Veliki Džordž Foreman na HBO fin film a i bokser
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nowhere koji je izasao na Netflix-u prije nedelju dana...
Po meni smece. Moze da se prizna gluma i jos neki elementi oko samog snimanja ali prica i smisao su nidje veze. Nerealan skroz, od pocetka do kraja.
--------------------------
Do Not Disturb.
Veliki Džordž Foreman na HBO fin film a i bokser
The Flash
Konačno se nakanih da pogledam par filmova, i ako sam veliki fen DC-a nisam imao prevelika očekivanja od filma.. Jako traljavo i dosta protraćen ‘source’ koji je korišćen iliti Flashpoint.. Jako jako protraćena ideja prelošim humorom a i glumom.. Najbolji dio filma - nostalgija i Batman.. Zod i scene borbe zapravo nisu loši a i ova nova Supergirl mi nije loše uklopljena (ali mislim da su i nju otpisali prije nego što je zavijorila plašt)..
Na momente jako čudan film..
Mission impossible
Generalno dobar film i dobra akcija samo mi malo bode oči da neko sa 60 godina može da se mlati sa duplo mladjim likovima tj. nekako se vidi da je Toma mator za ovu ulogu.. Glavna ideja filma zanimljiva s obzirom kako se dotični (negativac) razvija i u stvarnom svijetu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jel to onaj film sa marketinskom kampanjom "Holivudske elite ne zele da vidite ovaj film", a ironicno borba protiv trgovine ljudima, djecom u ovom slucaju, se predstavlja kao nesto sto se resava puskom i racijama b produkcije.
Kapa dolje na dobrom marketingu nema sta, uspjeli su da popale americke republikance i one koji se tako osjecaju da kupe kartu ne samo sebi nego i nepoznatom strancu(https://www.angel.com/pay-it-forward/sound-of-freedom).
Jeftin akcioni triler koji ce vam pomoci da progledate i da se osjecate kao da ste uradili nesto u borbi protiv human trafficking-a, koji se, kao i 99% problema, desava iz finansijskih razloga i razlika izmedju ljudi, a ne zato sto nema dovoljno ljudi koji su spremni da sa puskom u rukama sire demokratiju po zemljama treceg svijeta.
Last edited by PavleCL; 06-10-23 at 14:40.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
No hard feelings - комедија са Jenifer Lawrence. На пола угасио јер сам мислио да се неко спрда како је лоше одрађен филм на сваком пољу.
Најгоре од свега што има добре оцјене. Или је до мене или до других
Talk to me - horor, добар, можее
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Elemental,
Počeli su ovi crtani da me rade na emociju, ostara se u tri lijepe, zamalo se obrukah pred đecom...![]()
E ja slučajno nalećeh juče na Meg 2. I ajde kao gledam, pa nevjerovatno kakvo smeće od filma. Razmišljao sam da li je moguće da neko ono napravi. A sigurno je uloženo i dosta para. Nevjerovatno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
130 miliona dolara je zvanican budzet, zaradio je skoro 400 miliona (mislim da ga je kinesko trziste izvadilo, isto kao i prvi dio).
Ja volim glupe akcione filmove tipa "mozak na otavu" i uzivaj 2 sata uz kokice i pivo, ali ovaj film kao da se trudio koliko zakona fizike moze da prekrsi u tako kratkom roku, o zdravom razumu ne vrijedi ni pricati.
p.s. Ne znam na sta su potrosili tolike pare, ali sigurno nijesu na CGI/efekte.
A fast i furious i zakoni fizikexexexex
Hahaha, tako je. I ja isto tako nemam problem da pogledam film na sličnu foru. Ono malo telefon, malo gledam i odlično. Ne zamaram se. Ali imam osjećaj da nikada gori film nisam odgledao.
Odgledah Džon Vik no. 4.
Pretjeraše ga.
Mada i ja da sam Džon Vik, isto bi ih porokala ako ne i više![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Odlican.
Odgledah i ja sad "Čuvari formule". Prilično dobar. Drži pažnju. Gluma solidna. Priča super. Preporuka definitivno.
Gran Turismo prosle nedelje..
Eto, nije mi los bio.. vise zbog toga sto je po istinitoj prici pa sam se i nakon filma malo zabavljao sa tematikom nego sto je sad film nesto doyayan.
Do Not Disturb.
Cineplex
I u Baru se prikazuje, u Domu Kulture.
Planiram da odem, dok je jos aktivno prikazivanje ali nikako da se nakanim.
Do Not Disturb.
Pođi, dobar je.
Odgledao sam i ovaj GT, dobro si ga opisao.
The Nun 2 https://www.imdb.com/title/tt10160976/?ref_=tt_urv
Mogli su slobodno bez ovoga dijela, "providan" film sto bi rekli, ali sa druge strane kad vidim da je na budzet od 40 miliona uzeo 270m, onda mi je i jasno zbog cega se snimaju ovakvi kvazi filmovi, kad prolazi snimaj...
Barbie... Nemoj da se ko zajebao, ako vec nije... I ne, nije mi zena kriva, ae reko da vidimo te zaradjene milione... Nijesam nista ocekivao, ali ispod svakog ocekuvanja.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Reptile.
'nako, nije los, nista spektakularno.. Taman ocjena negdje oko 6, 6ipo.
![]()
Last edited by Fidel Castro; 08-11-23 at 09:54.
Do Not Disturb.
Four good days
https://www.imdb.com/title/tt10344522/
Što znam, ne bi bilo loše đeci u školama puštati malo ovakve filmove, pored gostovanja ljudi koji su tu životnu epizodu ostavili iza sebe.
"I shut my mouth and hold the light"
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks