Paket od 6l - 2.40eur vise za hajniken.
Zabjelsko litar = 2.6 eur
Hajniken litar = 3 eur
Jos ne kupih ona podgoricka piva akademija brewery, juce su se pojavili na trziste a cijene jace nego uvezenim veteranima, vazi, kako da ne...
Akcija traje evo dva mjeseca i jos ce valjda mjesec a onda ce neko drugo premium pivo biti na akciji.
Dje je akcija
U Voli evo vec 2 mjeseca, mozda i duze.
0.25l staklena.
Cini mi se i u Lakovic da je ista cijena.
Ja na dan kad sam se vracao sa mora vididm akciju i kupim 20 komada heinekena da se nadje kad se ode. To je bilo treceg septembra. Stari sad posao kaze rok istekao na svako.
Uzeti u lakovic. Tako da pogledajte te rokove
April 2024.
Sazna li više nije Zabjelo bogu iza nogu.Ili ja da aktiviram obavještajnu službu za ovog momka.Lol.
Zezam se baš me zanima nisam ga do sad viđela a drago mi je što ekipa jača.Vrv je neki entuzijasta treba ga podržati znam da momcima koji krenu u kraft nimalo nije laka rabota.
Akademija su ti paraši njih izuzmi iz priče malih kraftveraca.
Last edited by Bluemoon; 27-09-23 at 15:27.
Imate ga u Amforu i Paradigmu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 27-09-23 at 15:41.
Zadnje što sam čuo da će bit u "Zabjelske kafane".
@extravaganca ima bolje konekcije sa Zabjel(om)čanima pa,vidim,daje na pp info đe se može kupit i koliko košta.
@BiTrAtE...već konkretan sa lokacijom.Je li zidarska zapremina boce?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Zidar nije sigurno, dobro će bit i triestrojka ako bude
https://glaszabjela.me/u-prodaji-zab...-u-fk-zabjelo/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 27-09-23 at 15:42.
Aooo,već vidim protest stare garde Zabjelčana.Ogradiće se od triestrojke a za Ľl ako bude,već vidim organizovano skupljanje para na Zabjelo da se "kapi za oči" otkupljuju i javno uništavaju
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Cekaj, znaci zabjelsko nije 0.5 nego je 0.33 ili 0.25 i definitivno je skuplje od hajnikena, bavarije...
Ginis iz zabjela, kakvi tipovi.![]()
Kraft treba da je skuplji od industrijskih, nije to ništa čudno. Drugačije im se ne bi isplatilo da ga proizvode
Sta ima da im se isplati, neka ga prave za svoje drustvo...kupicu ga nikad.
Sto je najjace, nije ni bolje a to sto im se nece isplatiti me bas tangira.
Njima se u svakom slučaju ne isplati eto veli joni da ekstra zna Zabjelo a ja znam taj gang krafta to su momci svi koji su obični entuzijasti ođe.
I opet kažem Akademija pa i Mamut su nešto drugo pa i Paun,može i Podgoričko neđe glede profita mada čoek drži štampariju Vapor.Ovi mali na kraju dođu na saldo 1/1 ako što tu pretekne.To je u njihovom slučaju prosto hobi i druženje po kafana.
Plus što dio ide za FK Zabjelo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A đe je patriotizam? A tek lokal patriotizam?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
okle znaš da nije bolje od nikšićkog?
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks