Nema potrebe njima pisat br motora na formular za prevod auta,tim se bavi mašinski i dr..
Sumnjam da će ti iko htjeti da šalje sjedišta, pogotovo ovamo.
Poštarina u krv skupa, jer nismo u EU.
Jedino ako imaš nekoga gore, pa da ti preuzme i doveze.
Meni je iz Francuske za neko pojačalo za muziku tražio oko 50-60€ za poštarinu, jer nismo u EU. Na kraju kod nekih poznanika poslah u HR, platih poštarinu nešto smiješno.
Last edited by mur3633; 13-10-23 at 22:18.
To je klasični novljanski fukarluk, ništa novo.
Nađite nekog ko ima HR papire, u Poštu u Konavle može besplatno da "zakupi" P.O. Box, dobije ključ i obavezu da svako 30 dana prazni sanduče.
Cijela ekipa naručuje na tu istu P.O. adresu šta god iz EU, ključ samo mijenja ruke i podiže se redovno.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Stay salty.
Možda zavisi i od mašine i od toga koliko je ulje nagrđeno i koliko se auto vozi, recimo prije par godina - prešao sam nekih dvije hiljade km za godinu, a kad je usuo novo ulje poslije izvlačenja mašinom i nakon godinu dana vožnje bilo je fino bez opiljaka i pod prstima je nestajalo (ili to koža upije, ja volim i da licnem ulje kad provjeravam nego to je druga priča). Inače su meni kod Osmanagića oštetili vijak kartera, nisu navoj, jer je novi čep legao fino. Naravno. ništa mi nisu rekli, to je kapalo malo, nije za godinu dana se ni primijetilo ali isto bezveze
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Stručnjak iz volija što ga je neko ovdje preporučivao kako je dobar i da neki forumaš vodi kola kod njega.
-> pretegao šaraf od filtera ulja (promašio navoj) ko zna što je uradio.
Zamijenio sam samo ulje - kaže majstor vozi tako do sledeće zamjene pa ćemo vidjeti sto cemo da radimo.
Ovo se steže bukvalno rukom.
Majstor pomjera auto pola metra neće šaraf da mrdne.
Metalno kućište filtera (šaraf velik kao mandarina) ali ni da mrdne.
Prizor.
![]()
A da ti pocnes da slusas nas, kao sto mi (ne)slusamo tebe...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
da nije lijevi navoj?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne, desni je.
Imao sam slican problem na nekom Kanguruuu, ali ja kreten sto radim te posrane kante.
Prema tome, šta da ti kažem?
zjb se za navoj :P
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
To mesari zaviju teško i tupo,ali ga Hilti i spic odvije poklopac od ulja …![]()
Koliko je sad nafta kod Neskovica u trebinje?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
2,97 km ili 1,51 €
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije neka razlika...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Jedan majstor je zavio pneumatskim pistoljem filter od ulja na golf 4, e to je trebalo odvit
Ja kad meni mijenjam, zavrnem rukom koliko mogu i to je to.
There are currently 7 users browsing this thread. (2 members and 5 guests)
Bookmarks