Ka naša posla.Ja vjerujem da neko proba da sa sebe prevede brojilo na preminulu osobu tokom te kampanje koju spominjete da je bila,da bi to oposlio brzo.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ka naša posla.Ja vjerujem da neko proba da sa sebe prevede brojilo na preminulu osobu tokom te kampanje koju spominjete da je bila,da bi to oposlio brzo.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kad pomenuste sa investitora. Kad je trebalo da potpišem ugovor sa epcg, prvi put sam išao da popunim i potpišem nekakav zahtjev, nosio ovjerenu kopiju kupoprodajnog ugovora i pojma nemam šta sve ne. Onda su mi rekli da moram neki zahtjev za pojma nemam šta da potpišem i da treba da dođem kod nekog lika u onu zgradu prije Blažovog mosta. Kod tog lika je moglo samo od 9 do 10 ujutru jer on inače ide neđe na teren. Pa kad je to završeno, opet sam morao do epcg po ugovor da ga potpišem i uzmem svoj primjerak. Znači tri dolaska mi je trebalo. Kad je situacija potpuno regularna, bez ikakvih peripetija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
23.80, 3 eura manje nego avgust.
45€, za 20€ manje nego avgust. Čini mi se jedini realan od ljetnjih.
Sent using Tapatalk
#fakenews
25 dana, 19.50eur
nothing comes from violence and nothing ever could
15 dana, 15 euraH.
--------------------------
Do Not Disturb.
23 eura, vala džabe
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
17e za 24 dana.... ok....
Al zato vode 15e nidje veze, obicno oko 10.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
9.56€ nije lose
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
91e, ni da smo ajvar pekli, mada jes neko od komšija vjerovatno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
isplati se kod tebe u komsiluku uzet stan
nothing comes from violence and nothing ever could
ko zna koliko se komšija grije zimi na račun Bitratea
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
17e...
1e više nego prošle godine...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ispod 9 eura.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Prosli racun 31 a ovaj 30€.
Imam li pravo da trazim uvid na strujomer i da sam uzmem stanje s obzirom da je zakljucan vani, a sumnjam da pisu napamet cifre?
0.76 eura![]()
al zato iduci ocekujem preko 100e . Samo mi nije jasno kako ispod euro ja sam mislio da samo onih troskova sto naberu ima blizu 5e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne znam kako si uspio, bice je apsolutno sve iskljuceno iz struje i nemas nikakvih "vampirskih potrosaca" sto bi rekli iz CEDIS-a.
Meni, kad je stan apsolutno prazan, dodje oko 7-8e ako se ne varam.
Al' ako imas potrosnje 0 onda nemas ni ostale troskove koji se 'naberu' jer su svi oni na osnovu same potrosnje.
Jedino sto vjerovatno imas je "Fiksni dio mrežnog kapaciteta" koji je valjda nesto preko eura a sa popustom mozda tih 76 centi ili kako vec.
Do Not Disturb.
Dje nestadose racuni sa sajta EPCG?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks