Page 339 of 442 FirstFirst ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... LastLast
Results 8,451 to 8,475 of 11038

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2023]

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Znam ko je prodao NIS i koje godine i što je to značilo za Srbiju ja da ti rečem dizaster sad se u punom svijetlu pokazalo.Nemoj mi u svu priču petljati outline-a koji daleko manje zna o Srbiji nego ja (izvini outline ništa lično no radi postova).

A ti znaš - ti odlično sve znaš ka što znaš da su od najvećeg UDBA-ša Aleksandra Rankovića člana politbiroa SNS-vci napravili sveca...
    Izvini, ali teško mi je pratiti sve tvoje misli i priču u širinu.
    Kakve sad veze ima Aleksandar Ranković sa privatizacijom NIS-a?

NIS su prodali lično Boris Tadić i Koštunica.
    To je u stvari jedna od rijetkih uspješnih privatizacija u Srbiji.
    Nije u ono vrijeme bilo baš toliki grijeh prodati nešto Rusima. Znaju to ljudi u Crnoj Gori najbolje.

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by aleksa111111 View Post
    Ne mlati bzv i uprazno.nikola f je doktor ali u svakom pogledu.seljacko pakovanje dio tijela kako bi nekome djelovalo kao organ tipa srce jetru itd je ustvari tromb koji je izvadjen iz tijela pokojnika.

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
    eo su formirali predmet protiv njega pa ćemo vidjet

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...inickog-centra

pa ako je kriv neka odgovara. to je baš prosto. doduše u ovoj državi ne funkcioniše ništa, tako da vjerujem da će se ovo brzo zaboraviti a ovaj idući put uraditi nešto slično

kakvi li su nam ostali dr ako je ovaj van konkurencije?

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...z-mimo-pravila

Ljekar Nikola Fatić suspendovan je sa posla zbog nepoštovanja protokola u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG). On je, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, namjeravao da operiše pacijentkinju bez odobrenja dežurnog hirurga, pripreme i neohodnih medicinskih pretraga.
    https://www.vijesti.me/vijesti/drust...tokol-ustanove

Ljekar se, takođe, neprimjereno i nedolično ponašao prema kolegi hirurgu, kojem je nakon operacije 9. marta kazao “Šiptaru... Majku ti šiptarsku...”.
    baš divan čoek, kod ovoga obavezno svako da se liječi!

тапаталк
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

3. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Izvini, ali teško mi je pratiti sve tvoje misli i priču u širinu.
    Kakve sad veze ima Aleksandar Ranković sa privatizacijom NIS-a?

NIS su prodali lično Boris Tadić i Koštunica.
    To je u stvari jedna od rijetkih uspješnih privatizacija u Srbiji.
    Nije u ono vrijeme bilo baš toliki grijeh prodati nešto Rusima. Znaju to ljudi u Crnoj Gori najbolje.
    Ako ne znaš onda sam te precijenila.Lol.
    Ima veze što je to čovjek najjače povezan sa Kremljom u to vrijeme a pazi sad izvukli istog (skorija dana) iz naftalina.Ima veze što su uzeli najgore iz tog doba odnosno Beograd ne bi li učvrstio svoju autokratiju.Užasno imam dobro sjećanje a dobro se sjećam na drugu temu kad sam sasvim ispravno rekla koliko će Srbiju da košta što ne uvodi sankcije Rusiji jer ista ne izlazi na more pa si se ti upetlja ka pile u kučinu na ovu temu a pogotovu član Hell Raiser.
    On se tu baš ali baš žestoko prosuo ti si opet bio oprezan.

Pušti se Crne Gore kad pričaš o Srbiji pošto su to dvije (od 2006.) nezavisne države.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Pa ja ti opet kaŽem da to nije isto niti je za poredjenje.
    Na kraju krajeva, na Austriju nisu vršile pritisak ambasade, već otvoreno neka tijela EU.
    Jedino ako ti misliš da je ulazak ZBCG u vladu Crne Gore isto što i ulazak deklarisanih nacista u vladu Austrije.

Naravno da je za poređenje, to što ti "opet kažeš da nije" ne predstavlja nikakav argument.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

6. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Ako ne znaš onda sam te precijenila.Lol.
    Ima veze što je to čovjek najjače povezan sa Kremljom u to vrijeme a pazi sad izvukli istog (skorija dana) iz naftalina.Ima veze što su uzeli najgore iz tog doba odnosno Beograd ne bi li učvrstio svoju autokratiju.Užasno imam dobro sjećanje a dobro se sjećam na drugu temu kad sam sasvim ispravno rekla koliko će Srbiju da košta što ne uvodi sankcije Rusiji jer ista ne izlazi na more pa si se ti upetlja ka pile u kučinu na ovu temu a pogotovu član Hell Raiser.
    On se tu baš ali baš žestoko prosuo ti si opet bio oprezan.

Pušti se Crne Gore kad pričaš o Srbiji pošto su to dvije (od 2006.) nezavisne države.
    Ne znam čemu to podsjećanje, niti kakve veze ima sa temom.
    NIS je privatizovan nakon 2006, a recimo Deripaska je Kombinat aluminijuma u Podgorici kupio prije 2006. A i nakon toga se Rusima prodavalo po Crnoj Gori više no idje na svijetu.
    Ne vidim ja tu neku poentu kojoj težiš.

Što se druga Marka tiče, lično mislim da je to jedna od većih budala koju je Srbija iznedrila.
    Taj je otišao ko ovca na klanje, a nikad ni sam nije rekao zbog čega. Nikad ni riječi protiv Tita i partije nije rekao do smrti.
    Saradnik Kremlja sigurno nije bio, jer skloniti ga zbog toga 1966 g. nije imalo nikakvog smisla.
    Da je bar kao Djilas ostavio neku pisanu riječ iza sebe, pa da nešto danas znamo. Ali očigledno je on bio zakleti komunista, vjeran Titu ili prosto običan tupan.
    A tačno je to što kažeš...Neki Srbi su u njemu vidjeli ono što nikad nije bio.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Naravno da je za poređenje, to što ti "opet kažeš da nije" ne predstavlja nikakav argument.
    Jest za poredjenje ako su Austrija i Crna Gora u bilo kom smislu za poredjenje, sem onom na koje se očitovao predsjednik Milatović.

A ja i dalje tvrdim ono što tvrdim.
    Šta više, dodao bih da ne postoji beznačajnija zemlja u Evropi na koju strane ambasade imaju značajniji uticaj.
    Zato što im se može.

A to što ti austrijske naciste stavljaš u isti koš sa ZBCG , takodje govori više o tvojim svjetonazorima.
    Last edited by Massaro; 17-09-23 at 16:30.

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Ne znam čemu to podsjećanje, niti kakve veze ima sa temom.
    NIS je privatizovan nakon 2006, a recimo Deripaska je Kombinat aluminijuma u Podgorici kupio prije 2006. A i nakon toga se Rusima prodavalo po Crnoj Gori više no idje na svijetu.
    Ne vidim ja tu neku poentu kojoj težiš.

Što se druga Marka tiče, lično mislim da je to jedna od većih budala koju je Srbija iznedrila.
    Taj je otišao ko ovca na klanje, a nikad ni sam nije rekao zbog čega. Nikad ni riječi protiv Tita i partije nije rekao do smrti.
    Saradnik Kremlja sigurno nije bio, jer skloniti ga zbog toga 1966 g. nije imalo nikakvog smisla.
    Da je bar kao Djilas ostavio neku pisanu riječ iza sebe, pa da nešto danas znamo. Ali očigledno je on bio zakleti komunista, vjeran Titu ili prosto običan tupan.
    A tačno je to što kažeš...Neki Srbi su u njemu vidjeli ono što nikad nije bio.
    Ili se praviš naivan ili si naivan treće nema.

Ovo drugo bi u ljudskom smislu bilo prihvatljivije.

Jes biće Tito je srušio Rankovića na Brionima jer mu se eto tek tako zamjerio.
    Pa da ne idemo u širinu - činjenica je da Vučić Rankovića vadi iz naftalina jer isti pokušava da opravda svoju saradnju sa Kremljom a uz to oće da uspostavi UDBA-ški režim a nacionalizam o srbovanju mu je samo nakačio jer Ranković je mrtav može mu neka vlast nakačiti što god iako toga bilo nije ko ga pita.
    Dva su razloga što ga vadi iz naftalina.
    Oće od BIA da načini boga i batinu a drugi je da opravda svoju saradnju sa Kremljom iako to Srbiju KOŠTA.

Najveća tragedija na ovim prostorima se desila kad su političari uzeli da tumače i kroje istoriju po svojoj mjeri u političke svrhe umjesto da isto prepuste istoričarima.
    Ja ti velim za Đurina kojeg vješto izbjegavaš što LAŽE u prezentu pod komandom kako ga ti nazva vrhovnog komandanta vojske Srbije iako to niđe veze sa Ustavom te zemlje nema.

I prestani više kad se pomene tema unutrašnje politike Srbije da ubacuješ Crnu Goru jer Crna Gora nije unutrašnja stvar Srbije to je nezavisna država.
    Last edited by Bluemoon; 17-09-23 at 16:45.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Jest za poredjenje ako su Austrija i Crna Gora u bilo kom smislu za poredjenje, sem onom na koje se očitovao predsjednik Milatović.

A ja i dalje tvrdim ono što tvrdim.
    Šta više, dodao bih da ne postoji beznačajnija zemlja u Evropi na koju strane ambasade imaju značajniji uticaj.
    Zato što im se može.

A to što ti austrijske naciste stavljaš u isti koš sa ZBCG , takodje govori više o tvojim svjetonazorima.

Prika, bukvalno pričaš sam sa sobom.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

11. The Following 3 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Ili se praviš naivan ili si naivan treće nema.

Ovo drugo bi u ljudskom smislu bilo prihvatljivije.

Jes biće Tito je srušio Rankovića na Brionima jer mu se eto tek tako zamjerio.
    Pa da ne idemo u širinu - činjenica je da Vučić Rankovića vadi iz naftalina jer isti pokušava da opravda svoju saradnju sa Kremljom a uz to oće da uspostavi UDBA-ški režim a nacionalizam o srbovanju mu je samo nakačio jer Ranković je mrtav može mu neka vlast nakačiti što god iako toga bilo nike ko ga pita.

Najveća tragedija na ovim prostorima se desila kad su političari uzeli da tumače i kroje istoriju po svojoj mjeri u političke svrhe umjesto da isto prepuste istoričarima.
    Ja ti velim za Đurina kojeg vješto izbjegavaš što LAŽE u prezentu pod komandom kako ga ti nazva vrhovnog komandanta vojske Srbije iako to niđe veze sa Ustavom te zemlje nema.
    Ja ne znam zašto Vučić vadi iz naftalina Rankovića, niti sam to nešto upratio.
    Ali znam 100% da Ranković nije politički likvidiran zbog saradnje sa Kremljom. Odakle ti ta budalaština?
    On, Milovan Djilas, Jovo Kapičić i slični su slali simpatizere i saradnike Kremlja na Goli Otok u vrijeme Rezolucije Informbiroa 1949.
    Nakon smrti Staljina i posjete Hruščova Beogradu sredinom 50-ih ti odnosi su relaksirani.

Ranković je smjenjen 1966 zbog navodne afere sa prisluškivanjem.
    Srbi nacionalisti će reći da je smjenjen zato što je bio jedini Srbin u ostatku Politbiroa. Upriličen mu je zbog toga i veliki aplauz na sahrani.
    Ali to je po meni sve velika zabluda.
    Last edited by Massaro; 17-09-23 at 17:02.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Prika, bukvalno pričaš sam sa sobom.
    aha...

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Ja ne znam zašto Vučić vadi iz naftalina Rankovića, niti sam to nešto upratio.
    Ali znam 100% da Ranković nije politički likvidiran zbog saradnje sa Kremljom. Odakle ti ta budalaština?
    On, Milovan Djilas, Jovo Kapičić i slični su slali simpatizere i saradnike Kremlja na Goli Otok u vrijeme Rezolucije Inforbiroa 1949.
    Nakon smrti Staljina i posjete Hruščova Beogradu sredinom 50-ih ti odnosi su relaksirani.

Ranković je smjenjen 1966 zbog navodne afere sa prisluškivanjem.
    Srbi nacionalisti će reći da je smjenjen zato što je bio jedini Srbin u ostatku Politbiroa. Upriličen mu je zbog toga i veliki aplauz na sahrani.
    Ali to je po meni sve velika zabluda.
    Ranković se nikad nije predstavlja ka Srbin jer to nije u skladu sa onim što je bio - najžešći komunista.
    Pozdrav u to ime srBskim nacionalistima te vjeruju Vučiću.Lol.Da skratimo priču bio je u to vrijeme žestok konzervativac a jes ljubio Moskvae više no ljeba da jede što jes jes uzmi pročitaj malo što o čo'eku.I da se vratimo u sadašnjost što nekome isti odgovara tačnije Vučiću i što ga vaskrasava?

Pa zbog broja pripadnika BIA da drže režim pod palicu a obrazovanje istih i naklonost da čine nešto u službi građana Srbije - NULA.

A sad.

Kad ti na ovu temu dolje na slici u prilogu budeš moga da odgovoriš što ja pričam onda se javi u suprotnom aj zdravo.
    Ili si naivan ko što reko ili se isti praviš a ovo prvo sad bi bilo daleko humanije s tvoje strane.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Ranković se nikad nije predstavlja ka Srbin jer to nije u skladu sa onim što je bio - najžešći komunista.
    Pozdrav u to ime srBskim nacionalistima te vjeruju Vučiću.Lol.Da skratimo priču bio je u to vrijeme žestok konzervativac a jes ljubio Moskvae više no ljeba da jede što jes jes uzmi pročitaj malo što o čo'eku.I da se vratimo u sadašnjost što nekome isti odgovara tačnije Vučiću i što ga vaskrasava?
    Ti blage veze nemaš o čemu pišeš.
    Baš ko i svaka savremena partizanka za tastaturom.

A ko to od komunista nije bio ljubitelj Moskve?
    Pa nisu sve te komuniste stvorili, školovali i afirmisali Vašington i Berlin, nego Moskva.
    U rat protiv Njemačke nisu htjeli dok Moskva nije napadnuta.
    Za Tita se nikad čulo ne bi, da ga Moskva i Kominterna nijesu delegirali u Jugoslaviju, kao zamjenu za one likvidirane u Staljinovim čistkama 30-ih.
    O čemu ti pričaš?
    Nije nikakvo čudo što je sukob sa Moskvom toliki broj iskrenih komunističkih prvoboraca otjerao na Goli Otok , zatvor ili smrt.
    U ljudima se lomilo ono dotadašnje uvjerenje da je Moskva centar slobodnog svijeta, za koji su oni ratovali...ili mislili da ratuju.
    General Arso Jovanović je ubijen na rumunskoj granici u pokušaju bjekstva u SSSR.
    A ko može osporiti njegovu antifašističku borbu i ratne zasluge? Uliice i trgovi širom Jugoslavije bi nosili njegovo ime, samo da nije bilo tog razlaza sa Moskvom. Mnogo je takvih koji su zaboravljeni.
    Ranković sigurno nije jedan od tih. On i Djilas su stajali čvrsto uz Tita i partiju u to vrijeme. A posle su uklonjeni iz nekih potpuno drugih razloga, koji veze sa Moskvom nemaju.

Pa zbog broja pripadnika BIA da drže režim pod palicu a obrazovanje istih i naklonost da čine nešto u službi građana Srbije - NULA.
    Kakva crna BIA i ostale "službe"?
    Postoji u ovim narodima, kao relikt prošlih vremena, ta fascinacija tajnim službama.
    To je danas sve jedno veliko mu.do labudovo na čelu sa BIA, koje zbog datih nadležnosti u prisluškivanju i pristupu podacima, može samo služiti za praćenjei nekakvu diskreditaciju političkih protivnika.
    To je sve davno poklopljeno od strane moćnijih stranih službi, a sami nisu kadri provaliti ni da se kopa neki tunel ispod državne institucije.

Stavio Vulina, Kenteru ili babu iz Andrijevice na poziciju direktora tih službi...vjeruj da je isti djavo.
    Last edited by Massaro; 17-09-23 at 18:02.

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Ti blage veze nemaš o čemu pišeš.
    Baš ko i svaka savremena partizanka za tastaturom.

A ko to od komunista nije bio ljubitelj Moskve?
    Pa nisu sve te komuniste stvorili, školovali i afirmisali Vašington i Berlin, nego Moskva.
    U rat protiv Njemačke nisu htjeli dok Moskva nije napadnuta.
    Za Tita se nikad čulo ne bi, da ga Moskva i Kominterna nijesu delegirali u Jugoslaviju, kao zamjenu za one likvidirane u Staljinovim čistkama 30-ih.
    O čemu ti pričaš?
    Nije nikakvo čudo što je sukob sa Moskvom toliki broj iskrenih komunističkih prvoboraca otjerao na Goli Otok , zatvor ili smrt.
    U ljudima se lomilo ono dotadašnje uvjerenje da je Moskva centar slobodnog svijeta, za koji su oni ratovali...ili mislili da ratuju.
    General Arso Jovanović je ubijen na rumunskoj granici u pokušaju bjekstva u SSSR.
    A ko može osporiti njegovu antifašističku borbu i ratne zasluge? Uliice i trgovi širom Jugoslavije bi nosili njegovo ime, samo da nije bilo tog razlaza sa Moskvom. Mnogo je takvih koji su zaboravljeni.
    Ranković sigurno nije jedan od tih. On i Djilas su stajali čvrsto uz Tita i partiju u to vrijeme. A posle su uklonjeni iz nekih potpuno drugih razloga, koji veze sa Moskvom nemaju.

Kakva crna BIA i ostale "službe"?
    Postoji u ovim narodima, kao relikt prošlih vremena, ta fascinacija tajnim službama.
    To je danas sve jedno veliko mu.do labudovo na čelu sa BIA, koje zbog datih nadležnosti u prisluškivanju i pristupu podacima, može samo služiti za praćenjei nekakvu diskreditaciju političkih protivnika.
    To je sve davno poklopljeno od strane moćnijih stranih službi, a sami nisu kadri provaliti ni da se kopa neki tunel ispod državne institucije.

Stavio Vulina, Kenteru ili babu iz Andrijevice na poziciju direktora tih službi...vjeruj da je isti djavo.
    Kako mi se samo sviđa tvoja reakcija riječima opisati ne mogu.

Kakva savremena partizanka o čemu ti to?Evo me "obori" u argumente sa tom tvojom izlizanom pričom na ovi forum kad bi se zezali.Jel ti pojma o pojmu imaš što su službe što u vrijeme SFRJ što nakon njenog raspada?Ajde kad si tako upućen u Srbiju objasni lijepo što Đurinu obavještajcu bivšem atešeu u Izrael i ambasadoru u Makedoniji na koji način Vučić drži m*da u fioku da bulazni laži na nacionalni TV.Oli da ti nacrtam - preko fajlova ni manje ni više nego njegove đece.Ko ono uđe u Galeniku familijarno?A onda ide naslov naoružan i ljut na zeta nasrnu vele tabloidi za Ivana mu sina.

Postoji u ovim narodima fascinacija tajnim službama veli koji pojma o pojmu nema da je državna bezbjednost i vojska nešto što kad urnišeš državi možeš istu u smeće bačit.Možda tebi.

A sad da ti nacrtam Vučić je u službu BIA primio tolike poltrone bez grama mozga sa platom većom od hirurga pa i da ne znaju tablicu množenja samo da narednih X godina ne bi nikome na pamet palo da mu bude politički protivnik.Bitno je da lemaju svakoga ko mu se usprotivi jel ti jasno to?

A možda sam ja naivna čim si ovako skočio na moj post možda si popunio formular.

Aj zdra'o.

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

.
    Drugima ti prosipaj priče o Srbiji meni nećeš jer odlično znam kako je Vičić razHebao vojsku Srbije i kako je BIA-u pretvorio u svoje lično bezbjedonosno tijelo i kakve je kriterijume spustio do onoga da mu obrazovanje bude može i osnovna škola samo da je doktorira na poltronstvo.
    Ipak mislim da vojska obezbjeđuje Vučića, a BIA je pod Brnabom. Njen drugar tamo...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ipak mislim da vojska obezbjeđuje Vučića, a BIA je pod Brnabom. Njen drugar tamo...

A đe ona je kompletna.

BIA je njegova.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Postoji u ovim narodima fascinacija tajnim službama veli koji pojma o pojmu nema da je državna bezbjednost i vojska nešto što kad urnišeš državi možeš istu u smeće bačit.Možda tebi.
    Tako to shvata partizanka za tastaturom, zarobljena u nekom paralelnom univerzumu i prošlosti.
    A možda si prosto prespavala prethodnih 30 godina.
    Meni nikakav Djurin ne treba objašnjavati kakva je situacija u službi državnoj bezbjednosti Srbije i kakvi slijepci tamo rade.
    Nije mnogo bolja bila ni nekdašanja DB, a ni UDBA...
    Postoji samo narodna fascinacija tim službama, jer su se te službe oduvijek bavile samo praćenjem i likvidacijom sopstvenih gradjana i političkih protivnika vlasti, a najmanje državnom bezbjednošću.
    I ta famozna CIA je kadra organizovati državni udar u nekoj banana državi, ali nije sposobna spriječiti da se tri aviona zakucaju u Pentagon i najviše njujorške solitere.

Čovijek se zapita šta se uopšte podrazumijeva pod državnom bezbjednošću.
    Last edited by Massaro; 17-09-23 at 19:23.

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Tako to shvata partizanka za tastaturom, zarobljena u nekom paralelnom univerzumu i prošlosti.
    A možda si prosto prespavala prethodnih 30 godina.
    Meni nikakav Djurin ne treba objašnjavati kakva je situacija u službi državnoj bezbjednosti Srbije i kakvi slijepci tamo rade.
    Nije mnogo bolja bila ni nekdašanja DB, a ni UDBA...
    Postoji samo narodna fascinacija tim službama, jer su se te službe oduvijek bavile samo praćenjem i likvidacijom sopstvenih gradjana i političkih protivnika vlasti, a najmanje državnom bezbjednošću.
    I ta famozna CIA je kadra organizovati državni udar u nekoj banana državi, ali nije sposobna spriječiti da se tri aviona zakucaju u Pentagon i najviše njujorške solitere.

Čovijek se zapita šta se uopšte podrazumijeva pod državnom bezbjednošću.
    Viđi da ne pljuješ na BIA jer ima tamo ljudi koji će se pristupnicama Vučićevih poltrona po*išat na potpis.

Ka što ti sad misliš da im se istima u profesiju p*šaš svojom relativizacijom.
    I ajde zaobiđi me sa etiketiranjem "partizanke za tastaturom" i tako tog profilisanja jer bi ja tebi isti mogla ođe ispostaviti što si sve pisa no pravilnik foruma.

Parizer na svijet ga nema ka u Vučića.
    Last edited by Bluemoon; 17-09-23 at 19:59.

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Ja sam samo skrenuo paznju kakvim bi putem Crna Gora trebala da ide u buducnosti. Primjer Islanda sam naveo koji je raskacio I mmf I Eu na referendum. A zagovornike prikljucenja tim organizacijama je nazvala neprijateljima drzave tj. Izdajnicima. Glatko je na referendum pobijedilo NE. E to se zove nezavisna drzava. Ovo ostalo I nije bitno sto sam rekao

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Viđi da ne pljuješ na BIA jer ima tamo ljudi koji će se pristupnicama Vučićevih poltrona po*išat na potpis.

Ka što ti sad misliš da im se istima u profesiju p*šaš svojom relativizacijom.
    I ajde zaobiđi me sa etiketiranjem "partizanke za tastaturom" i tako tog profilisanja jer bi ja tebi isti mogla ođe ispostaviti što si sve pisa no pravilnik foruma.
    A ti to inače ne radiš?
    Pa tvoje bivstvovanje na forumu ne bi imalo smisla, da ne radiš upravo to.
    Jer po sopstvenom priznanju tvoja partizanska borba se svodi na informativno raskrinkavanje putem interneta.

Pošto vidim da si fascinirana tim službama, moram te nešto posavjetovati.
    Tvoj posao mora biti prije svega sakupljanje informacija, pri čemu se diskrecija i inkognitost podrazumijevaju.

Nikad nećeš biti gas.

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

A ti to inače ne radiš?
    Pa tvoje bivstvovanje na forumu ne bi imalo smisla, da ne radiš upravo to.
    Jer po sopstvenom priznanju tvoja partizanska borba se svodi na informativno raskrinkavanje putem interneta.

Pošto vidim da si fascinirana tim službama, moram te nešto posavjetovati.
    Tvoj posao mora biti prije svega sakupljanje informacija, pri čemu se diskrecija i inkognitost podrazumijevaju.

Nikad nećeš biti gas.
    Diskrecija se podrazumijeva najviše volim insajdere diskrecija im je zagarantovana.

Izvoli u salonu.

No da se vratimo na temu iz raznih medija.

Zašto oh,zašto...

https://www.vreme.com/vesti/zasto-sr...tere-sa-kipra/

Thanks Thanks Given 
    26,242
    Thanks Thanks Received 
    8,422
    Thanked in
    4,146 Posts

A đe ona je kompletna.

BIA je njegova.
    Sve je njegovo.
    Ali o njegovoj bezbjednosti brije vojska. O bezbednosti Brnabe brine BIA. A to ne rade oni koji bi trebalo to da rade. Niti imaju medjusobnu komunikaciju. I da je stvarno ugrožen bio bi kao glineni golub. Ali nije.

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Sve je njegovo.
    Ali o njegovoj bezbjednosti brije vojska. O bezbednosti Brnabe brine BIA. A to ne rade oni koji bi trebalo to da rade. Niti imaju medjusobnu komunikaciju. I da je stvarno ugrožen bio bi kao glineni golub. Ali nije.

Naravno da je ugrožen od paz sad ruske sablje.

Ka da on to ne zna.Ruski rulet je potencijalno smrtonosna igra može bit da on za to nije zna kad je uša u istu a iskreno me zabolje što jeste.

Tako da jes ugrožen samo ne smije da odgovori okle.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Rekao si: "Bukvalno nidje nisam čuo da u nekoj evropskoj zemlji ambasade i strani emisari tako otvoreno izlaze sa zahtjevima u vezi formiranja vlade". Naveo sam ti primjer koji je suprotan tvojoj tvrdnji. Što ti bi da se ovako raspojasaš i gomilom besmislica odeš ovoliko u širinu, pojma nemam. U stvari imam, ali nije zanimljivo razglabat o tome.
    Da stvar bude gora, ambasade ne izlaze otvoreno sa zahtjevima. Samo odgovaraju na pitanja sta bi bilo kad bi bilo. Nijednom nisu rekli ko moze a ko ne moze, nego su upozorili na logicne posljedice koje bi i malom djetetu trebale da budu jasne. NARAVNO da ne EU i NATO ne mogu da saradjuju sa pro-ruskom vladom. NARAVNO da bi nas pro-ruska vlada odvela unazad u pregovorima sa EU, to im je bukvalno cilj.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

27. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,176
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

I njih su upozoravali neki pa su se pravili ludi.

Rusi su ih upozoravali prvi ludi su se pravili jer su u EU bezm*de budale kakvi su onda tek ovi naši političari.

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,113
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    Ja sam samo skrenuo paznju kakvim bi putem Crna Gora trebala da ide u buducnosti. Primjer Islanda sam naveo koji je raskacio I mmf I Eu na referendum. A zagovornike prikljucenja tim organizacijama je nazvala neprijateljima drzave tj. Izdajnicima. Glatko je na referendum pobijedilo NE. E to se zove nezavisna drzava. Ovo ostalo I nije bitno sto sam rekao
    И ја бих волио да смо острво удаљено далеко од Србије, Косова, Албаније, БиХ, а да смо исто у родбинским и пријатељским односима, али као што рекох далеко, од њихових ратова, разних Вучића, Куртија итд.

И да свуда око нас имамо термалне изворе и да рахметли комбинат прави инготе скоро за џ.

Али то баш не иде.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

30. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Page 339 of 442 FirstFirst ... 239289329335336337338339340341342343349389439 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)