E sad su ugasili i CIA i BIA i Kurti,i sve svjetske sile.
![]()
Da nije malo previše naoružanja za neke "transakcije" čega već ovo sve izgleda kao pripremana ozbiljnija operacija samo su operativci sva sreća budale.Šta će im M-80 zolja?Ko god da je spriječio i zaustavio ovako naoružane teroriste spriječio je na svu sreću daleko veće posljedice.Kad se ovako što otrgne kontroli zna se kud vodi.
https://twitter.com/alexaalexandar1/...GwfwZc6Qw&s=19
E sad su ugasili i CIA i BIA i Kurti,i sve svjetske sile.
![]()
Nije ni drzavni udar bio namjestaljka nego je slucajem upravljao nesposoban tuzilac. Pojedini ucesnici tog pokusaja su najavljivali drzavni udar na sred drustvenih mreza, Lavrov je licno dosao u Beograd da izvuce agente ciji identitet su kasnije potvrdile i strane obavjestajne sluzbe, Novovic ne odustaje od optuznice a Mandic i Knezevic prstom nisu mrdnuli da predstave takozvane dokaze da im je namjesteno, iako vise nema Katnica u SDT-u niti DPS-a na vlasti.
Fascinantno je da i dalje ima idiota koji misle da je Katnic istovremeno i nesposoban i da je genije koji je smislio drzavni udar. Zapanjuje i da jos uvijek ima idiota koji ne vide da se Srbija i Rusija ubise u pokusajima da destabilizuju Balkan. I prosto je nevjerovatno da jos uvijek ima ljudi koji iskreno misle da bi Putin i Vucic pustili Crnu Goru da udje u NATO bez pokusaja da to sprijece, a vidite sta su spremni da urade na Kosovu, gdje ulog nije toliki. Da se covjeku zavrti svijet od tolke kolicine gluposti profesionalnih Srba.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne mogu ni ja da vjerujem da pored činjenice da je ovaj cio dan ćutao a uveče zvao ruskog ambasadora da bi se izjutra s njim nešto dogovara pored svih ostalih činjenica u histori pa i one da je na vrhu BIA ruska špijunčina ima ljudi koji vele Rusija nema ništa s tim.
Nije BIA nesposobna no je Srbija kako reče ruski ambasador ruska gubernija a ovaj u Beograd to nije moga demantovati.
Tako da BIA jes Vučićeva ali ipak je malo više ruska.Sam je kriv što je uša u ruski rulet a to je zajebaTA igra.
Neko je Vucica gadno zajebao. Sumnja se da mu Vulin radi iza ledja i da je ovo puklo dok se vucko vrce iz usa. Otud i ona predstvaa na tv
Mrka kapa i ko zna kakve turbulencije nas cekaju…
Vojno oružje i oprema koje je zaplijenila Policija Kosova u antiterorističkoj operaciji nakon napada ne ostavljaju prostor za sumnju: Izvršioci nisu djelovali sami nego sa podrškom države. Srbija mora snositi odgovornost za podršku terorističko nasilje na teritoriji Kosova“, tvrdi Kurti.
Kako se navodi u spisku koji je objavio, zaplijenjena su 24 džipa, jedno oklopno vozilo, kao i dva četvorotočkaša.
Što se tiče oružja, na objavljenom spisku je osam nagaznih mina, 29 napunjenih i sedam iskorišćenih raketnih bacača, 142 minobacača, 75 ručnih bombi, kao i osam protivtenkovskih mina.
Kurti je objavio da je, između ostalog, zaplijenjeno i 150 dinamita, 5,5 kg eksploziva, 20 kg TNT, 23 električna detonatora, šest mašinskih puški, 30 „kalašnjikova“, tri revolvera, tri revolvera sa prigušivačem, 18 prigušivača za „kalašnjikov“, kao i 21 pancir.
Na spisku su i tri drona, 32 radio aparata, četiri fotoaparata, pet pari cipela, 107 vojnih torbi, 115 vojnih uniformi, kompas, šest satelitskih mapi, tri topografske mape, jedan telefon, 23 maske, 20 pijuka, 20 lopata, osam sjekira, tri motorne testere, četiri testere.
Pored toga, objavio je Kurti, pronađena su i 32 telefona, 32 SIM kartice, 1.800 novčanica (evri i dinari), hrana i lijekovi i velika količina municije.
nista mi nije jasno sa ovolikim arsenalom za zastitu narko transporta da ih likvidiraju lagano OVK... nesto nije kako treba
Biće ti jasno kad KFOR da izvještaj ako ga da, a to nećeš naći na ovu grupu slovenski medved tamo će da cmizdre i prave žrtvu od sebe ka i vazda.
Jedino što je ođe za žaliti su ona momčad od 20-tak godina što ginu za bolesne idiote.
Специјалне полицијске јединице на Косову се углавном и сремају за овакав сценарио.
Одавно то није скрпљена банда.
Имају првокласно оружје и опрему, и релативно солидну обуку.
Оно што је пресудило је одлично извиђање терена, употреба извиђачких дронова, и снајперских тимова.
Косово има и наоружане Барјактаре, али смију да полете само када КФОР одобри.
Црногорце је одржало црногорско срце.
KFOR je i one preko brda pustio sigurno da odu da ne bi izbio veći incident no što je ka da su bili neka teška meta ovima.
I šta bi onda bilo?To se ne može ni zamisliti ali epilog bi bile kolone izbjeglica prema Srbiji a neki bi ođe drvili o narko kartelima i bojkotu kečapa.
I rekli kako je Zakharova sve bila u pravu.
opa imamo svjedoke na forumu koji sve znaju....
Bosanskohercegovački entitet RS proglasio dan žalosti 27. Septembar zbog smrti 4 terorista na Kosovu.
.
Niko ođe nije "svjedok" no je informacioni svijet takav da čovjek može da koristi ono najvrjednije što mu je dato od rođenja - mozak pa izvući kognitivnim procesima istog da je Zakharova budala kao i da grupa slovenski medved je srbadiju pozivala u grupu Vagner pa se ista usijala na ove dane na Kosovu a može biti ka ovaj gore Mrkoje i da zapali za Kosovo (ako zapali).
Poslije će DF da ga vadi iz zatvora ka onog Jovanovića bješe aperisanog.
U ovoj Kurtijevoj predstavi fale neki detalji, koje samo neko bez mozga ne može da izvali.
Sve policijske akcije se snimaju. Snimale su se i ranije sa VHS kamerama, a danas se mogućnosti daleko veće.
E pa ako su oni izvalili neki štek sa oružjem i opremom, koji je razlog što sve to nisu snimili na licu mjesta? To bi bili daleko efektniji snimci.
Ovako, mačku o rep to što izvade nešto ko zna odakle i poredjaju na pistu.
Relevantno ko i Katnićeve praćke i oružje što je bačio u jezero.
Mislim, ne sumnjam ja da su ovi dobro naoružani, ali jasno se vidi šta je predstava za javnost.
Pored oklopljenih vozila, zolja, pušaka, i što je najbitnije jednog ubijenog i nekoliko ranjenih policajaca, kosovska policija dobija nešto specijalno podmetanjem dodatnog oružja?
A Kurti je za svoju predstavu obavio odličan kasting. Glumačka postava je izuzetno uvjerljiva.
![]()
Last edited by hercules; 26-09-23 at 23:26.
Ja ću da pišem đe mi se piše nisam ođe pod ugovor niti pod instrukcije nečije da mi neko o'zgo naređuje.A da je osjetljivo jeste najmanje što bi ja voljela da je vidim jeste krvoproliće na Kosovo i kolone izbjeglica u Srbiju.Meni je pola familije i brat rođeni u Srbiji šta ti misliš da meni sad neko ođe treba da drži lekciju što mene treba da zanima?
Odavno ja ovu družinu na vlast u Srbiji znam a što su informacije/polu/informacije pokazat će vrijeme jer što bi Njegoš reka vrijeme je majstorsko rešeto.
Šta dobija?
A šta gubi time što još pride poredja arsenal oružja na pistu, za koje se još priča da je pronadjeno u manastiru?
Evo Bluemoon se već pita u kakav rat su ovi krenuli sa tolikim oružjem.
To je za takve poput nje, a njih ima puno...
Imaju efekta takva podmetanja, a ništa ne koštaju
Ne može sve ovo da se prikaže tek kao obračun sa kriminalnom bandom, koja operiše bar 10 godina na sjeveru Kosova
To mora da bude mnogo jače. Srbija, Rusija, Wagner...i te stvari.
To Kurtiju treba.
Ne mogu griješiti dušu. Nije on kriv što vi u ovome vidite to što u duši želite viditi.
To je za vas predstava.
Last edited by hercules; 26-09-23 at 23:26.
Ovo što pišeš bi moglo da stoji, da se srpska vlast ogradila od sukoba i "kriminalne bande", i okarakterisala sukob upravo tako - kao obračun policije i švercera oružja.
Umjesto toga Vučić ih je proglasio za "pobunjenike protiv Kurtijevog terora" i uveo dan žalosti.
Srpska vlast akterima odaje počast, legitimizuje ih kao revoltirane mučenike, zlostavljane od opresivnih kosovskih vlasti, i time ovaj sukob namjerno svrstava u ravan međuetničkog konflikta.
Last edited by ASC; 26-09-23 at 18:47.
znači Kurti (koji je splačina taman ka i ovaj tvoj šef za koga agituješ odje) ubačio ove, dao im oružje i rekao da ubiju policajca? i da se onda zatvore u manastir, tako što probijaju ogradu od vjerskog objekta ka teroristi
тапаталк
Last edited by hercules; 26-09-23 at 23:27.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks