Page 70 of 125 FirstFirst ... 206066676869707172737480120 ... LastLast
Results 1,726 to 1,750 of 3110

Thread: 44. Vlada Crne Gore

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

I onda se pojedini žale što političare nazivam svinjama. I oni za sebe misle da su svinje, pri čemu smo i mi ostali životinje koje su ravnopravne, dok su svinje malo ravnopravnije. Ja pod svinjama podrazumijevam nešto negativniju konotaciju...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    I onda se pojedini žale što političare nazivam svinjama. I oni za sebe misle da su svinje, pri čemu smo i mi ostali životinje koje su ravnopravne, dok su svinje malo ravnopravnije. Ja pod svinjama podrazumijevam nešto negativniju konotaciju...
    Slazem se i ja sa Orvelom, samo od svinje imas i neku korist a od politicara nikakve...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Svakako se misli na karakter. U ovom slučaju karakter namirivanje svoje gzice bez ikakvih granica i obzira prema drugom. Samo daj korito i skloni se.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    kako će vojvoda od četnika, nekad veliki podržavalac ubijanja muslimana (ka i aktuelni šef mu) izać pred glasače njegove kad bude morao recimo da održi sastanak sa nekim iz administracije Kosova? blokiraćete semafore il? nazvaćete ga izdajnikom sprstva? il npr kad skapira da nema odlaska na mitinge bolesnika koji uništava Srbiju? ili pozivanja da se glasa za nastavak uništavanja Srbije? il će vas pozdravit sve i ogrnut cg zastavu? ionako Srbin nije, šta je za njega još jednom promijenit vjeru i naciju? mada glavni je to udbaš u državi, lagano će vas preveslat ka i do sad
    5 drzava članica evropske unije ne priznaju Kosovo kao nezavisnu drzavu - odradice to kad bude trebalo podpredsjednik i mirna Bosna.
    Kao da je to neki problem.
    Ali veliki podrzavalac ubijanja muslimana,kako je tebi u glavu dobro bruka je to !
    Last edited by kurogane; 13-10-23 at 10:00.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

5. The Following User Says Thank You to kurogane For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

@NHM

Znaci li to da su oni koji takve glasaju gori od njih?
    Last edited by Whisperer; 13-10-23 at 10:09.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Samo sam odgovrio na pitanje, cemu nervoza...
    Нема нервозе.Поготово не око ових ствари.

Сад без цијеле те братије може да се формира Влада, по први пут.Зашто да не, ко то кочи?
    Прије 30 година смо имали избор, мјесто Европе одабрали смо да пљачкамо Дубровник.
    Хоћемо ли опет направити погрешан избор?

Богоми по појединима као да су се конаваоске пршуте мастиле уз Краљ Никола на умору, а да је "секташ" Рања лично био у штабу лудога Рамба Ковачевића.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

@NHM

Znaci li to da su oni koji takve glasaju gori od njih?
    Neki su na istom nivou, većina je sastavljena od naivčina i od onih koji su svjesni kakvi su, ali su spremni na kompromis.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

koči gazda u BGu, ka i obično jbg, zamisli vladu CG koju on ne bi kontrolisao

тапаталк
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Нема нервозе.Поготово не око ових ствари.

Сад без цијеле те братије може да се формира Влада, по први пут.Зашто да не, ко то кочи?
    Прије 30 година смо имали избор, мјесто Европе одабрали смо да пљачкамо Дубровник.
    Хоћемо ли опет направити погрешан избор?

Богоми по појединима као да су се конаваоске пршуте мастиле уз Краљ Никола на умору, а да је "секташ" Рања лично био у штабу лудога Рамба Ковачевића.
    Cek cek cek, imamo opciju da ponovo napadamo Dubrovnik? Pominje li neka lista i Skadar?

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Cek cek cek, imamo opciju da ponovo napadamo Dubrovnik? Pominje li neka lista i Skadar?
    Говорим на нивоу стратешког избора.Хоћемо ли европске политике или великосрпске политике.

Ту нема много избора, или или.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Говорим на нивоу стратешког избора.Хоћемо ли европске политике или великосрпске политике.

Ту нема много избора, или или.
    Koliko sam shvatio iz ovog ugovora, koji PES salje na potpis partijama, jeste da PES ima vecinu u odlucivanju bilo cega vezano za vladu, Demokrate su dobile bezbjednosni sektor, DF dobija funkciju predsjednika skupstine, kako ce sa ove funkcije da se vodi velikosrspka politika i pripajanje srbiji? Ajde evo lakse je da mi objasnis na prosti primjer:

1. Manda sam moze da odluci da nas pripoji srbiji, kako? Ajde evo ovo mi objasni prvo posto je to vidim svima neka prva pretpostavka?

13. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Koliko sam shvatio iz ovog ugovora, koji PES salje na potpis partijama, jeste da PES ima vecinu u odlucivanju bilo cega vezano za vladu, Demokrate su dobile bezbjednosni sektor, DF dobija funkciju predsjednika skupstine, kako ce sa ove funkcije da se vodi velikosrspka politika i pripajanje srbiji? Ajde evo lakse je da mi objasnis na prosti primjer:

1. Manda sam moze da odluci da nas pripoji srbiji, kako? Ajde evo ovo mi objasni prvo posto je to vidim svima neka prva pretpostavka?
    Мјесто да та политика као штетна буде сведена на неку кужну екстремну партију каквих има у свим парламентима по Европи, они ће мјеста по дубини користи за јачање и ширење свог утицаја што су и радили задње три године.

Народ Пљеваља и Будве, је препознао развојну визију Мила Божовић и Лекића, па их је подржао? Смијешна работа.

Посебно су спорна мјеста у дипломатији.Рецимо Будимир Алексић је требао бити амбасадор Црне Горе у БиХ.
    Сјутра кад Додик настави да пријети, ствара хаос и да се сукобљава са специјалним представником, ђе ће Будимир да притричи, код специјалног представника или на Стефандан код Додика?

Итд. Итд.
    Last edited by BAR; 13-10-23 at 10:58.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

nijednu odluku Spajk kroz Parlament ne može da progura bez dfa u ovoj sad situaciji. df nema jedan jedini razlog da za iste glasa. moraće da ih 'kupi' žestoko i tad opet nije siguran. df je imao SVE za vrijeme vlade Krivokapića pa ga je opet bušio svuda. dje su garancije da to isto sad neće raditi?

možemo da se sprdamo o Mandi al činjenice su iduće - to je čoek Rusije i snsa, plaćen da radi protiv interesa ove države. uz to Andrija Mandić je iljadu puta uvrijedio i ponizio Crnogorce i pripadnike manjina. čoek koji je pozivao na oružje, koji je Cetinje nazivao svakakvim imenom a to je većina vas odje odobravala. Andrija Mandić je produkt (ka i dps uostalom) one politike koja je ubijala Sarajlije iz čista mira, počinila genocid u Srebrenici, napala Dubrovnik, slala mlade momke da ginu za ideale njegovih šefova tadašnjih, sijala mržnju ka svemu što nije bilo po ukusu zvaničnog BGa. sad je Andrija Mandić ovaj koji navija da Putin ubija nedužne Ukre, koji podržava sve što sns radi kako u Srbiji tako i u regionu. taj Mandić niti je za NATO, EU a ponajmanje za napredak ove države. zahvaljujući dpsu df je ovo što je sad, mjesto da ga utule i počiste te bubašvabe

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Мјесто да та политика као штетна буде сведена на неку кужну екстремну партију каквих има у свим парламентима по Европи, они ће мјеста по дубини користи за јачање и ширење свог утицаја што су и радили задње три године.

Народ Пљеваља и Будве, је препознао развојну визију Мила Божовић и Лекића, па их је подржао? Смијешна работа.

Посебно су спорна мјеста у дипломатији.Рецимо Будимир Алексић је требао бити амбасадор Црне Горе у БиХ.
    Сјутра кад Додик настави да пријети, ствара хаос и да се сукобљава са специјалним представником, ђе ће Будимир да притричи, код специјалног представника или на Стефандан код Додика?

Итд. Итд.
    2020. jedinstveni DF je imao 30+%, danas nesto ispod 15%, bas su iskoristili to sto su po dubini dobro...
    U Budvi su pukli zato i ne smiju na izbore, isto ce proci u PV a toga su svjesni...
    To ko ce biti ambasador ce odluciti PES, jer ponavljam, imaju vecinu u odlucivanju svega sto se vlade tice.

A evo, posaljemo Budimira u BiH, i desi se neko ****** tamo, ti mislis da cemo mi, zemlja od nepunih 500k stanovnika imati neku tezinu i da cemo zbog odluke naseg ambasadora i mi u rat da udjemo? Jesi li ozbiljan kad pricas o ovme?

Nisi mi odgovorio na vrlo prosto pitanje koje se ovih dana postavlja kao najveca prijetnja CG:

Kako ce Manda sa pozicije predsjednika skupstine da nas pripoji srbiji? Molim za odgovor...

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Шта чека бивша министарка и вођа ХРС-а, Марија Вучиновић, не може проћ боље на изборима од Вуксановића?

Vuksanović: HGI neće biti dio vlasti ako ZBCG da podršku vladi (portalanalitika.me)
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

2020. jedinstveni DF je imao 30+%, danas nesto ispod 15%, bas su iskoristili to sto su po dubini dobro...
    U Budvi su pukli zato i ne smiju na izbore, isto ce proci u PV a toga su svjesni...
    To ko ce biti ambasador ce odluciti PES, jer ponavljam, imaju vecinu u odlucivanju svega sto se vlade tice.

A evo, posaljemo Budimira u BiH, i desi se neko ****** tamo, ti mislis da cemo mi, zemlja od nepunih 500k stanovnika imati neku tezinu i da cemo zbog odluke naseg ambasadora i mi u rat da udjemo? Jesi li ozbiljan kad pricas o ovme?

Nisi mi odgovorio na vrlo prosto pitanje koje se ovih dana postavlja kao najveca prijetnja CG:

Kako ce Manda sa pozicije predsjednika skupstine da nas pripoji srbiji? Molim za odgovor...

Opet prihvataš podvale df-a kao činjenice. Jedinstveni df nije imao 30%, nego je imao df + snp + ujedinjena nekoliko ovih partija koje sad nisu prešle cenzus, ali jesu zajedno nosile 3-4% + dio glasača pes-a koji tada nisu glasali za pes jer nije postojao + zvanična podrška spc, sa sve Amfilohijevim glasanjem. Najbolji rezultat DF-a bio je nekih dvadesetak posto, ne mogu se sad sjetit sa kojih izbora. Najnoviji rezultat bi bio drastično gori da nisu imali pare sa strane i gomilu državnih resursa za zloupotrebu, u maniru dps-a iz najslavnijih dana zloupotreba.

19. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    nijednu odluku Spajk kroz Parlament ne može da progura bez dfa u ovoj sad situaciji. df nema jedan jedini razlog da za iste glasa. moraće da ih 'kupi' žestoko i tad opet nije siguran. df je imao SVE za vrijeme vlade Krivokapića pa ga je opet bušio svuda. dje su garancije da to isto sad neće raditi?

možemo da se sprdamo o Mandi al činjenice su iduće - to je čoek Rusije i snsa, plaćen da radi protiv interesa ove države. uz to Andrija Mandić je iljadu puta uvrijedio i ponizio Crnogorce i pripadnike manjina. čoek koji je pozivao na oružje, koji je Cetinje nazivao svakakvim imenom a to je većina vas odje odobravala. Andrija Mandić je produkt (ka i dps uostalom) one politike koja je ubijala Sarajlije iz čista mira, počinila genocid u Srebrenici, napala Dubrovnik, slala mlade momke da ginu za ideale njegovih šefova tadašnjih, sijala mržnju ka svemu što nije bilo po ukusu zvaničnog BGa. sad je Andrija Mandić ovaj koji navija da Putin ubija nedužne Ukre, koji podržava sve što sns radi kako u Srbiji tako i u regionu. taj Mandić niti je za NATO, EU a ponajmanje za napredak ove države. zahvaljujući dpsu df je ovo što je sad, mjesto da ga utule i počiste te bubašvabe

тапаталк
    Moram da te ispravim, kad pominjes sve to sto si naveo (politike koja je ubijala Sarajlije iz čista mira, počinila genocid u Srebrenici, napala Dubrovnik) ne mozes da ne pomenes vodju Mila Djukanovica ciju ste politiku svi ovdje podrzavali i posle referenduma isto tako, politika koja je dovela do ovog stanja ovdje, tako da ne znam okle obraz da te stvari pominjete tako lako kad ste sve to podrzavali glasanjem za Mila Djukanovica i satelite, isti ti Bosnjaci koji su i davali podrsku Veselinu Veljovicu koji je po PV hapsio i procerivao im sunarodnike, da ne pricamo o svercu cigara...ispada da branim Mandica, ali ovdje podmecete nesto sto ste svi podrzavali gasanjem za Mila a sad kao svi su drugi krivi bez Milo, a nemojmo...i opet prihvatljivi je takav Milo od Mande, a nemoj da se sprdamo vise, nego da vidimo moze li Spajic da sprovede ovo sto je zacrtao, brzo cemo vidjet ko je saboter...

21. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Opet prihvataš podvale df-a kao činjenice. Jedinstveni df nije imao 30%, nego je imao df + snp + ujedinjena nekoliko ovih partija koje sad nisu prešle cenzus, ali jesu zajedno nosile 3-4% + dio glasača pes-a koji tada nisu glasali za pes jer nije postojao + zvanična podrška spc, sa sve Amfilohijevim glasanjem. Najbolji rezultat DF-a bio je nekih dvadesetak posto, ne mogu se sad sjetit sa kojih izbora. Najnoviji rezultat bi bio drastično gori da nisu imali pare sa strane i gomilu državnih resursa za zloupotrebu, u maniru dps-a iz najslavnijih dana zloupotreba.
    Nemoj me pogresno shvatiti, ali ovdje sad da se bira da li DPS da udje u vladu ili DF svi biste skocili za DPS, a vec sam pisao kakve su stvari radili 90ih i oni su prihvatljivi takvi, Veljovic je prihvatljiv BS-u, Milo je prihvatljiv koji je jurisao na Dubrovnik a DF nije jer vode velikosrspku politiku sa ciljem pripajanja Crne Gore Srbiji? Jeste li vi ozbiljni kad takve stvari pisete? Ako stvarno zivite u tim zabludama da neko moze sa mjesta presjednika skusptine da nas pripoji drugoj zemlji onda nesto nije u redu, ali opet to je vas stav i misljenje i ja ga prihvatam, ali ne namecite mene te nebuloze pod izgovorom da ja prihvatam DF podvlae, a sta onda vi prihvatate od DPS-a, kako se to zove?

23. The Following 3 Users Say Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    415
    Thanked in
    210 Posts

najmoćnije oružje do 2020
    Desant popova
    Selidba crkvi i manastira za Serbistan
    Državni udar sa tri praćke dva pancira osam baba i đedova i oružje sa dna jezera
    Najmoćnije oružje od 2020
    Rat u Ukrajinu
    POPIS
    Manda (terorista u pokušaju) na čelo skupštine

Jos samo jedan korak i izgubit cemo tisućuljetnju neovisnost a i državu, jer ostali smo bez najvećih štitova (draginja, ranjo, britva, adnan č.,...)

Kad ce da nastupi onaj bankrot od evrope sad ver.1.10000023, i kad ćemo u šume i kad ćete da ginete?

Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a

25. The Following User Says Thank You to licmius For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Nemoj me pogresno shvatiti, ali ovdje sad da se bira da li DPS da udje u vladu ili DF svi biste skocili za DPS, a vec sam pisao kakve su stvari radili 90ih i oni su prihvatljivi takvi, Veljovic je prihvatljiv BS-u, Milo je prihvatljiv koji je jurisao na Dubrovnik a DF nije jer vode velikosrspku politiku sa ciljem pripajanja Crne Gore Srbiji? Jeste li vi ozbiljni kad takve stvari pisete? Ako stvarno zivite u tim zabludama da neko moze sa mjesta presjednika skusptine da nas pripoji drugoj zemlji onda nesto nije u redu, ali opet to je vas stav i misljenje i ja ga prihvatam, ali ne namecite mene te nebuloze pod izgovorom da ja prihvatam DF podvlae, a sta onda vi prihvatate od DPS-a, kako se to zove?

Većina nas ođe na forumu kuka da nam treba vlada bez i df-a i dps. Ovi kreteni iz dps-a se ubiše da operu svoju prošlost u vezi sa ratom, deportacijama i slično, a ovi iz df-a i dalje slave i promovišu tu istu politiku, slave ratne zločince i slično. A u neratnim i nenacionalističkim aktivnostima pokazali da su i tu isti kao dps. Koritašenje, nepotizam i slično.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Moram da te ispravim, kad pominjes sve to sto si naveo (politike koja je ubijala Sarajlije iz čista mira, počinila genocid u Srebrenici, napala Dubrovnik) ne mozes da ne pomenes vodju Mila Djukanovica ciju ste politiku svi ovdje podrzavali i posle referenduma isto tako, politika koja je dovela do ovog stanja ovdje, tako da ne znam okle obraz da te stvari pominjete tako lako kad ste sve to podrzavali glasanjem za Mila Djukanovica i satelite, isti ti Bosnjaci koji su i davali podrsku Veselinu Veljovicu koji je po PV hapsio i procerivao im sunarodnike, da ne pricamo o svercu cigara...ispada da branim Mandica, ali ovdje podmecete nesto sto ste svi podrzavali gasanjem za Mila a sad kao svi su drugi krivi bez Milo, a nemojmo...i opet prihvatljivi je takav Milo od Mande, a nemoj da se sprdamo vise, nego da vidimo moze li Spajic da sprovede ovo sto je zacrtao, brzo cemo vidjet ko je saboter...
    ja stavih fino gore i dps, ne znam kako ti promače pa nas onda sve stavi u koš da smo bili za Mila i podržavali sve. mora je vala neki taj Crnogorac glasat i protiv dpsa? il je narativ da su glasači dfa srušili dps i kod tebe prisutan? Manda jes dps bio sve do raskola (mada i posle, pošto je radio stvari koje su baš išle u korist dpsu). ja recimo mislim da su ovi iz bsa baš zreli da budu u opoziciju pošto nisu ničim doprinijeli razvoju ove države a samo su je krmčili

Quote Originally Posted by licmius View Post
    najmoćnije oružje do 2020
    Desant popova
    Selidba crkvi i manastira za Serbistan
    Državni udar sa tri praćke dva pancira osam baba i đedova i oružje sa dna jezera
    Najmoćnije oružje od 2020
    Rat u Ukrajinu
    POPIS
    Manda (terorista u pokušaju) na čelo skupštine

Jos samo jedan korak i izgubit cemo tisućuljetnju neovisnost a i državu, jer ostali smo bez najvećih štitova (draginja, ranjo, britva, adnan č.,...)

već si mnogo puta pokazao da si klasični pristaša dfa, ne zna se broj puta kad si vrijedja ljude samo jer nisu za tu partiju

тапаталк

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Većina nas ođe na forumu kuka da nam treba vlada bez i df-a i dps. Ovi kreteni iz dps-a se ubiše da operu svoju prošlost u vezi sa ratom, deportacijama i slično, a ovi iz df-a i dalje slave i promovišu tu istu politiku, slave ratne zločince i slično. A u neratnim i nenacionalističkim aktivnostima pokazali da su i tu isti kao dps. Koritašenje, nepotizam i slično.
    Slazem se ja da su isti, zato sam i glasao Perica koji mi je djelovao kao neko sa dobrim idejama i covjek koji nije toliko uprljan kao ostali i pazi ovo, imali su samo 1,6% i sta onda da pricamo ovdje vise, o cemu? I sad treba da slusam kako DPS pucka ljude da pricaju kako ce DF da nas pripoji srbiji ako dobiju mjesto predsjednika skusptine, a kao DPS bi nas uveo u raj zvani EU i podigli standrad svima, pa sta su cekali ovoliko godina...

29. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,111
    Thanked in
    2,316 Posts

Те изборе им су им добили Амфилохије и Дритан.Ово је њихов први самостални резултат, без икавих грађанских обланди, лажних лидера и сличнх Лекића и Кривокапића.
    Дај им још дубине па ћеш да видиш.Давно сам рекао да то што су ДФ-овци луди, не значи да су глупи.

О дубини нико не преговара званично, али незванично је то тако.Дубина је битна.

Европа и САД су сада врло осетљиви на ремећење ситуације на Балкану, чак и реторички.Сваки чак и наговјештај тога, и то не само Будимир код Дода на Стефандан, или да Мандић лане нешто о Косову, већ сама чињеница да су у прилици да то ураде ће нам блокирати пут у ЕУ.

Живи били па видјели.

И врло једноставно ћу ти одговорити, са позиције предједника парламента ће бити још јачи, и политика коју заступа бити још јача.

Хоће ли то бити довољно да Црну Гору угуши, мислим да неће, али ће нас увести у старе битке.

Треба ли тиме да се бавимо, треба ли нам то, чисто сумњам.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Те изборе им су им добили Амфилохије и Дритан.Ово је њихов први самостални резултат, без икавих грађанских обланди, лажних лидера и сличнх Лекића и Кривокапића.
    Дај им још дубине па ћеш да видиш.Давно сам рекао да то што су ДФ-овци луди, не значи да су глупи.

О дубини нико не преговара званично, али незванично је то тако.Дубина је битна.

Европа и САД су сада врло осетљиви на ремећење ситуације на Балкану, чак и реторички.Сваки чак и наговјештај тога, и то не само Будимир код Дода на Стефандан, или да Мандић лане нешто о Косову, већ сама чињеница да су у прилици да то ураде ће нам блокирати пут у ЕУ.

Живи били па видјели.

И врло једноставно ћу ти одговорити, са позиције предједника парламента ће бити још јачи, и политика коју заступа бити још јача.

Хоће ли то бити довољно да Црну Гору угуши, мислим да неће, али ће нас увести у старе битке.

Треба ли тиме да се бавимо, треба ли нам то, чисто сумњам.
    Ajde da se slozimo da se ne slazemo da ne spamamo bzv, ja mislim da necemo nikakve "stare bitke" (sta god to bilo) voditi i mislim da nas nece niko pripojiti srbiji jer su to price za malu djecu kad ih plase babarogom koja ne postoji i sujevjerne ljude obicnim datumom petak 13, to je problem tih ljudi koji vjeruju u to a ne moj...

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    415
    Thanked in
    210 Posts

već si mnogo puta pokazao da si klasični pristaša dfa, ne zna se broj puta kad si vrijedja ljude samo jer nisu za tu partiju

тапаталк
    Ako sam ja pristasa df onda je britva pokojna ksenija pajcin a ne šef veljovica

E=mc^2

E- milo
    m- građanština sa foruma
    c^2- (s)misao zaborava

A gdje ste građanske slobode
    Gdje ste slobodne munje
    Gdje ste čuvari vječne i ubave tisućuljetnjice

Jel izašao veljović na terasu da pozdravi rasu

Page 70 of 125 FirstFirst ... 206066676869707172737480120 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)