Odradio je posao, zasad ne iskacu. A bilo ih je grdilo, neki novi tip sto cijeli ekran zauzme.
Odradio je posao, zasad ne iskacu. A bilo ih je grdilo, neki novi tip sto cijeli ekran zauzme.
E46 99 god ne rade prskalice soferke,tecnosti ima osiguraci svi dobri,brisaci rade normalno je li imao ko slican problem?
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
zacepljene prskalice?
crkla pumpa?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Za mnoge muškarce.... deo njihovog identiteta.... automobili igraju značajnu ulogu u samopouzdanju muškaraca. Vožnja omogućava izražavanje moći i dominacije nad putevima, a izbor automobila često odražava lične vrednosti.... oni su deo njihovog identiteta i načina izražavanja...oni su dokaz o stilu, statusu i snazi....Muškarci često pronalaze utehu u brzinama i snagama koje automobili nude, što im omogućava da zadovolje svoju potrebu za uzbuđenjem. Često automobil dožive kao bliskog prijatelja ili člana porodice....Ovo često rezultira odnosom prema automobilima skoro kao prema članovima porodice.
Zaista cijenim kvalitetan automobil ali nešto ne mogu da zamislim da ga doživim kao člana porodice. Niti se patim da dokazujem nešto. Imam jednog komšiju, samo mijenja Hamere i to H2 grhhh sad mu je registracija "PG MUŠKI" a Hamer ima nekakve metalne pločice ka ono protiv klizanja na haubu i oko kvaka
Ja sam prosao na Bozaj sa neregistrovanim autom, istekla rega tipa 2 mjeseca ranije. I tako ti ja cekam ispred al. granice, vrtim tu saobracajnu, vidim datum…odmah za 180 stepeni. Pita me ovaj nas jesi li se predomislio, reko vidi bre saobracajnu, istekla rega…lik ne moze da vjeruje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Tako mi rece kolega na Bozaj, veli moramo upisivati svakog a na ostalim granicnim ide selektivno.
Sreća njegova te je sve sa anđelima prošlo. Zamisli da se čuknuo s nekim vanka.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Skinite tapatalk pro![]()
a ja ga imam....no nemam naviku da ga koristim.... jedino kad hocu da neku sliku ubacim![]()
Probaj drugi dns.
dns.adguard.com
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
davno nedje, studenti, stara granica (citaj kontejneri)... ljetnje doba, nidje zive duse, nas 4 u kola stojimo i cekamo na rampu ... posle 5 minuta dokotrlja se na stolicu do otvorenih vrata policajac i vikne - STA CEKAS? OBILAZI !![]()
![]()
![]()
mene su jednom pustili bez ijednoga dokumenta... na rijec... stvarno nijesam ulazio u srbiju, trebao sam samo do granice da ponesem neka papire
pakleno... imao u auto samo putni nalog![]()
Moras li da pritisnes kvacilo kad ga upalis?
Onda imas prekidac koji radi cut-off dizni kad saltas, tj. kad pritisnes kvacilo. Taj prekidac ti je los.
Ne pali se check engine samo se storuje greska.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks