Ne mogu da vjerujem.
Što vrati.
Ne mogu da vjerujem.
Što vrati.
Aaaaaa je li realno ovo da ne uze
Forever young, i want to be forever young
E sad već može da se spava.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tttttttooooooooo
Ideemooo 2:0 -> još jedan set.
osta' je veli Novak bez snage. ada, e sigurno da jes![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Aaaaaawqqqwwwaqaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaqqqq
Pomozi Boze jos jedan pa da lijegamo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Medo imao sansu veliku. Sad je vise nema. Ja se ponadao 5 setova.
C'est la vie.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ako Nole dobije ovo, a oće... ide li opet na 1 mjesto ATP liste?
2-0
Znači ide u 5 setova ovo.
Samo impozantan ovaj skor novaka za TB.
Jedino Đere ima igru za njega
Sad će neka protezanja i ustezanja da idu, da li je Medvedev Alkaras pa da ga to poremeti, ili će da igra ovu svoju ušljivu igru kojom je Nolu poklonio ovih 20p na mreži.
Kako je ovaj set uzeo, kako je preživio drugu polovinu seta, a i mi zajedno sa njim, to vile znaju.
Jes kiksa fizički, nije moga disat, ali čini mi se da je i Medo izmoren, manje nego Novak u onim kritičnim trenucima, ali isto izmoren
Last edited by outline; 10-09-23 at 23:59.
Tesko je opisat kako je ovo medvedev ispustio
Jos nije gotovo ali bi trebalo da je to to
Ipak vrijeme radi svoje, bice bas tesko sl godine za novaka i ovo je na klasu izvukao
Stvarno klasična kradja seta, i to sve uz statisltiku ubačenog 1 servisa 69-56% u korist Meda, a ovako live gledajući utisak je bio da je to još puno gore
tako što je sve bitne poene u setu Novak odigrao na klasu, a Daniil je daleko od toga. i vazda se sjetite da je Daniil lik koji je imao 2:0 u finalu AO i izgubio ga. a to je razlika između šampiona (kakvi jesu Novak i Nadal) i ovih drugih
Sve to stoji, ali je Novak u svoja zadnia 2 servis gema jedva prebačao servis, mislim kad bi se mogla naći statistika za samo ta 2 gema, da bi prvi servis bio ispod 45% lagano i još odusta od ovoga slajs servisa kojim ga je uništava'.
Jeste, na klasu mu ga je bukvalno ukra'.
Ne zaboravimo i da je Medo lik koji je odje prije 2 godine razmontira Novaka, a prije 2 dana i Alkaraza
A što se nerviraš oko toga hoće li pobijedit Šeltona ili Karakukukaaa?
A ja zaspao i probudio se jedni 3-4 puta, svaki put me on probudio kad se dernjao na svoj boks.
Lik je skroz pošao po murici, a što se titula tiče koliko god da ih osvoji, vrlo brzo će neko osvojiti još više, jer to je taj mračni dio sporta - rekordi donose pare svima, samo nek se obaraju.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks