Kakvo ce tek biti krljanje u kvalifikacijama za OI, 4 grupe i samo 4 ekipe idu na OI...
plus France sa možda Embiidom i WembyemJamal i Wiggins na ovaj sastav, uff
тапаталк
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakvo ce tek biti krljanje u kvalifikacijama za OI, 4 grupe i samo 4 ekipe idu na OI...
U kvalifikacijama ce biti i Bahami sa NBA rosterom
Samo da sudije ne nagrde Srbiju.
Da vidimo ko će suditi.
Petak 10:45
Dort/Brooks flaster na Bogia ce biti, dva odlična defendera.. Morace biti podrske kod ostalih saigraca ako žele pobjedu
E kamo je Brooks hapsio Luku u 2 pol, nije moga disat od njega
Forever young, i want to be forever young
Luka umislio da je ovo NBA takmicenje pa mu moze proci kukanje kod sudija tamo dobije po dvadeset tehnickih a jos toliko mu progledaju kroz prste ovdje ostavi ekipu na cjedilu kad se jos moglo nesto uciniti prti pobro i ti i tvoja ekipa cmizdrova.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Brooks je i spolja opasan, moraće Srbija opet da igra top odbranu. Avramović će tu imati najteži zadatak, Shai je zvijer
тапаталк
Last edited by Massaro; 06-09-23 at 16:29.
vi ka' da nikad niste gledali doncica... mislim da vec 3 sezone nema iritantnijeg lika na popularnijim basket-parketima, lvl neymar.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nema Dzemala za Kanadu i dalje ovako gaze?
Navijam za njemce mada ih jos nisam gledao. Vidjoh da je latvija imala trojku za pobjedu.
Bice ovo zanimljiv finish
jamalu je 2 mjeseca nakon zavrsetka sezone trebalo da shvati da je i dalje umoran, odustao 15 dana pred pocetak turnira. ocekivano, mada ce malo zazalit kad kanada uzme zlato.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Znači li što ovo sjutra od 5 do 8 mjesta?
talijani i letonci
litvanci i slovenci
Mislim da ne...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jes SGA dobio par faulova gdje nije trebalo, ali SGA ćuti i igra.
Plus što mu nije igra gurka non-stop već do tog traženog kontakta odigra čisto, pa potraži kontakt.
Luki je košarka da probija igrače ramenom a onda traži svaki mogući kontakt pri šutu. A tek ono kreveljenje kad pogodi trojku ili da koš...
Njemu i Joikiću da sude makar približno kao Lebronu ne bi utakmice završavali na parketu od tehničkih i neučinkovitosti.
A osvojiće i Luka titulu jer NBA je nikad mekši i suđenje na ovom takmičenju bi trebalo da je neki parametar košarkaške igre.
Ako Beret mora pet kontakata da istrpi, hand checking, body check dok uđe pod koš, ne znam zašto bi Lujo, Joka i ostale primadone dobijale faul na svako praćakanje rukama.
Na ovom takmičenju jedino zamjerku imam na suđenje faulova prilikom blokade. Češće sviraju faul nego što ne sviraju, kao da je na snazi ono staro pravilo da se ne dira lopta dok je u rukama.
Odgledah meč talijani i letonci.
Pocijepaše se simpatično.
dakle, Vanja je jedan od nas
https://twitter.com/MozzartBet/statu...323053769?s=20
тапаталк
Znaju li se sudije za sjutra?
OdakleN su?
Doncic kao i proslu.
Samo se gleda sa sudijama i u pricu ulazi sa njima.
Kako se bori Lujo ka lav. Na sve nacine pokusasva da zabije sto vise poena.
U nebitnom mecu grize za poene kao lud, veseli se kao malo dijete kad god poentira.
Zaostatak redovno 10-12.
A ko ga proglasi igracem da mi je znat...
Ima tu titulu sa Slovenijom kad je Prepelic poludio a Goran Dragic doktorirao prvenstvo, i Real ko Real, naosvajao se titula i prije i posle njega.
Udavi ove svoje ekipe igru im osakati.
Dajte neki link ovaj moj zabagovao?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako je počela Srbija, odma su počeli 'u meso"
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks