Dobro, a sto ce nekome tu lezeci???
99% auta skrecu desno, niko ne ide tuda preko 20-25 na sat.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://rtcg.me/vijesti/drustvo/4719...nhcGyKR6XxW_Og
Semafori su postavljeni radi bolje sigurnosti pješaka i vozača, međutim, pojedini građani su se nakon postavljanja semafora žalili da doprinose samo većim gužvama i da ne vide njihovu svrhu.
Sada kada nisu u funkciji, interesantno je da saobraćaj funkcioniše nesmetano, i ne mogu se primijetiti gužve na raskrsnici kod Sat kule.
Potrebna je veća opreznost kod pješaka prilikom prelaska ulice jer je u popodnevnim satima povećana frekvencija saobraćaja na ovoj raskrsnici...
Da. li Vi imate problem zato sto semafori ne rade
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I one semafore na Cvijetin brijeg treba ugasit.
Imam kad treba da se uključim iz O.Revolucije lijevo prema Ekonomskoj,ali taj problem riješim tako što ubačim u mode "ljakse_šerif_vozimpodrotacijom".Taj mod podrazumijeva da pješake(najviše je đaka) gledam kao da su oni krivi što treba i žele da pređu ulicu na pješačkom pa im zauzmem pješački.One što dolaze kolima od Metalke i imaju prednost tretiram kao da vozimo u engleskoj(valjda tamo važi pravilo lijeve ruke).Onima što dolaze od Ekonomske i imaju prednost otpozdravljam na psovke i smijem im se jer imam jeftinije i starije auto no oni...
Da ne ubacim u taj mode i ja i većina koji skreću na istom mjestu kolona bi bila do EI Niša
Last edited by joni; 30-09-23 at 08:04.
Nista, samo gas. Ograniciti brzinu kod skole na 25 (blinker) i to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači može bit ono istina što reče onaj iz Bemaxa da će bit do kraja godine ovo.
P.S. Ipak je ljepše kroz kanjon do Kolašina nego kroz ove radove...
Ne da je ljepše trenutno(ja prošao juče) nego je za preporuku kanjonom.Ko krene od Mateševa do Kl da zna da je juče na pola dionice sastrugan stari asfalt do tampona,tako da su prašinčina i rupe baš jaki.Istina,ako nastave ka što znaju brzo će sve preći vjerovatno novim tamponom i prvim slojem asfalta,po meni mogu to i za mjesec završit.
Ja danas, 22-23min mi je trebalo da dođem do naplatne rampe iz Kolašina, definitivno ću kanjonom idući put dok ne završe one radove...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni treba ovaj put sad…tuda idem svaki dan.
Ako ideš do KL,MK,BP bolje kanjonom,ako ćeš put BA,RO najbolje preko Jelovice(sad je urnisano Ribarevina-Ba),a ako ćeš PL,GS onda preko AL
Brzo ce bemax ovo sada odraditi. Maksimum mjesec dana. Očekujem matesevo kolasin i put kolasin - berane da se do kraja godine otvore sto ce biti odlicno.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Завршише ли ЦТ-Чево?
Иначе добро су се сјетили, да рекоструишу мање од 2км пута, и споје ЦТ-Чево и ЦТ-Његуши-Ловћен, код Чекања.
Још само да се неко сјети да направи пут до Драгаља.И даље мистерија зашто нико о томе није размишљао нити размишља.
ПГ-Морињ, љети 45мин.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Lezeci prije kruznog….
Ma vratite Paraču!
trazile oci podgorice.... tj korisnici tog medija
Može li neko da objasni ovo:
Monte put kupuje vozilo presretač na UP?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks