Interesantno ovako ili onako lucke ti si vazda simpatisao nekog i ako nisi imao licne koristi ali dok je drzava u blokadi odjednom i ti si na stand by a ovako stidljivo tu i tamo pofalis df.
Iz mog ugla rekao bih da spremas transfer do nove god ako u kakvom epilogu df ostane out.
E pisam se u vladu kad ovog blavora zavisi
https://www.vijesti.me/v/672950?utm_..._share_counter
Raspasce se ovo dogodine sto god da se sastavi.
Izlaznost na iduce izbore 40-45%.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ajmo Mickej vrći mandat i da se ide na izbore ... ili resetuj pregovore...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ne mislim da će ova vlada bit bolja niti da će nešto značajno napravit al volio bih da je Spajk sastavi. najviše radi dfovaca i exdpsovaca ka lucke koji su podržavali i veličali dps dok su svašta radili od države, pa sad izigravaju moralne gromade sa stavom - 'samo da dps ne bude na vlast'
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da, kljuc je da je nekako sastavi. Onda ima makar vremena ove idiote tipa Danilovic, Snp da spusti dovoljno da nece cenzus prelaziti. Df da ocisti po dubini nece 10% imati.
izgleda da DF lobira maksimalno. Vec su Danilovic i Jokovic kupljeni, Milatovic takodje agituje.
Pi jbmti kakvi su ovo nesoji ljudski a tek ljudi koji glasaju za njih koji ne vide dalje od nosa. Vuku drzavu po dnu a nasi gradjani samo gledaju da se zaposle da rade za 450e. Fuj. Svijest na nivou hrcka.
Sate sate sate
Mislim da je odje prica zavrsena i da se vec sprema neka nova koalicija za izbore koji slijede i to zbcg+snp+ucg+ovi manji tipa dajko, alternativa itd i nece lose proci... pes gubi dio procenata sigurno, s tim da milatovic izlazi sa svojom partijom koja je u formiranju...
Da vidimo sta ce biti, mozda i ne bude izbora, ali trenutno spajki ima 37 + zenka....
prezidente je već sad otvoreno pokazao da je čoek snsa i da će sve raditi u korist dfa a po nalogu jel te ovija i to treba da brine. Spajk je već meta snsa i tek će biti, i dok god tu bolesnu partiju drži podalje od ove države dotle mu treba čestitati. ako uspije da formira Vladu, možemo očekivati jake opstrukcije i od Jakova, mislim da je to sasvim jasno
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Budala. Ovaj lik sebi ne smije da dozvoli nove izbore jer ne bi presao cenzus. Blefira u pokusaju da izvuce vece parce kolaca. Je*e se svima njima za drzavu, samo im je do toga da sebe obezbijede. Zato im i ona prica "nikad sa DPS-om" nece potrajati. Jer ovakvim nastupima samo doprinose tome da se na kraju vrati DPS. Tri godine nestabilnosti i dokazivanja da su u sustini identicni ne moze da ima drugi epilog.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Vrhunski je Vučić dresirao izdajnike, svaka mu čast
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Stizu paketi parizera u Srpsku kuci....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Evo veli Koljenica da će kriminalni klanovi uradit sve da df ne dođe na vlast. Svi su mu krivi osim njih samih. Iz nekog razloga ne pominje kriminalce iz df-a.
https://www.vijesti.me/v/672973?utm_..._share_counter
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-49-poslanika
Ovi svaki dan mijenjaju ploču.
Blago nama sa novom vladom i ovakvima u njoj. Ako ništa neka je formiraju više samo da ne gledam čupavog klovna.
ZBCG (to jest njihovo glasilo Borba) sada poredi PES sa ustašama (?!?!?)
borba. me /evropa-sad-hoce-svoje-srbe-u-vladi-i-kod-pavelica-su-dva-ministra-bili-pravoslavni-srbi/
Ili se radi o sukobu u SNP između Jokovića i struje koja hoće u vladu? Zamisli Joković glasa protiv vlade a Šćekić za
Last edited by bigic; 10-09-23 at 10:58.
Mjesec dana tačno od kad je Spajk dobio mandat, a pregovarao je i duže od toga.... vlada se ne naslućuje, sve tapka u mjestu.... do kad će trajat ova agonija mickeja
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kako se ne naslućuje? Cudo da ti nemaš info sa terena?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veliš li, lucke, neka se stvari stalno vraćaju na početak sve dok df ne uđe u vladu. Ko li je ono izrazio isti stav, zaboga...
Bilo bi dobro uvesti zakon da od momenta kad padne Vlada, pa do formiranja nove, zaposleni u drzavne sluzbe, osim esencijalnih zanimanja, ne primaju platu.
Pa bi se brze dogovarali onda.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kako će da se naježe pojedini, uskoro
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Koji? Previše je raznorodnih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks