Mora da je telefon i zaboravio da ispravi
Ravna Rijeka
![]()
Mora da je telefon i zaboravio da ispravi
Ovaj danas, juce drugi ispred Hiltona totalisan.
https://www.vijesti.me/v/673054?utm_..._share_counter
Prema tome, šta da ti kažem?
kad smo kod crvenih, imam utisak da u PG vise kocim na zeleno nego sto bi trebalo
ako se primicem semaforu koji se "otvara" vec neko vrijeme instinktivno usporavam
ako sam prvi u koloni dobro zaglednem jesu li stali svi koji treba da stanu
prije 2 dana, idem ka Starom, coek je kod MVP, kod Hiltona i kod galerije ULUCG prosao 3 semafora full na crveno (mozda i dalje, ali se meni izgubio iz vida) - sivi stariji audi
isti dan kasnije kod NLB u centar, oko 7 navece mozda, ne znam koja me sila nacera da ne krenem sa semafora cim se otvorio (nista telefoni, razgovori i cuda, gledam i cekam da se otvori), cak mi je neko iza mene svirao... e kako je prozujao crni audi karavan iz pravca milenijuma, dobrih 100+... ponio bi me do skolijere da sam krenuo kad je trebalo
sta je s narodom, koja im je muka pa ne misle ni o svojoj ni o tudjoj glavi da mi je znati...
u zadnje vrijeme se baš lagano prolazi na crveno, vidim da su se ljudi opustili jer policije nema, a i kad ih ima nije ih mnogo briga. generalno je saobraćajna kultura na najnižem nivou od kad ja vozim, i to samo zbog toga što policija ne radi svoj posao i ljudi su postali bahati. evo su postavili kamere na svaki ćošak ali očigledno služe za ukras ili za neku vrstu nadzora u specijalnim prilikama.
bitno je da je nabavljeno oko sokolovo da love vozače koji su propisno parkirani ali nijesu platili, a ovi što su nepropisno parkirani po kružnim tokovima, na sred bulevara, na pješačkom prelazu, na trotoaru, njih niko ne dira.
crnagorokapljovode
Ovo trepćuće zeleno nagrdi. Vidi čovjek da trepće zeleno i realno nema nikakve šanse da stigne i onda po gasu i prolazi kroz čisto crveno
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Sinoc na parking vojni u centar posle meca.
Svako od vas zna da tu ide auto za autom i traje. Niksicanin glavonja od 60 godina oce da me preskoci ne kapiram zasto se nabija covjek prvo u vrata mi.
Krenu za mnom posle 5 min zabode se u mene. Stoji retard ono bolaaan ovo bolaaan ono. Covek realno debil. Sto ti je rekoh jadan dje zuris. Izlazim sa parkinga a8 nk table zamalo prodje kroz nas. Jbt dobro doma dodjoh
Neka punoljetna kanta bmw x5 sa tablicama jake motors kroz svako crveno
Pa zasto ne bi, kad zna da, iz iskustva drugih, moze da ubiti neciju kcerku, zenu pa i citavu porodicu i nece biti procesuiran.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...huane-i-hasisa
vala moga je još nešto uzetŠavnička policija je u mjestu Vojnik zaustavila vozilo kojim je upravljao I.P. (34) iz Nikšića i nakon izvršenog testa na psihoatiktivne supstance u medicinskoj ustanovi utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina, kreka, marihuane i hašiša, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja se bas i ne razumijem u ove droge, koja je razlika izmedju kreka i kokaina?
Otprilike ka i između aftermarket led sijalica u far sa reflektorom i u far sa sočivom.
Ne valja ni jedno ni drugo ali ako već razmišljaš onda far sa sočivom*
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kad sam kod pokojnog Duska Mirocevica u Savez vozaca krenuo na obuku poveo me kamionom na poligon da ucim kako se krece i rikverc, osmatranje retrovizora i slicno.
Taman zavezao pojas i ocu da krenem i kaze upamti dobro ove dvije lekcije.
Prva lekcija: Kad je zeleno prikoci i pogledaj ima li koga lijevo i desno, a kroz crveno kako hoces.
Druga lekcija: Znas koja budala ide iz tvog pravca, ali nikad ne znas koja budala dolazi iz suprotnog pravca.
I dam danas ih primjenjujem.
Inace odlican instruktor bio bas.
Last edited by hercules; 11-09-23 at 19:49.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Narode, vjerujete li, nisam stručnjak, ali, kad naidje iza mene 150 na sat, i preteče me, samo se bogu pomolim. Toliko ih nadrogirano vozi da treba bježat i sklanjat se čim ih primijetite dje god oko sebe. A pjanaca znam da vazda pjani voze, i kad ih pitaš "navikli su oni, imaju kontrolu nad sobom", do ure
kad pominjete crveno... ja danas na motor i stojim na semafore kod 19og decembra na crveno i cekam da skrenem iz vojislavljevica lijevo prema zabjelu... pali mi se zeleno, a gledam semafor koji mi je sa lijeve strane, dajem gas da krenem, vidim ovi iz kontra smjera jos ne krecu, mogu da uskocim ispred i taman da to uradim kad iz ulice od tornja na "rano" crveno prolazi auto i skrece u vojislavljevica meni pred nos...da ne prikocih pokupi me...
mene su kuci i prije nego sam poceo da vozim napominjali ove 2 lekcije, samo obrnutim redosledom...
konstantno se trudim oko sebe da posmatram sve i svakoga jer su ljudi postali bas nepredvidljivi... ocekujes da ce to sto im npr ide auto u susret uciniti da oni sacekaju, da ne skrenu/ne ukljuce se/ne nabodu punu kocnicu da istrce i zagrle nekog... jok...
ta te se zuri redovno dam zmigavac i prikocim na prvo parce puta dje me mogu obici - nek idu oni, sticicu ja
Dva taksija juce i danas na duboko crveno kod RTCG iz pravca KBC. Jedan je zuti a drugi Nas ili Pg slicni su tamni pasat.
je li preko duple pune?
Vjerovatno. Pokupila ga dvica.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks