3. avet
juce mi pade na pamet. ako ima zainteresovanih, tu sam... prebrojat se?
1. ijaa24
2. safari
...
(a trpaj mi PM za privatnu ligu.)
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
3. avet
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zanimljiva zavrshnica...Madrid.
...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
"staklene" će to nožice bit
Nema tu pravila. Ne znam sjećate li se kakav je mršavko bio Garnett u rookie sezoni, pa je bio jedan od fizicki najdominantijih igraca svoje generacije. A tenkovi kao sto su Olowokandi ili Zion se prosuli od prve sezone sa povredama.
Kad je čoek visok 224 cm, jedina poređenja treba pravit sa drugim ljudima te visine. Istorija košarke i nema baš primjera da su toliko visoki ljudi imali karijeru koja nije izbušena gomilom povreda.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
To je bas malo vjerovatno- sad u revijalnom dijelu igra super ali kad pocne odbrana da se igra pa krenu povredjivanja bojim se za njega.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
ralph sampson je mozda najbliza gradja wembyju, ali ovo je mislim nesto drugo. a i povrede se bolje lijece nego prije 40 godina.
mozda se odbrana ne igra kao nekad, ali su koljena obicno bivala problem visokim igracima. ovaj ne mora da se odvaja od zemlje, a krece se kao kreatura dobijena ukrstanjem macke i duha.
ono kad se probudis u 3 i kusur ujutru, upalis TV, vidis naza reida kako dominira madison square gardenom kao kombinacija shawna kempa i sama perkinsa i hiljaditi put opsujes connellyja i goberta.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ples na parketu Warriorsa
5 banana za 21 minut. Wembanana.
oukejmislim da mu se nije mogla desiti bolja stvar po karijeru od igranja u Spursima kod Grega
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tanke nogice, treba da bude baš oprezan dok se još ne razvije
Послато са SM-S916B помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Dobrih 30 godina pratim, ovoliki raspon ruku jos nisam vidio.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Bez guglanja, možeš li se sjetit jednog igrača sa istim rasponom ruku, samo što je bio niži skoro 20 centi od ovog jarbola?
Sad nadjoh da Tyler Herro trenutno ima najkraci raspon u odnosu na visinu. 190.5 vs. 198.
Yep. Kakve si ono kraci bili. Mnim e mu je vazda crno ispod nokata bilo od vuče ruku po zemlji.
Inače, prosječan raspon ruku za nba igrača visine 198cm iznosi 203cm. Džordan je na tu visinu imao raspon ruku 210 centi, a Pipen na 201 cent visine imao raspon ruku 221 cent. Kawhi iste mjere kao Pipen.
Last edited by NHM; 23-10-23 at 18:25.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks