Zna li ko chuje li se Guzichko...ni da je na detox hmm...
Zna li ko chuje li se Guzichko...ni da je na detox hmm...
...
To je pitanje vise za rubliku - Dje su i sto cine?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Možda ultimatum da više ne loče
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bazne stanice, usmjerene, laicki receno u obliku stap antene (jer njih najvise i ima) zrace pod uglom.od 45 stepeni.
Medjutim, talas se odbija od prepreka, reflektuje i superponira i samim tim zracenje jedne antene je mnogo vece od onoga sto ke propisano ili izracunato.
Plus, kod nas nakon sto prodje test zeacenja (koji se arxuna iskljcivo matematicki, ne mjerenjem i instrumentima) operateri mijenjaju svoju opremu, Ili iznajmljuju stubove, i taj dio se ne kontrolise. Tu je problem.
Ispod bazne stanice je najsigurnije, ali se ne spominje o elektromagnetnom zracenju elektronskih uredjaja i kablova koji sluze za napajanje bazne stanice.
Na forumu imamo (makar jednog) inzenjera koji se bavio proracunom baznih stanica, neki mozda i serovanjem, pa bi bilo lijepo da napisu koju o ovoj temi :]
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vidjeh sad dobar X oglas ismijao sam se. Veli “ izdajem stan preko puta Centralne banke CG”
Sent आत्मन:
γνῶθι σαὐτόν
Nemo Ceasare da diskusiju skrećeš sa trenutno najaktuelnije teme (ne nebitne) o baznim stanicama i antenama.
Men se cini da Caesaru ne smeta ta prica jer se prica o nevidljivm silama koje imaju uticaja na nase zivote![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja sve više mislim da je motiv krađe pištolja bio sentimentalno/kolekcionarske prirode(nešto kao u "Dvije čađave dvocijevke" ili "Meksikanac") jer da je motiv bio da se ukradu neki dokazi vjerov.bi podmetnuli požar i sve bi splamćelo.
Eto,ako neki pravnik sa sudskom praksom zna,može reći šta bi se drastično promijenilo sa nestankom pištolja kao dokaza u nekom sudskom procesu?Pretpostavljam da su pištolji izvještačeni i forenzički obrađeni.
Vazda su crnogorci čuvali i htjeli da posjeduju oružje kojim je neko likvidiran-kao trofej.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Neko napisa kad otkrijete ko su nek nam metro naprave.
A nema ođe samo crnog humora ne fali što reče joni trofej im je treba.
Meni je jedino logično da je meta bio kokain. Bila je prije više mjeseci žalba ovih iz suda kako tu stoje 2 tone kokaina.
To vrijedi milione, pa je neko sabrao koliko je dobar kad plati kopanje.
I onda su ih izgleda otkrili prije nego su odnijeli.....ili možda nisu. Nikako da kažu šta fali.
Jedan poznanik, policajac, mi tvrdi da je ustvari čistačica primjetila da se nešto dešava i digla uzbunu.
Ako je tačno postaviti je na Adžićevo mjesto. Ima bolje rezultate.
Last edited by high; 14-09-23 at 11:54.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Nesam pravnik ali justros bilo to pitanje na TV Vijesti. Ako su izvjestaceni sve ok ali cesto se predmeti moraju vjestaciti ponovo tipa kao onda kad su momku naveli da je imao 200kg kokaina u posjedu, a bilo je 200g. Dakle i nesto kao slovna greska može da dovede do novog vjestacenja i tu nastaje problem. Tako rekose, a ja prenosim
Edit: bilo je da su mogli sa 100e svo obezbjedjenje zavrsiti. Senzor za buku i vibracije toliko kosta i to bi vec ovo sprijecilo
Last edited by Caesar; 14-09-23 at 12:07.
γνῶθι σαὐτόν
Pa kad pitaju onoga ciji je pistolj a on ce
Jok, nemam u familiji nit u kumova ikoga da se bavi rudarstvom.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Glavno je da su se premijer i ekipa prošetali mjestom koje je predmet uviđaja kad nisu trebali, kako se budala ukopava kod naroda sa ovakvim stvarima a da ne primjeti nije mi jasno, plus što nikome ne bi palo da zbog ove bruke ponudi ostavku.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Znači, šta bi bio rezime ove priče?
1. Likovi iskopali tunel od 30m a da niko ni u jednoj zgradi nije nešto posumnjao
2. U višem sudu nema nikoga ko bi pazio tako važnu prostoriju
3. Predsjednik višeg suda izjavljuje mrtav ladan da ovo nije ništa strašno i da ništa ne nedostaje
4. Premijer i ministar otišli u lagani obilazak kao da je turistička atrakcija a ne ozbiljno mjesto zločina
5. Niko živi ne pomišlja da snosi odgovornost i podnese ostavku zbog ovoga
Ima li još nešto da se doda?
Samo daj 2800 za 2mj za suteren pa cini bajo sto oces
https://libertaspress.me/single-news/1757
a mozes i tunel da kopas, ko ga sisa, jer 2800
nothing comes from violence and nothing ever could
a nemoj da navodis likove kojima se sudi u jos 3 drzave
nothing comes from violence and nothing ever could
Vijesti pisu da su neki dokazi nadjeni u toku posjete Vlade, nisam pravnik po struci, ali vjerovatno te dokaze lako oboriti zbog kontaminacije prostora. Bravo Dritane, ucini im uslugu. Nevjerovatno biti tako glup, jedino ako nije namjerno...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
https://rtcg.me/vijesti/crna_hronika...i-mjeseca.html
Kongo je jedna on najsiromašnijih država Afrike. al i oni su ozbiljnija zemlja no ova naša. ukra nam je neko veli djelovodnikDjelovodnik Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma za novembar i decembar prošle, te januar ove godine nestao je iz tog resora prije nekoliko dana, informacije su do kojih je došao Portal RTCG.
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
URA-in kadar nas otkopava i zakopava istovremeno. Ko je zaduzen za bezbjednost u drzavnim institucijama u ovoj drzavi? Rasulo.
Nestao djelovodnik iz Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, pokrenuto utvrđivanje odgovornosti
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...MvedDiduMM3W18
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovo je sramota šta se radi, ali stvarno.
Katnić bi sve ovo uhapsio!
Love, peace and respect.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks