Originally Posted by
Whisperer
Koliko sam shvatio iz ovog ugovora, koji PES salje na potpis partijama, jeste da PES ima vecinu u odlucivanju bilo cega vezano za vladu, Demokrate su dobile bezbjednosni sektor, DF dobija funkciju predsjednika skupstine, kako ce sa ove funkcije da se vodi velikosrspka politika i pripajanje srbiji? Ajde evo lakse je da mi objasnis na prosti primjer:
1. Manda sam moze da odluci da nas pripoji srbiji, kako? Ajde evo ovo mi objasni prvo posto je to vidim svima neka prva pretpostavka?
nijednu odluku Spajk kroz Parlament ne može da progura bez dfa u ovoj sad situaciji. df nema jedan jedini razlog da za iste glasa. moraće da ih 'kupi' žestoko i tad opet nije siguran. df je imao SVE za vrijeme vlade Krivokapića pa ga je opet bušio svuda. dje su garancije da to isto sad neće raditi?
možemo da se sprdamo o Mandi al činjenice su iduće - to je čoek Rusije i snsa, plaćen da radi protiv interesa ove države. uz to Andrija Mandić je iljadu puta uvrijedio i ponizio Crnogorce i pripadnike manjina. čoek koji je pozivao na oružje, koji je Cetinje nazivao svakakvim imenom a to je većina vas odje odobravala. Andrija Mandić je produkt (ka i dps uostalom) one politike koja je ubijala Sarajlije iz čista mira, počinila genocid u Srebrenici, napala Dubrovnik, slala mlade momke da ginu za ideale njegovih šefova tadašnjih, sijala mržnju ka svemu što nije bilo po ukusu zvaničnog BGa. sad je Andrija Mandić ovaj koji navija da Putin ubija nedužne Ukre, koji podržava sve što sns radi kako u Srbiji tako i u regionu. taj Mandić niti je za NATO, EU a ponajmanje za napredak ove države. zahvaljujući dpsu df je ovo što je sad, mjesto da ga utule i počiste te bubašvabe
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bookmarks