ja mislim da je još uvijek rano davat bilo kakve zaključke,viđeće se tek kroz nekoliko utakmica ko valja a ko ne! Banjo Bošković je moj favorit,mislim da će da eksplodira 8)
ja mislim da je još uvijek rano davat bilo kakve zaključke,viđeće se tek kroz nekoliko utakmica ko valja a ko ne! Banjo Bošković je moj favorit,mislim da će da eksplodira 8)
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Ja sam se samo bojao da Savo ne bude "poreklom"....
Ja sam gledao Pejovica iz Grblja, momak igra lijevog beka, dobar je tehnicar i mnogo je brz. Bar mi se tako ucinjelo kad je igrao protiv Mogrena prosle godine u BudviNavijam za njega! A mogao je pozvat Tatara iz Mogrena, igra beka i odlican je bio i protiv Buducnosti i Zete
Last edited by Local; 19-03-07 at 00:30.
Samo kvarni opstaju...
www.minmedia.me
Tatar nije imao mjesta u Buducnosti, a ne u reprezentaciji...
Najvishe ochekujem od onog ciganina Purovica, vidjecete da ce dat' gol!
P r i m o r a c
Ocete li mi rec ko su ovi: Tanasijevic i Batak. Presmijesno je da vujovic igra!!!!
Delibasic i Radonjic su mogli uskocit umjesto burza u napada, njega naravno u vezni red, vujovic doma. Dobro je to sto jovetica forsiraju, ipak je toj najtalenat evrope i sto prije stekne iskustvo to bolje...
kakav zesci spisak. izgleda da taj famozni dogovor deja i terzica zvanicno vise ne vazi. filipovicu su po tima srbijanski otpatci.
Fily ga je istumbao jebao mu je majku. Prvo nije zvao Delibasica, koji je doktor za Purovica! Drugo nije zvao Djoka Cetkovica iz Hanze, koji je tamo medju boljim igracima, pa onog Pekovica iz Majnca. I mene je zacudilo sto nije zvao Carapica, mada su u mnogo boljoj formi od njega Radulovic i Jeknic. Ove ostale defanzivce ne znam prvi put cujem za njih. Cetvorka na sredini ce biti pretpostavljam Boskovic, Tumbasovic, Vukcevic i Bozovic, u napad Vucinic i Burzo. I naravno Vucinic ce prvi da ga zabije!
pa i ja tipujem na vucinica...odbrana nam je tanka...
mada cuh da ce basa i lalatovic od juna igrati za nas...
Pobjeda u mecu bi puno znacila i za samopouzdanje u ekipi i za kurazenje crnogorske javnosti, da se zna da ova ekipa nece bit kanta za napucavanje nikome, nego da ce bit tvrd orah svakome...
Kod reprezentacija ne igraju samo imena igraca nego i duh ekipe, zajednistvo, borbenost, bilo je dosta repki koje su imale extra igrace a nikad nista ne napravise, dok sa druge strane bilo je drzava koje su sa potpunim anonimusima uz jak patriotski naboj i izgaranje na terenu uspjele da naprave puno vise od svojih objektivnih mogucnosti.... Katanec je Slovence odveo na EP i SP, sicusna Latvija je bila na EP, ludi Grci su bili prvaci Evrope, Hrvatska je bila na svim velikim takmicenjima osim na EP 2000, jednom je bila cak i broncana (dobro Hrvatska je imala (ima) i extra igrace)...
Dok recimo ovi Spanjolci uvijek budu ispod svojih mogucnosti, plasiraju se na EP i SP i onda nista, a kako su krenuli u ove kvalifikacije, nece ih bit na EP 2008
Ambasador Madjarske izjavio kako je ubijedjen da ce Crna Gora na svojoj prvoj fudbalskoj utakmici u istoriji ostvariti pobjedu.
Mozda postoji neki diplomatski dogovor da moramo da pobijedimo. Bas me zanima oce li biti ova utakmica na kladionici i kakva ce biti kvota na nas, jer smo totalna nepoznanica i nama samima, a ne svijetu!
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mislim da ce prvi gol na utakmici biti "autogol" eehehheh...
Ovdje se pojavljaju prezimena igraca od kojih nikad nisam cuo, i cak od kojija nisam ni znavao da su Crnogorci. :mrgreen: (Mozda to jer zivim u inostranstvo pa neznam igrace Zete, Buducnost i tako dalje.)
Odakle se oni svi sada pojavise?! Ako tako dalje nastavi imamo i cak visak igraca :mrgreen:
Da kazem, bi mozda bolje bilo da na$ Purovic i drugi igraci ne izjavljuju svasta pred utakmice (Purovic dao gol za Crvenu Zvezdu, pa i nametnuo: "I da cu Madarima gol"). Videli smo svi kako je to proslih zajednickih utakmica isteklo.
Da vas jos pitam nesto: da li znate kako ce dresovi da izgledaju i ko ce da ih fabricira? I gde se mogu kupiti. Jer sam prosle godine (je*iga!) prosao cijelu Podgoricu i nide nisam mogao nac Buducnost dres, pa i kod stadiona isto ne!
Ljetos sam ja vidio dresove u onu sportsku prodavnicu na korzo kad se ide od poste prema stadionu.
Za sve one koji nece biti u mogucnosti da odgledaju utakmicu bice postavljena za download,kao sto sam obecao forum je u radu od danas a mozete mu pristupiti preko adrese u podpisu. Ukoliko postoje zelje da se nadju i drugi sportski dogadjaji vezani za nasu CG neka jave.
Pokusacu i da uradim live-prenos ali ne obecavam 100%.
Oce li bit prenosa na RTCG SAT?
Oni ponekad znaju da puste kosarku, rukomet i fudbal (CG liga)
Evo mali info sa betandwin.com
Montenegro 6.00 X 3.60 Madjarska 1.50
Ovaj Vujovic shto igra u Emirate je sin nekog bivsheg sudije Vujovica.
Filipovic sastavljao spisak? Kako da ne! :mad:
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks