mogu li 2 broja postpaid u ovaj paket od 40 eura ? da caste drugi broj
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
mogu li 2 broja postpaid u ovaj paket od 40 eura ? da caste drugi broj
ova magenta za 40 eura sa 2 postpaid broja sa ovim benefitima bila bi bomba ,prvi bi ja to uzeo ovako nije primamljivo ....
Ovaj nece mobilni, ovaj oce dupli...eto zasto magenta ima mobilni.![]()
Usluge > Upakovali smo.
1:Uz ovaj paket Magenta TV+internet M(27,94€) promotivno poklanjaju drugi magenta TV box.Pošto nemam potrebu ni želju za drugim TV-om u stanu,može li se to zamijeniti za nešto drugo (nisam pametan ni što bi tražio) ili da ga poklonim po komšiluku nekom ko fata moj Wi-Fi?
2:Imam optiku u stan,pa koji modem/ruter da zahtijevam da ima dobar signal(da mi ne uvale neki stari/lošiji model)?
Meni u 5 dana razlike ističe ugovor na 069 i EON. Sada to zajedno plaćam skoro 70 eur. A ovako , ako prebacim broj na T-com i uzmem na primjer ovu Magentu 1 od 41.90 eur , razlika je skoro 30 eura. Zato sam i pitao može li se svoj postpaid broj vezati ili ti daju neki njihov novi ? Plus imam jednu EON smart tv aplikaciju. Tako da bih sto se sporta tiče bio podmiren.
Sent from my Xiaomi 12T pro
Always,forever and beyond ...
Vjerujem da nije problem da ubacis svoj broj.
Ja samo treba da provjerim da li imaju optiku do mene, mada Mtel i Telemach imaju, ne vidim zasto oni ne bi imali.
Kako se podešava rezolucija? Na neke kanale mi kida donji dio?
Meni konstantno kasni ton u odnosu na sliku.odgovor je smo resetujte ruter i box.i tako u nedogled
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Samo želim da se javno zahvalim Emillu, na njegovoj ljubaznosti, čovječnosti i profesionalizmu a posebno želji da pomogne i riješi problem. Te osobine krase rijetke, na ovim prostorima sve ređe ljude. Hvala ti druže što si takav...
aleksa111111, Emill, GaD, HaRRyy, hercules, Ickorz, izcuca, joni, montenegrina, outline
Koji je postupak da aktiviram i da se prijavim na Hbomax na Magenta 1 L v5 paketu (to je ovaj novi android box i odličan je meni je slika puno bolja), udavi me žena za neku seriju "zlatne godine", pomažite ljudi , zaprijetila je da ukine kuvani ručak i prebaci me na S(uvi)D(nevni)O(brok) jer sam joj makao hbo ha ha ha...dok njoj ne bude HBO mene će izgleda bit SDO...
Last edited by dzole; 26-09-23 at 16:42.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Aktivacija za hbo max LINK na broj 1467
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Hvala drug, ali ja više nemam onaj stari veliki resiver sa Extra tv menijem, na ovome androidu toga nema, tebi hvala za trud...
Ja preko tv-a nema šanse da mogu da otvorim HBOMAX ne znam zašto....
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
Rece mi drug nocas da je sporo, on je inace do sada bio korisnik Extra tv-a. On nema optiku.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks