following User Says Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,849
    Thanked in
    3,386 Posts

Kumara moj je prije pola godine imao manji ekces kod gradskog blizu hrama, uglavnom on je nosio dres crne gore ,dobacu mu jedan pjani vidji ovog crnogorca coce ,kumara kratke pameti i fitilja samo ga spuca i magla )))
    jel to se trazi u crnu goru da te provociraju sto nosis dres crne gore? da ne smijes djetetu obuci dres od budala???
    nikad vise 1918 a ni reset 2006 !

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,082
    Thanks Thanks Received 
    1,450
    Thanked in
    725 Posts

U pitanju je i skoro odgovor. Narod treba da odredjuje, narod i narod iskljucivo. Ali je poenta sto se ovdje volja naroda nije mogla pravom prikazati unazad X vremena. Nece moci jos neko vrijeme jer je steta velika napravljena a ne mozemo ici dalje dok ne popravimo ono sto je bilo i slozimo se oko krucijalnih odluka koje su nas promijenile, a nismo ni pitani. Ni ja ni vi.
    U biti, vi kao da ne shvatate da si nacionalni osjecaj Crnogoraca pravio i mjerio po tome koliki si anti-Srbin, koliko ne podrzavas ili ne podnosis SPC itd itd. Vi ljudi ponekad kao da ste se podizali i rasli daleko odavde pa vas je sad neko ubacio u CG i tu ste od 30. avgusta?

Jako je lose po vas koji ne zelite da prihvatite (pa vam se stalno mora ponavljati) ovo sto sam napisao u prvom postu. Ako ste vec demokrate, evropejci i hiperzenzitvini za probleme drustva, kapirate li da ste imali problem sa ogromni dijelom drustva koje ste gurali pod tepih, samo zato sto vam se DPS-ova ideologija (iako je kao niste podrzali), bila oooook, samo zato sto se kao sto sam gore naveo temeljila na anti-bg...anti-SPC itd itd, pa ste gutali sve socijalne probleme samo da "ovi ne dodju". Primitvno razmisljanje.

Pumba, ispravljanje ce najbolje ici kad se budu pitali ljudi kojih je najvise, pa makar bili i Marsovci i kad se gradjenje CG drustva ne bude temeljilo na supresiji bilo koje vjere, nacije, identitetske odrednice itd. Onda ce CG biti zdravija puno.

Da se definisem, ja ne podrzavam nijednu partiju, niti iskreno da ti kazem imam za koga glasati a generalno sam ljevicar 20-tog vijeka (Ne ovaj moderni LGBT ljevicar). Kao sto nikad necu prihvatiti da neko kaze da Crnogorci ne postoje, tako necu da prihvatim da Crnogorac hapsi Mitropolita i svestenstvo i drzi ih utamnicene. Kome je god to normalno onda ima problem sa sobom i zelim mu brz oporavak. To nije ispravno.

"Svako bice u univerzumu zna sta je ispravno a sto nije"

Kevin Spacey (K-Pax)
    Sta zna narod sta je za njega dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Default Popis 2023

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Nebitno je koliko ce Srba na popisu biti, moze nas biti 99.9% to apsolutno nikako ne pomaze DF-u jer Srbi ih vise ne glasaju, glasaju ih samo oni sto su od njih koristi imali/imaju kao i ovi glasaci DPS-a sto su ostali. Vise ima Srba u PES-u nego tamo.
    ali to neće uticati na činjenicu da će manda reći - svi Srbi u CG glasaju samo za nas, čoek ima tu 'naviku' da prisvaja sve Srbe u CG ka da su njegovo privatno vlasništvo. to mu je zajedničko sa drugovima iz dpsa, od njih je pokupio to. doduše imamo primjera kao onaj spaka iz nka koji stvarno tako misle, a eo vidimo da ih imamo i na forumu. uostalom veliki broj glasača dpsa, dfa, bsa il sad dcga ih je glasao (il glasa) iz čiste koristi

тапаталк
    Last edited by outline; 16-10-23 at 14:11.

Page 58 of 149 FirstFirst ... 84854555657585960616268108 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)