Tu es mon héro!
Last edited by TAKUMI; 21-09-23 at 10:03.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zivio Vlado i da mu rodis decu da gledaju u novi asfalt![]()
But if you never try, you'll never know..
Smije li taj Pezo na autoput sad?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Smije samo iz Kolasina ka Pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jutros kolega svrati kod Knezevica da vidi za auto nesto...ovaj mu kaze narednih mjesec dana je prebukiran, nista, ne moze.
Kako reklamiramo Knezevica, ni da smo kojim slucajem planirali...
A ne ne nije reklama u pitanju, vec uber kualitas Zopeaaa....
Berlingo 2012 1.6hdi
Ventilator radi nekih puta posle gasenje, nekad u prvoj,nekad u vecoj brzini. Kazaljka pokazuje temp od 90 ili manju(uglavnom oko 85). Zna tako da radi i po 10tak minuta,pogotovo ako ne upalim.ga opet da provrti tecnost. Desava se da temp predje preko 90 po nekolika stepena i tad ga nikad nije upalio. Kaceno na Bosch dijagnostiku,nema nista, ni dpf ni nista. Dpf je inace ciscenje zimus,otad nije palila se lampica, a ventilator se tad palio kad je pokusavao regeneraciju da odradi. Opet se poceo nedje krajem maja,pocetkom juna paliti. Voznja na vecim obrtajima ne daje nikakvu promjenu, nikakvo upozorenje ne daje. Tecnost ne gubi.
Neispravan kontroler ventilatora 99%.
Nalazi se na usmjerivacu od vaduha, ispod plasticnog poklopca, drzi se na 2 sarafa 10 mm.
Moracu to da iscackam. Cudno mi da ne daje dijag nista, a prijavilo mi 2 male sijalice, neispravan plovak(za koji sam znao)...
On radi samo sto ti drzi ventilator duze.
Mislim da te Takumi nije pitao,nego konstatovao da ti taj kontroler radi ali ne kako bi trebalo(drži ventilator duže).
A možda ti i nisi odgovorio,no se složio sa njegovom konstatacijom.
Eh,ti znakovi interpunkcije
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vidi ovako laicki da recem ispred *dijagnosticara* ovih...
Radi proveru isduvnih gasova,zadnjih 5 regeneracija prosek i kolicina pepela a to moze pezo plenet/diag box
Ako je stanje partikel filtera preko 60posto pokrece motor regeneraciju i dize ventilator da ohladi sistem a gosovi se zagijavaju preko 600st...
Uvjeti ili parametre za regeneraciju je sledece minimum je 20lit goriva, temp motora iznad 70st, vozito ga magistralom negdje u 4stepenu i iznad 2000RPM...
Nisam znao za sve uslove(kolicina goriva), al zadovoljeni su skoro uvijek kad namjeravam mu omoguciti to da odradi.
Kako mi rekose, kad ga je elektricar posle ciscenja programirao da ucita ociscen dpf, bio je na 80%. I tad mi je receno da je dosta zaglavio jer se ventilator palio bez potrebe itd. Namjestio ga je,ni sam nije znao da objasni kako. Uglavnom tek posle nekolika mjeseca je ventilator se opet prvi put cuo. A moracu traziti tu dijagnostiku.
https://ibb.co/NV7XyPK
To je namenska za Pezo
Nemoj ti neko da Delfi kineskim palamudi kako je on dijagnosticar....![]()
Znam, imao je ovaj momak sto mi je odrzavao auta al je okinuo kabal a u medjuvremenu posao za Holandiju da tamo radi
moze li neka preporuka gdje održavati Pezoa u PG? da nije Knezevic jer nikad nema vremena
Koje je boje tvoj Bugati?
![]()
Crvene Tate!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks