Taj iz Koma je prije par dana za sebe rekao da je najbolji vezni u crnogorskoj ligi ("Start")! :lolblue:
P r i m o r a c
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
nedjo vlahovic,plej,*ebi ga ne pratis kom pa ne znas,i ja sam se iznenadio sto je na spisak,ali nije los uopste,ima talenta,dobar pas,dobar sut,ako ste gledali golove cg lige onda znate,dribling,klasicni plej,maric nije cg-rac koliko ja znam...a i nedjo mi je komso,he he,kakva cast
![]()
1993-2020
mislis nesto kao veron,zidan,pirlo![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dako se prevazidje taj kompleks ekavice i ijekavice vise... Ti su momci izrazili zelju da igraju za crnogorsku reprezentaciju, svako iz svojih razloga, ali posto su tu, ja mislim da zasluzuju isto postovanje kao i svi ostali.
Ne daje se kapitenska traka najboljem igracu, tako da Burzanovic po meni nije zasluzio kapitensku traku. Ne znam je li Ciro Raicevic taj koji je zasluzio, ali valjda ce vremenom isplivati pravi vodja crnogorske reprezentacije...
Sto se Delibasica tice, ja mislim da nam ne trebaju igraci koji su zasluzili mjesto RANIJE prikazanim partijama. Taj Delibasic se seli iz jedne ekipe u drugu, ne prikazuje neke strasne partije, a za Jovetica svi pricaju da je extra talenat i da odlicno igra, tako da... U svakom slucaju, morace malo da se rotira tu, da se probaju razne varijante dok se ne nadje pravo resenje...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ja sam rekao da traku vise zasluzuje Burzanovic od Raicevica, a po mom misljenju jedini i pravi kandidat za to mjesto je Mirko Vucinic!
Steta za Delibasica, jer je koliko sam ja shvatio odustao da se ubuduce odaziva pozivu u reprezentaciju zbog ovoga.
Sto se Jovetica tice, mislim da je on jos uvijek dijete za reprezentativne utakmice i da treba jos makar 2 godine da se kali u mladoj.
Uporedujes igranje u spanskoj i srpskoj ligi, je li moguceA ni Mesi nije sa 17 igrao za Argtentinsku A selekciju.
Ja mislim da bi za kapitena trebalo izabrati igraca koji ima najvise reprezentativnog iskustva, mozda Boskovic pa i Poleksic, mada ce traku dati Vucinicu, ipak je on lider reprezentacije! Sto se tice ekavice, to nikom nebi trebalo da smeta, nervira me to "etiketiranje" ovih i onih igraca, oni su tu sa istim ciljem i svi su jednaki!
Last edited by holjo; 20-03-07 at 11:10.
ova odbrana je neshto tanka, m? batak, jbt. pored takvih, onaj basha ce stvarno biti znachajan.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
argentinska selekcija?
argentinska selekcija??
argentinska selekcija???
znas li ti ko je sve argentinac?
znas da su najbolja ili jednaod 3-4 najbolje ekipe na svijet?
brate ovo je CG selekcija, takva kakvu je imamo i to je to, pushti argentinu.
ne kukajte toliko oko sastava, Filipovic je imao jaaakooo komplikovanu situaciju da sastavi spisak, mislim da nijedan trener na svijet nije imao tezi zadatak, iz prostog razloga sto nije ni znao ko je sve crnogorac da bi mogao da zove!!!
mora da napravi bazu igracha na koje mozemo da rachunamo u narednom periodu, dvije godine necemo imati zvanicnih utakmica , sto je i dobro dok se stvori kostur tima.
sad je pozvao ove sto je pozvao, iduci put ce sigurno neshto izmijenit kako bi svi dobili priliku i polako narode...
prva je utakmica, PRVAAA!!! prijateljska!
Kvota polako pada.....sad je 3.40
Izgleda da ce ovaj spektakl malo "pokvariti" kisa, najavili su je do nedelje:mad:
Ja sam SEKTOR A, red 5.
btw. zaustavicemo kisu
Pricao je sofro na IN u nedjelju rece da ce se velika zastava rasirit...![]()
Mozda se razvedri, do tad, neka i bude oblacno samo da ne pada kisa. Ali u subotu, ujutro kafica citaju se novine, pa oko 10 u firmu malo, oko 13:00 kljuc u bravu, na rucak i u 14:00 lagano kroz grad da se vrzma i na stadion. Pravi praznik!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks